Návštěvy u partnera a rodičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14003
21.12.21 22:52

Máš dvouleté dítě s někým a pak 20ti měsíční s jiným se kterým jsi 30 měsíců. Wow… Hele najdete si poradnu, ať se naučíte spolu komunikovat. Když tě on vyhazuje, tak se buď natrvalo nastehuj k rodičům nebo si najdi bydlení sama, ať ty deti mají nějaké zázemí a jistoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.12.21 22:54

Ať počítám jak chci, tak mi z toho vychází, že jste dvě nezodpovědné tykve, pro které je rodina a zázemí pro děti asi sprosté slovo. Co to jako předvádíte?? Oba dva byste tak zasloužili, aspoň by se vám rozsvítilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
21.12.21 23:24

Ty vado, kdyby mě chlap po hádce sebral klíče a poslal mě k rodičům, tak bych ho obratem ruky poslala, kde slunko nesvítí, pak sbalila děti a k těm rodičům fakt odjela. A vrátila se, až chlap dospěje. teda hned poté, co bych si nasadila zpět vypadlou čelist a zamáčkla vyvalené oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11051
21.12.21 23:57

Že tohle někdo dokáže udělat dětem. Jste :poblion: oba dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2778
22.12.21 06:42

Kolik ti je? Jestli je tenhle způsob zivota normalni, tak co bude za 20 let? Uz ted si rikam kam to s temi vztahy speje a lomim rukama, ze za nas to takhle nebyvalo! A 80 mi neni ;)

Chudaci tvoje deti! Vybuduj jim stabilni domov (jako rodice tobe, jsi dospela a jeste ted se tam muzes vracet, vaz si toho)!
Jako u ostatnich, by u me tvuj blb nepochodil. Vyhodil by me jen jednou. Ty se nechas 10× :D a to mate spolecne dite! Hahaha. Jsi blbá. Pardon, ale jsi. A jestli budes takhle pokračovat, tvoje deti v 15 odjedou na nejzvdalenejsi intr co najdou, aby meli klid. Premyslej!
Nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15188
22.12.21 07:00

Umíš taky něco jiného než dělat děti jedno za druhým s nevhodnými otci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33997
23.12.21 14:57
@barbora21 píše:
Ahoj, zakládám diskuzi protože jsem zvědavá jak to máte vy, nebo alespoň někdo podobné jako já, každému vyhovuje něco jiného, tak prosím nesuďte jen jak to máte a tak…
Jsem s přítelem dva a půl roku, mame oba děti z předchozích vztahu, spolu 20 měsíční dceru, máme oba dost tvrdohlaé povahy a dost často se hádáme, společné bydlení padlo hned jak jsem otěhotněla, takže už s ním bydlím i se svým synem dva roky, jenže jak se pořád hádáme většinou kvůli blbostem, tak když je naštvanej, vezme mi klíče ať odcestuju k rodičům domů, normálně mi vezme klíče a třeba tejden jsem s dětma u rodičů než se to mezi náma zklidní, už jsem se asi po desátý co mi ty klíče vzal naštvala taky a odstěhovala se rovnou, jenomže už jsem se zase zabydlela u rodičů a teď jsme se dali dohromady a už jsme zase spolu, máme se rádi ale nevydrzime spolu bejt každej den, tak jsme si řekli, že budu trávit čas i u rodičů, kteří jsou starý a aspoň jim i já pomůžu, podotýkám že jemu to taky vyhovuje, protože podniká a dělá celý dny a pak poslouchá že chodí pozdě domů a pak se pohádame, i kvůli jiným vecem, ale to je jedno, takže teď mám dilema takový, že teda nevím kde mám pořádně s dětma domov, co by jste poradili?Mám si tam zase k němu odstěhovat věci a věcí i dětí? Teď spolu budeme na svátky, tak uvidíme jak na tom budeme.

Ty jo, otěhotnět po měsíci s někým, koho ani pořádně neznáš, to je panečku odvaha. Vzít mi někdo klíče od bytu s tím, že se mám odstěhovat, tak ok, jeho byt, ale už bych se rozhodně nevracela, ty ses naštvala, až když to udělal podesáté? 8o Měla by ses už konečně postavit na vlastní nohy, najít si byt a normálně s dětmi žít. Nebo chceš navěky bydlet s dětmi u mámy? A antikoncepce by taky neuškodila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marina28
24.12.21 09:06

@barbora21

Z tech odsuzujicich a zlych komentaru je mi zle:(

Kazdopadne, nemeli jste sanci se poradne poznat (jestli jste kompatibilni par), ale stalo se (tehotenstvi) a zkusili jste to, vsak to je v poradku.

Take znam par, co spolu nebydli, navstevuji se jak potrebuji, obema to vyhovuje a jsou tak spokojeni.
Jen proto, ze vam pulka zemekoule rekne, ze normalni je skocit ze skaly neznamena, ze to tak musite delat take a ze je to jedina spravna cesta. Na to se vykaslete;)

Na druhou stranu hadky a stehovani neni pro deti dobre. Ani to, ze vas partner vyhazuje pokazde, kdyz je problem.

Myslim, ze byste s detmi mela zustat stabilne u rodicu nebo si najit vlastni byt a s partnerem se domluvit na nejakem rezimu. Mohl by u vas byt nekolik dni v tydnu a pak jet zase do sveho a oba budete mit vetsi pohodu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný