Nazelenalý hlen v 37tt

Anonymní
27.7.21 14:48

Nazelenalý hlen v 37tt

Zdravím holky, mám dotaz.
Jsem teď 36+4 a poslední 3dny mám ráno po čůraní na toaleťáku kus nazelenalého hlenu, přirovnala bych to až ke konzistenci silikonu. Jsem pozitivni na streptokok, ale minulý týden ve čtvrtek na kontrole bylo vše v pořádku a žádný výtok nebyl, cesty čisté.
Nemám bolesti, nic mě nepálí, netrápí mě žádné potíže. Jediné co, tak máme každý den sex, tak jestli to je třeba tím?
Můj gyn. má dovolenou a jediná možnost co a jak, je porodnice. Tak bych se chtěla zeptat jestli s tím někdo zkušenost? Při posledním problému s ružovým výtokem jsem byla na gyn. za strašnou histerku… tak proto dotaz prvně tu.. diky 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35845
27.7.21 14:50

Určitě bych jela k doktorovi. Tvůj nemá zástup? Růžový výtok může být. Zelený je špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.21 14:56

@JancaS84 bohužel nemá zástup, při akutních potížích rovnou na gyn. pohotovost..

Mě je právě blbé volat kvůli hlenu do porodnice..abych nebyla za hňupku :(

• Citovat
  • Upravit
Janli
27.7.21 15:01

Ona to bude s největší pravděpodobností hlenová zátka, po té infekci streptokokem může mít jakoukoliv barvu… V tuhle chvíli by případná infekce hned porod nespustila a už to není takový problém. Pro svůj klid bych zajela zítra na gynekologii, ale nejspíš to nic nebude..

• Citovat
  • Upravit
35845
27.7.21 15:09

Radši bych byla 100× za hysterku než ohrozila zdraví svoje a nenarozenyho dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
27.7.21 16:19

Tak zelený hlen je určitě špatně. A špatně je taky to že máte každý den sex kdyz víš že máš zelený hlen. Muze to být infekce, a můžeš tím ohrozit mimino. Ale to by ti měl říct tvůj dr. Takže zavolej na pohotovost. Za hysterku nebudeš určitě. Ale radši stokrát volat než pozdě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
27.7.21 16:30

Měla jsem taky cca v tomhle týdnu, volala jsem na gyn. pohotovost, tam mi řekli, ať přijedu. Natočili mi monitor, ten byl hraniční (malý celou dobu spal), tak si mně tam nechali a hlen už nikdo neřešil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.21 22:12

@Loveyoucek Můžu se zeptat co pak následovalo po hospitalizaci?
Mimčo řádí jak obvykle, celý den, pohyby se nijak neutlumily, tak to je takové to, co mě drží v klidu.

Pokud bude hlen i zítra, tak si tam zavolám. Hledala jsem na netu spoustu diskuzí, většina se přikláněla k hlenové zátce. Na mou obranu, by mě infekce opravdu nenapadla, protože před 4mi dny bylo vše v naprostém pořádku a cesty čisté, a já jsem opravdu bez jiných potíží. :nevim:
Snad jsem nikoho nevytočila :zed:

• Citovat
  • Upravit
420
28.7.21 00:29

Nesouviselo to s tím hlenem, byl spavej a když mi ho u monitoru nebudili, tak byl hraniční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
28.7.21 07:20
@Anonymní píše:
@Loveyoucek Můžu se zeptat co pak následovalo po hospitalizaci?
Mimčo řádí jak obvykle, celý den, pohyby se nijak neutlumily, tak to je takové to, co mě drží v klidu.Pokud bude hlen i zítra, tak si tam zavolám. Hledala jsem na netu spoustu diskuzí, většina se přikláněla k hlenové zátce. Na mou obranu, by mě infekce opravdu nenapadla, protože před 4mi dny bylo vše v naprostém pořádku a cesty čisté, a já jsem opravdu bez jiných potíží. :nevim:
Snad jsem nikoho nevytočila :zed:

Nevytocila jsi nikoho ale v v 36+4 je to furt předčasný porod, a to nechceš… Takže já bych na tu gyndu zašla.. 👍🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.21 12:45

DObry den, chtěla by bych se optat jsem 36+3tt už cca od 32tt myvam poslicky, dnes v noci jsem je měla silnější jakoby tlak do pochvy a konecniku jak kdyby se mimi vermomoci Rvalo ven, k tomu takovým divná bolest vystrelujici do pravé nohy (zadku) a ms bolest, nemohla jsem spát musela jsem to prodychavat pak to nějak trochu ustalo a ja usnula, no a ráno jsem šla na záchod na malou a velkou (myvam poslední týden pocit zacpi ale jdu snad 8× denně jelikoz mám průjem) a po úterní nám toaletaku jsem měla cca 4cm žlutý tužší výtok takový něco jako,,sopl,, a v tom jakoby nějaký kus v tím výtoku, velikosti hrasku bylo to nazelenalý, mate s tím někdo zkušenosti? Snad jste pochopili můj dotaz..předem děkuji :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky