Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
V prvni rade gratuluji k takemu zhubnuti, jsi dobra!! Ja jsem v minulosti zhubla asi 25 kg, nastesti jsem vysoka a mela jsem to rozlozene tak, ze se kuze prizpusobila. Kdyz jsem tehdy jeste svemu priteli o tom rekla, reagoval obdivne, ze jsem dobra ze jsem to zvladla. Musim rict, ze me jeho reakce potesila. On je ale dost nepovrchni typ a nepotrebuje mit vedle sebe xs modelku, ale samozrejme taky to ma nejake hranice. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, po zhubnutí 60 kil mě čeká operace- abdominoplastika a modelace prsou. Moje tělo je zničené a odpudivé. Seznámila jsem se s fajn chlapem a on samozřejmě nic netušil, protože oblečení vše schová. Par dni zpátky jsem mu ale o svém “problému” řekla a jeho reakce byla nijaka. Řekla bych ani pozitivni ani negativni. Škoda ze chlapům nejde vidět do hlavy, ale otevřene by mě zajimalo, jak tohle chlap vnímá? Přece má člověk nejakou představu o ženě a tímto musí asi ztratit totálně zajem ne? Jak to vidíte?
Tak předpokládám, že tě nahou ještě neviděl, nebo ano? Je jasný, že po zhubnutí tolika kg, je to prostě vidět, a když je ta možnost operace, tak proč toho nevyužít. Ale chlapi celkově na tyhle zákroky koukají dost divně. Je ale fakt, že jsem už viděla celkem dost fotek chlapů po abdo. Už si se s ním o tom nebavila?
Moc gratuluji k takovému zhubnutí. To je skvělé, udělala jsi pro sebe úžasnou věc
. Jak se na to konkrétně bude dívat tento chlap netuším, nechala bych tomu čas, jak se k tomu postaví. Možná byl jen zaskočen a musi to vstřebat.
Ať si chlap myslí, co chce. Důležité je to, cos dokázala
gratuluji, udělalas pro sebe to nejlepší. A nedokáže to hned tak někdo.
Je to na jedné straně úspěch, ale težko předpokládat, co to udělá s erekcí. Třeba mezitím pomůže prádlo, latex nebo vhodně proříznutý neoprén.
Zaprvé gratuluji ![]()
Zhubla jsem skoro 40 (od prvního porodu) a plastika sice není potřeba, upravilo se to cvičením, strie však zůstaly a teď nové řezy, břicho už o moc hezčí nebude. Rozumný chlap pochopí, co za jizvami stojí. Povrchní pako, které o skutečnou ženu ani nezakoplo (tu by opustil po první strii i těhotnou), bude do stáří čekat.
Nechala bych mu čas, potřebuje si to zpracovat. Pak jsou jen ty dvě možnosti…
Myslim, ze to je hodne informaci najednou. Zaprve urcite premysli, jak jsi musela vypadat s temi 60 kily navic, snazi si predstavit, jak vypadas ted a jak budes vypadat potom. Soucasne si musi rikat, ze jsi FAKT DOBRA sundat 60 kilo.
Takze za me bych mu dala cas to vsechno zpracovat, proste to necekal, tak nevedel, co hned rict, urcite to neznaci primo ztratu zajmu. ![]()
@Pedro 00 píše:
Je to na jedné straně úspěch, ale težko předpokládat, co to udělá s erekcí. Třeba mezitím pomůže prádlo, latex nebo vhodně proříznutý neoprén.
boze vzdy se odnekud z moralniho bahna vynori nejaky ten pedro
@Anonymní píše:
Ahoj, po zhubnutí 60 kil mě čeká operace- abdominoplastika a modelace prsou. Moje tělo je zničené a odpudivé. Seznámila jsem se s fajn chlapem a on samozřejmě nic netušil, protože oblečení vše schová. Par dni zpátky jsem mu ale o svém “problému” řekla a jeho reakce byla nijaka. Řekla bych ani pozitivni ani negativni. Škoda ze chlapům nejde vidět do hlavy, ale otevřene by mě zajimalo, jak tohle chlap vnímá? Přece má člověk nejakou představu o ženě a tímto musí asi ztratit totálně zajem ne? Jak to vidíte?
Já třeba nejsem chlap a taky bych na to neuměla nějak věčně reagovat.
Nějakou představu mám, ale těžko bych z toho něco vyvozovala. ![]()
Ne, nemusí o tebe ztratit zájem. Projektujes si do něj vlastní obavy a strachy. Tak toho nech. Uvolni se. Informovala jsi ho o stavu věci a co bude dál, to uvidíš.
@Stará známá píše:
boze vzdy se odnekud z moralniho bahna vynori nejaky ten pedro
Bože, téma je Názor chlapa na zhubnutí. Neprén si vezmi jako nadsázku, ale i zakladatelka tuší, že po ztrátě 60 kilo, což je nepochybně úspěch, je zde drobný estetický problém. A vzhledem k tomu, že se problém pravděpodobně projeví po odložení oblečení, napsal jsem doporučení z pohledu chlapa, to jest drobné nedostatky zakrýt vhodným oblečením. Roztleskávaček tady má spoustu, taky fandím tomu, co dokázala, ale ne každému jde chlapovi jde v posteli o morálně volní vlastnosti partnerky, i když to nevylučuji.
No ja takhle měla jednoho kluka a nikdy víc..on mi to neřekl a nechapala jsem ze se dokázal vykrmit za rok o 40kg
po rozchodu dal dalších 40..za mne bych šla od tebe. Promin..