Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
@dickys nesmysly meleš tydnes jsem se informovala přímo na gyn.-por. odd. a zákaz platí, tatínek může pouze k porodu…
Prohlášení vlády zní tak, jak jsem psala. Jestli si to nějaká nemocnice upravila přísněji, to je věc druhá. Ale plošný zákaz není.
Zákaz platí na všech oddělení s výjimkou hospice. A já se ani nedivím skrz bezohlednosti lidi kteří i přes upozornění vyjely na dovolenou. Rodiče daji po dovolené dítě do školy a světe divme se je pozitivní. Já bych radši o na té porodnici byla sama těch pár dní jde vydržet než ohrozit sebe nebo mimčo
Cituji : Zákaz se netýká lůžkových oddělení nemocnic, na kterých je poskytována péče nezletilým pacientům, pacientům s omezenou svéprávností a rodičkám. Ze zákazu jsou vyňaty také hospice včetně služeb pro pacienty v terminálním stadiu nevyléčitelného onemocnění.
Mlada Boleslav ma zakaz navstev i v porodnici, na sestinedeli nepusti ani otce, muze jen k porodu pokud nevykazuje znamky onemocneni…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.