Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, zakládám diskuzi protože jsem zvědavá jak to máte vy, nebo alespoň někdo podobné jako já, každému vyhovuje něco jiného, tak prosím nesuďte jen jak to máte a tak…
Jsem s přítelem dva a půl roku, mame oba děti z předchozích vztahu, spolu 20 měsíční dceru, máme oba dost tvrdohlaé povahy a dost často se hádáme, společné bydlení padlo hned jak jsem otěhotněla, takže už s ním bydlím i se svým synem dva roky, jenže jak se pořád hádáme většinou kvůli blbostem, tak když je naštvanej, vezme mi klíče ať odcestuju k rodičům domů, normálně mi vezme klíče a třeba tejden jsem s dětma u rodičů než se to mezi náma zklidní, už jsem se asi po desátý co mi ty klíče vzal naštvala taky a odstěhovala se rovnou, jenomže už jsem se zase zabydlela u rodičů a teď jsme se dali dohromady a už jsme zase spolu, máme se rádi ale nevydrzime spolu bejt každej den, tak jsme si řekli, že budu trávit čas i u rodičů, kteří jsou starý a aspoň jim i já pomůžu, podotýkám že jemu to taky vyhovuje, protože podniká a dělá celý dny a pak poslouchá že chodí pozdě domů a pak se pohádame, i kvůli jiným vecem, ale to je jedno, takže teď mám dilema takový, že teda nevím kde mám pořádně s dětma domov, co by jste poradili? Mám si tam zase k němu odstěhovat věci a věcí i dětí? Teď spolu budeme na svátky, tak uvidíme jak na tom budeme.
Partnerskou poradnu, hned. Nemuzete makat na vztahu, kdyz spolu zjevne neumite poradne komunikovat.
Tak první, co mě napadlo je, že jste taková normální rodinka
.
Já bych v tak defektním prostředí děti nevychovávala. Potřebují stabilitu a domov, ne kočovat jako nomádi, když se matka a aktuální souložník (a náhodou otec posledního dítěte) pohádají.
Pořeš si svůj život a především domov pro všechny své děti.
Mně připadá potupný, že místo toho, abyste věci vyřešili ti vezme klíče a pošle tě k rodičům. S takovým partnerem bych nebyla.
No u něj evidentně domov nemáš
Nechápu proč mu takový chování vůbec toleruješ a jdeš opakovaně zpátky když tě on vyhodí s dětma
![]()
@barbora21 Takže rodiče jsou dva blázni a odnášejí to děti, co s váma kočujou sem tam jako cikáni. To neumíte posbírat v hlavě zbytky rozumu a představit si, jak se asi cítí ty vaše děti bez normálního domova? Všude jinde by jim bylo líp.
Nebyla bych s nekym, s kym nedokážu byt kazdy den.
Jsem s muzem 13 let a kazdy den se těším az dorazi domu z prace.
Vyreste si poradne vztah, zatim bych byla u rodicu, kde maji deti jistotu a stabilitu. Mají to s Tebou poradne tezke.
No nevim… s tim co zde nastiňuješ.. ty měj svůj stabilní byt, rozhodně se k němu nevracej, tohle tvoje děti nemaji zapotřebí. Nikdy bych nedopustila aby moje děti couraly tam a sem!! Takže ty měj svoje zázemí a tatínek ať k vam dochází na par dnů a ať zase pěkně táhne odkud přišel.. i když ty budeš mít asi taky dost.. ale děti potřebujou klid a ty bys měla myslet mozkem a ne tim co mas mezi nohama.
Jste spolu 2,5 roku a mate 20 mesicni dite, takze vlastne jsi otehotnela hned co jsi ho poznala a hned jste sli spolu bydlet… evidentne jste se poradne nepoznali. Mela bys zustat u tech svych rodicu, nebo si najit vlastni byt, a jeho jen navstevovat, dokud se nerozejdete nebo nedospejete.
@barbora21 píše:
Ahoj, zakládám diskuzi protože jsem zvědavá jak to máte vy, nebo alespoň někdo podobné jako já, každému vyhovuje něco jiného, tak prosím nesuďte jen jak to máte a tak…
Jsem s přítelem dva a půl roku, mame oba děti z předchozích vztahu, spolu 20 měsíční dceru, máme oba dost tvrdohlaé povahy a dost často se hádáme, společné bydlení padlo hned jak jsem otěhotněla, takže už s ním bydlím i se svým synem dva roky, jenže jak se pořád hádáme většinou kvůli blbostem, tak když je naštvanej, vezme mi klíče ať odcestuju k rodičům domů, normálně mi vezme klíče a třeba tejden jsem s dětma u rodičů než se to mezi náma zklidní, už jsem se asi po desátý co mi ty klíče vzal naštvala taky a odstěhovala se rovnou, jenomže už jsem se zase zabydlela u rodičů a teď jsme se dali dohromady a už jsme zase spolu, máme se rádi ale nevydrzime spolu bejt každej den, tak jsme si řekli, že budu trávit čas i u rodičů, kteří jsou starý a aspoň jim i já pomůžu, podotýkám že jemu to taky vyhovuje, protože podniká a dělá celý dny a pak poslouchá že chodí pozdě domů a pak se pohádame, i kvůli jiným vecem, ale to je jedno, takže teď mám dilema takový, že teda nevím kde mám pořádně s dětma domov, co by jste poradili? Mám si tam zase k němu odstěhovat věci a věcí i dětí? Teď spolu budeme na svátky, tak uvidíme jak na tom budeme.
Otěhotněla si po měsíci, tak čemu se divíš?
Bere to klíče?? To jsi jako nějaký malý smrad, že ti zabaví klíče a pošle tě k rodičům?? A co na to rodiče??
Jste blázni a vaše děti chudinky.
Já bych u rodičů už zůstala a tečka. Takovýhle lezení sem a tam. To je děs.
Rodiče z tebe musí být nadšeni. Kdyby mi chlap vzal jednou klíče, a poslal mě k rodičům, tak už se k němu nevrátím. Asi nemáš moc hrdosti, a chudáci děti…