Návštěvy u partnera a rodičů

172
21.12.21 21:25

Návštěvy u partnera a rodičů

Ahoj, zakládám diskuzi protože jsem zvědavá jak to máte vy, nebo alespoň někdo podobné jako já, každému vyhovuje něco jiného, tak prosím nesuďte jen jak to máte a tak…
Jsem s přítelem dva a půl roku, mame oba děti z předchozích vztahu, spolu 20 měsíční dceru, máme oba dost tvrdohlaé povahy a dost často se hádáme, společné bydlení padlo hned jak jsem otěhotněla, takže už s ním bydlím i se svým synem dva roky, jenže jak se pořád hádáme většinou kvůli blbostem, tak když je naštvanej, vezme mi klíče ať odcestuju k rodičům domů, normálně mi vezme klíče a třeba tejden jsem s dětma u rodičů než se to mezi náma zklidní, už jsem se asi po desátý co mi ty klíče vzal naštvala taky a odstěhovala se rovnou, jenomže už jsem se zase zabydlela u rodičů a teď jsme se dali dohromady a už jsme zase spolu, máme se rádi ale nevydrzime spolu bejt každej den, tak jsme si řekli, že budu trávit čas i u rodičů, kteří jsou starý a aspoň jim i já pomůžu, podotýkám že jemu to taky vyhovuje, protože podniká a dělá celý dny a pak poslouchá že chodí pozdě domů a pak se pohádame, i kvůli jiným vecem, ale to je jedno, takže teď mám dilema takový, že teda nevím kde mám pořádně s dětma domov, co by jste poradili? Mám si tam zase k němu odstěhovat věci a věcí i dětí? Teď spolu budeme na svátky, tak uvidíme jak na tom budeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
21.12.21 21:31

Partnerskou poradnu, hned. Nemuzete makat na vztahu, kdyz spolu zjevne neumite poradne komunikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara

Tak první, co mě napadlo je, že jste taková normální rodinka :mrgreen:.
Já bych v tak defektním prostředí děti nevychovávala. Potřebují stabilitu a domov, ne kočovat jako nomádi, když se matka a aktuální souložník (a náhodou otec posledního dítěte) pohádají.
Pořeš si svůj život a především domov pro všechny své děti.

• Citovat
  • Upravit
403

Mně připadá potupný, že místo toho, abyste věci vyřešili ti vezme klíče a pošle tě k rodičům. S takovým partnerem bych nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36222
21.12.21 21:32

No u něj evidentně domov nemáš :roll: Nechápu proč mu takový chování vůbec toleruješ a jdeš opakovaně zpátky když tě on vyhodí s dětma :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
21.12.21 21:32

Pořiďte si ještě jedno dítě. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30476
21.12.21 21:34

@barbora21 Takže rodiče jsou dva blázni a odnášejí to děti, co s váma kočujou sem tam jako cikáni. To neumíte posbírat v hlavě zbytky rozumu a představit si, jak se asi cítí ty vaše děti bez normálního domova? Všude jinde by jim bylo líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
21.12.21 21:35

Nebyla bych s nekym, s kym nedokážu byt kazdy den.
Jsem s muzem 13 let a kazdy den se těším az dorazi domu z prace.
Vyreste si poradne vztah, zatim bych byla u rodicu, kde maji deti jistotu a stabilitu. Mají to s Tebou poradne tezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
21.12.21 21:38

No nevim… s tim co zde nastiňuješ.. ty měj svůj stabilní byt, rozhodně se k němu nevracej, tohle tvoje děti nemaji zapotřebí. Nikdy bych nedopustila aby moje děti couraly tam a sem!! Takže ty měj svoje zázemí a tatínek ať k vam dochází na par dnů a ať zase pěkně táhne odkud přišel.. i když ty budeš mít asi taky dost.. ale děti potřebujou klid a ty bys měla myslet mozkem a ne tim co mas mezi nohama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5236
21.12.21 21:40

Jste spolu 2,5 roku a mate 20 mesicni dite, takze vlastne jsi otehotnela hned co jsi ho poznala a hned jste sli spolu bydlet… evidentne jste se poradne nepoznali. Mela bys zustat u tech svych rodicu, nebo si najit vlastni byt, a jeho jen navstevovat, dokud se nerozejdete nebo nedospejete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
21.12.21 21:56
@barbora21 píše:
Ahoj, zakládám diskuzi protože jsem zvědavá jak to máte vy, nebo alespoň někdo podobné jako já, každému vyhovuje něco jiného, tak prosím nesuďte jen jak to máte a tak…
Jsem s přítelem dva a půl roku, mame oba děti z předchozích vztahu, spolu 20 měsíční dceru, máme oba dost tvrdohlaé povahy a dost často se hádáme, společné bydlení padlo hned jak jsem otěhotněla, takže už s ním bydlím i se svým synem dva roky, jenže jak se pořád hádáme většinou kvůli blbostem, tak když je naštvanej, vezme mi klíče ať odcestuju k rodičům domů, normálně mi vezme klíče a třeba tejden jsem s dětma u rodičů než se to mezi náma zklidní, už jsem se asi po desátý co mi ty klíče vzal naštvala taky a odstěhovala se rovnou, jenomže už jsem se zase zabydlela u rodičů a teď jsme se dali dohromady a už jsme zase spolu, máme se rádi ale nevydrzime spolu bejt každej den, tak jsme si řekli, že budu trávit čas i u rodičů, kteří jsou starý a aspoň jim i já pomůžu, podotýkám že jemu to taky vyhovuje, protože podniká a dělá celý dny a pak poslouchá že chodí pozdě domů a pak se pohádame, i kvůli jiným vecem, ale to je jedno, takže teď mám dilema takový, že teda nevím kde mám pořádně s dětma domov, co by jste poradili? Mám si tam zase k němu odstěhovat věci a věcí i dětí? Teď spolu budeme na svátky, tak uvidíme jak na tom budeme.

Otěhotněla si po měsíci, tak čemu se divíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12360
21.12.21 22:07

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
21.12.21 22:13

Promiň, ale chudáci děcka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9075
21.12.21 22:16

Bere to klíče?? To jsi jako nějaký malý smrad, že ti zabaví klíče a pošle tě k rodičům?? A co na to rodiče??
Jste blázni a vaše děti chudinky.
Já bych u rodičů už zůstala a tečka. Takovýhle lezení sem a tam. To je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
21.12.21 22:37

Rodiče z tebe musí být nadšeni. Kdyby mi chlap vzal jednou klíče, a poslal mě k rodičům, tak už se k němu nevrátím. Asi nemáš moc hrdosti, a chudáci děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný