Názor chlapa - časopis Maxim a článek o rozchodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
18.3.13 10:58
@Vermion píše:
Snad proto, že mám několik kamarádek co skončily před třicítkou samy si z podobných keců srandu fakt nedělám.

ono ale chce si z toho dělat srandu, na světě má být veselo, ne vážno a pochmurno.

• Citovat
  • Upravit
1265
18.3.13 11:15

@Vermion Musíš brát tyhle časopisy s rezervou a s humorem. Já tenhle mužský časopis považuji něco jako pro ženský cosmopolitan. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
18.3.13 11:19

@Mišela1 Já si ho občas taky kupuji. Je levný a uteče mi ta chvíle v metru. Ale určitě nevěřím všemu, co se tam píše. Spíš se tomu zasměju. Zkrátka brát to fakt s humorem. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
18.3.13 11:26
@Vermion píše:
Snad proto, že mám několik kamarádek co skončily před třicítkou samy si z podobných keců srandu fakt nedělám.

bez urážky ale kvůli tomu co se píše v časopisech určitě samy nezůstaly… to mi přijde takový jako ve stylu: můj je policajt tudíž se nesměju vtipům o policajtech protože to není vtipný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
18.3.13 11:31

Já teda maxim vždy s chutí přečtu, když se k němu dostanu, a pobavím se u toho, každý, kdo má kousek mozku pochopí, že to je psané s velkou nadsázkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
18.3.13 11:34
Vermion píše:

Počkej to snad nemyslíš vážně, to si jako myslíš že některá z tvých kamarádek skončila sama, protože si nějakej chlap přečetl, pánskej časopis?
Kamarádky měly buď smůlu ma výběr chlapa, nebo si prostě chlapa nějakou svou chybou neudržely nebo se k sobě s chlapem nehodili, nic víc za tím nemůžeš hledat.
Nebo z druhé strany ty bys chtěla chlapa, kterej se na tebe vykašle protože si něco přečte v časopise? 8o 8o 8o
Fakt to nečti, nezvládáš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.3.13 11:38
@Vermion píše:

Ehm a ony skončily před třicítkou samy proto, že si to ti chlapi někde přečetli? Asi ne.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
18.3.13 11:44

Já bych všechny časopisy a internety zakázala, takových nešťastných žen co potom je :,( chlapi jsou fakt ho.ada :cert:

• Citovat
  • Upravit
3733
18.3.13 11:45

@Naima No pokud je opouštění žen, jen kvůli tomu, že už by nedej Bože chtěly rodinu, nějaký chvályhodný fakt…tak to tedy čumím. Nebo nevěry…

Pro mě není normální, že se tohle bere jako standart, běžná věc nebo jak tomu chcete říkat…proto se tomu nesměju a nikdy smát nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.3.13 11:47
@K.Black píše:
Já bych všechny časopisy a internety zakázala, takových nešťastných žen co potom je :,( chlapi jsou fakt ho.ada :cert:

Cenzuru na ně, na chajsly bez mozku :lol:. Já už se radši nevyjadřuji, neb bych se tu ještě mnoho neuvěřitelného dozvěděla, ba i ban bych si možná vykoledovala :D

• Citovat
  • Upravit
K.Black
18.3.13 11:51

@Vermion no tak když chci rodinu, tak si vyberu chlapa co chce taky, když nechce tak jdu o dům dál ne? nebo opravdu věříš, že se někdo řídí tím, co si přečte v časopise?

Teď jsem si uvědomila, že ho čte i můj syn 8o BOŽE! budu ho mít na krku do smrti 8o :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.13 11:53

:lol: Tak tohle je jen slabý odvar a sranda. Já pracuji v hospodě a to byste se teprve divily, co si tam chlapi povídají - no raději nevědět. Nicméně mám fungující vztah. Takže zakladatelko, ber život s humorem, tohle je fakt jen sranda :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3451
18.3.13 11:54
@K.Black píše:
Teď jsem si uvědomila, že ho čte i můj syn 8o BOŽE! budu ho mít na krku do smrti 8o :zed:
:lol: :lol: :lol: myslím že nemusíte mít strach :lol:
(můj muž ho taky čte a kupodivu si mě i přesto vzal a čekáme každou chvíli potomka)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
18.3.13 11:56
@K.Black píše:
@Vermion no tak když chci rodinu, tak si vyberu chlapa co chce taky, když nechce tak jdu o dům dál ne? nebo opravdu věříš, že se někdo řídí tím, co si přečte v časopise?Teď jsem si uvědomila, že ho čte i můj syn 8o BOŽE! budu ho mít na krku do smrti 8o :zed:

Nakopnout k uvažování to jistě může, zvlášť, když se pak přidají kamarádi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.3.13 12:07
@Vermion píše:
Nakopnout k uvažování to jistě může, zvlášť, když se pak přidají kamarádi…

ne, nemůže! možná nějakého choromyslného s IQ šumící trávy, a s tím bych zas neplodila já, ty jo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová