Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vermion Musíš brát tyhle časopisy s rezervou a s humorem. Já tenhle mužský časopis považuji něco jako pro ženský cosmopolitan. ![]()
@Mišela1 Já si ho občas taky kupuji. Je levný a uteče mi ta chvíle v metru. Ale určitě nevěřím všemu, co se tam píše. Spíš se tomu zasměju. Zkrátka brát to fakt s humorem. ![]()
@Vermion píše:
Snad proto, že mám několik kamarádek co skončily před třicítkou samy si z podobných keců srandu fakt nedělám.
bez urážky ale kvůli tomu co se píše v časopisech určitě samy nezůstaly… to mi přijde takový jako ve stylu: můj je policajt tudíž se nesměju vtipům o policajtech protože to není vtipný ![]()
Já teda maxim vždy s chutí přečtu, když se k němu dostanu, a pobavím se u toho, každý, kdo má kousek mozku pochopí, že to je psané s velkou nadsázkou ![]()
Vermion píše:
Snad proto, že mám několik kamarádek co skončily před třicítkou samy si z podobných keců srandu fakt nedělám.
Počkej to snad nemyslíš vážně, to si jako myslíš že některá z tvých kamarádek skončila sama, protože si nějakej chlap přečetl, pánskej časopis?
Kamarádky měly buď smůlu ma výběr chlapa, nebo si prostě chlapa nějakou svou chybou neudržely nebo se k sobě s chlapem nehodili, nic víc za tím nemůžeš hledat.
Nebo z druhé strany ty bys chtěla chlapa, kterej se na tebe vykašle protože si něco přečte v časopise?
![]()
Fakt to nečti, nezvládáš to.
@Vermion píše:
Ehm a ony skončily před třicítkou samy proto, že si to ti chlapi někde přečetli? Asi ne.
Já bych všechny časopisy a internety zakázala, takových nešťastných žen co potom je
chlapi jsou fakt ho.ada ![]()
@Naima No pokud je opouštění žen, jen kvůli tomu, že už by nedej Bože chtěly rodinu, nějaký chvályhodný fakt…tak to tedy čumím. Nebo nevěry…
Pro mě není normální, že se tohle bere jako standart, běžná věc nebo jak tomu chcete říkat…proto se tomu nesměju a nikdy smát nebudu.
@K.Black píše:
Já bych všechny časopisy a internety zakázala, takových nešťastných žen co potom jechlapi jsou fakt ho.ada
Cenzuru na ně, na chajsly bez mozku
. Já už se radši nevyjadřuji, neb bych se tu ještě mnoho neuvěřitelného dozvěděla, ba i ban bych si možná vykoledovala ![]()
@Vermion no tak když chci rodinu, tak si vyberu chlapa co chce taky, když nechce tak jdu o dům dál ne? nebo opravdu věříš, že se někdo řídí tím, co si přečte v časopise?
Teď jsem si uvědomila, že ho čte i můj syn
BOŽE! budu ho mít na krku do smrti
![]()
Tak tohle je jen slabý odvar a sranda. Já pracuji v hospodě a to byste se teprve divily, co si tam chlapi povídají - no raději nevědět. Nicméně mám fungující vztah. Takže zakladatelko, ber život s humorem, tohle je fakt jen sranda
![]()
@K.Black píše:
Teď jsem si uvědomila, že ho čte i můj synBOŽE! budu ho mít na krku do smrti
![]()
@K.Black píše:
@Vermion no tak když chci rodinu, tak si vyberu chlapa co chce taky, když nechce tak jdu o dům dál ne? nebo opravdu věříš, že se někdo řídí tím, co si přečte v časopise?Teď jsem si uvědomila, že ho čte i můj synBOŽE! budu ho mít na krku do smrti
![]()
Nakopnout k uvažování to jistě může, zvlášť, když se pak přidají kamarádi…
@Vermion píše:
Nakopnout k uvažování to jistě může, zvlášť, když se pak přidají kamarádi…
ne, nemůže! možná nějakého choromyslného s IQ šumící trávy, a s tím bych zas neplodila já, ty jo?
ono ale chce si z toho dělat srandu, na světě má být veselo, ne vážno a pochmurno.