Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Naima píše:
Ech což, alespoň si tu ti nechápaví procvičí sázení smajlů tlučících hlavou o zeď, hodí sem nějakého toho čerta a zastřílí si z kulometu. Takhle při pondělku dobré upuštění páry.
Vždyť je to vtip a nadsázka uplně jasně a zřetelně pochopitelná
takovy starosti bych někdy chtěla mít ![]()
@Vermion tenhle článek je pro exoty a upřímně řečeno, s exotem bych stejně nikdy nebyla ani neudržovala žádný vztah. Co s takovým hovadem?!
Pokud je chlap normální, tak se zasměje, zavrtí hlavou a otočí stránku. Pokud není normální, tak se tím nejspíš bude řídit. ![]()
@Naima píše:
Ech což, alespoň si tu ti nechápaví procvičí sázení smajlů tlučících hlavou o zeď, hodí sem nějakého toho čerta a zastřílí si z kulometu. Takhle při pondělku dobré upuštění páry.
Mě to tedy vtipný nepřije, spíš ubohý. No tak když za takovýhle výblitky jsou lidi ochotný platit, tak jejich věc. ![]()
No ty brďo, tak to bych ti přála si předčíst nějaká starší čísla Maximu, tam jsou ještě 100× vtipnější články. Ale to už by s tebou asi prásklo
@kolozubka píše:
Mě to tedy vtipný nepřije, spíš ubohý. No tak když za takovýhle výblitky jsou lidi ochotný platit, tak jejich věc.
Tak to, že si někdo koupí MAXIM budiž, ale to, že člověk nastoupí do MHD a většina populace čte Blesk - to je podle mně ![]()
@Naima píše:
No bóže, Maxim je vtipný časák, kde je hodně koncentrovaná nadsázka. Jak tohle může někdo nepochopit nebo ho to může urazit, zase nepochopím já. A časopis čtu moc ráda.
Přesně tak ![]()
A když už by to někdo myslel vážně - tak snad dospělý člověk s normálním rozumem si žije po svém a nežije podle rad v časopise néé ![]()
@Vermion
Vůbec nechápu proč se tím zabýváš, to je jako kdybych se já hroutil z ženských časopisů, to jsou naprosto stejné bláboly.
![]()
Nebo z některých vláken tady na miminu, ty jsou navíc dokonce většinou myšleny vážně.
![]()
Pokud na to nemáš žaludek, tak to nečti, nic jiného se poradit nadá.
Maxim je plný takovýhle věcí, ale je to časopis psaný s nadsázkou a je potřeba se na to tak dívat já ho čtu ráda a dost se u toho bavím (můj ode mě dostal roční předplatný loni k vánocům) ![]()
Hned jak jsem to dočela mi bylo jasné, že to jen nadsázka a prostě sranda… dyť je to MAXIM, ten čtu u kámoše na záchodě. ![]()
@Mišela1 píše:
Tak to, že si někdo koupí MAXIM budiž, ale to, že člověk nastoupí do MHD a většina populace čte Blesk - to je podle mně
Tak nějak ![]()
Snad proto, že mám několik kamarádek co skončily před třicítkou samy si z podobných keců srandu fakt nedělám.
@surrealista píše:
Nabyvam dojmu, ze po precteni nekterych diskusi, kde si zeny stezuji na sve partnery, si z toho dost mladych muzu dela novodobe desatero a ridi se tim.
Navic mi bylo z podobneho casopisu nabidnuto psani clanku na podobna temata.Pry to chlapi chteji cist a slyset. Gaussova krivka v tomto smeru funguje presne.Pet procent si z toho dela legraci a pochopi to, pet procent to vylozene odmitne a zbytek si tak poruznu z toho vezme neco. Nekdo vic, nekdo min. Potom to praktikuje v beznem zivote a uz to jede.
a s tímto souhlasím