Názor chlapa - časopis Maxim a článek o rozchodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
18.3.13 09:47
@Naima píše:
Ech což, alespoň si tu ti nechápaví procvičí sázení smajlů tlučících hlavou o zeď, hodí sem nějakého toho čerta a zastřílí si z kulometu. Takhle při pondělku dobré upuštění páry :lol:.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.3.13 09:48

Vždyť je to vtip a nadsázka uplně jasně a zřetelně pochopitelná :) takovy starosti bych někdy chtěla mít :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077

@Vermion tenhle článek je pro exoty a upřímně řečeno, s exotem bych stejně nikdy nebyla ani neudržovala žádný vztah. Co s takovým hovadem?!
Pokud je chlap normální, tak se zasměje, zavrtí hlavou a otočí stránku. Pokud není normální, tak se tím nejspíš bude řídit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Naima píše:
Ech což, alespoň si tu ti nechápaví procvičí sázení smajlů tlučících hlavou o zeď, hodí sem nějakého toho čerta a zastřílí si z kulometu. Takhle při pondělku dobré upuštění páry :lol:.
:palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
chatwenna
18.3.13 09:52

Božíí :-D

• Citovat
  • Upravit
12272
18.3.13 09:53

Mě to tedy vtipný nepřije, spíš ubohý. No tak když za takovýhle výblitky jsou lidi ochotný platit, tak jejich věc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
18.3.13 10:03

No ty brďo, tak to bych ti přála si předčíst nějaká starší čísla Maximu, tam jsou ještě 100× vtipnější články. Ale to už by s tebou asi prásklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
18.3.13 10:16
@kolozubka píše:
Mě to tedy vtipný nepřije, spíš ubohý. No tak když za takovýhle výblitky jsou lidi ochotný platit, tak jejich věc. :roll:

Tak to, že si někdo koupí MAXIM budiž, ale to, že člověk nastoupí do MHD a většina populace čte Blesk - to je podle mně :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
18.3.13 10:19
@Naima píše:
No bóže, Maxim je vtipný časák, kde je hodně koncentrovaná nadsázka. Jak tohle může někdo nepochopit nebo ho to může urazit, zase nepochopím já :lol:. A časopis čtu moc ráda.

Přesně tak :palec:
A když už by to někdo myslel vážně - tak snad dospělý člověk s normálním rozumem si žije po svém a nežije podle rad v časopise néé :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
18.3.13 10:21

@Vermion
Vůbec nechápu proč se tím zabýváš, to je jako kdybych se já hroutil z ženských časopisů, to jsou naprosto stejné bláboly. :think: :nevim:
Nebo z některých vláken tady na miminu, ty jsou navíc dokonce většinou myšleny vážně. 8o 8o 8o
Pokud na to nemáš žaludek, tak to nečti, nic jiného se poradit nadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
18.3.13 10:24

Maxim je plný takovýhle věcí, ale je to časopis psaný s nadsázkou a je potřeba se na to tak dívat já ho čtu ráda a dost se u toho bavím (můj ode mě dostal roční předplatný loni k vánocům) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
18.3.13 10:25

Hned jak jsem to dočela mi bylo jasné, že to jen nadsázka a prostě sranda… dyť je to MAXIM, ten čtu u kámoše na záchodě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.3.13 10:27
@Mišela1 píše:
Tak to, že si někdo koupí MAXIM budiž, ale to, že člověk nastoupí do MHD a většina populace čte Blesk - to je podle mně :poblion:

Tak nějak ;)

• Citovat
  • Upravit
3733
18.3.13 10:55

Snad proto, že mám několik kamarádek co skončily před třicítkou samy si z podobných keců srandu fakt nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
18.3.13 10:56
@surrealista píše:
Nabyvam dojmu, ze po precteni nekterych diskusi, kde si zeny stezuji na sve partnery, si z toho dost mladych muzu dela novodobe desatero a ridi se tim.
Navic mi bylo z podobneho casopisu nabidnuto psani clanku na podobna temata.Pry to chlapi chteji cist a slyset. Gaussova krivka v tomto smeru funguje presne.Pet procent si z toho dela legraci a pochopi to, pet procent to vylozene odmitne a zbytek si tak poruznu z toho vezme neco. Nekdo vic, nekdo min. Potom to praktikuje v beznem zivote a uz to jede.

a s tímto souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová