Názor druhých?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.4.16 11:22

@JanaSvitacek Jejda,to je fakt jak u nás..Je to zhruba 3týdny, měsíc co jsme měli rozmluvu ohledně pomáhání, tak už si aspoň nemusím chystat dřevo do kotle..,v domácnosti se mi taky snaží momentálně dost pomáhat. Babička už prďolku taky hlídala bez zbytečných keců..Jenom nám stále zůstává ještě ten alkohol, máme další z mnoha domluv, tak jsem zvědavá jak to dodrží..Nefandím si..Jako zatím na to ještě trochu trpělivosti a nervů mám..,ale už né na dlouho..Možná Ti i trochu teď závidím, že jsi našla tu odvahu a dokázala to ukončit a teď máš spokojený a klidný život..Ono je to hlavně takový dost unavující a vyčerpávající pořád něco řešit a pořád se na něčem domlouvat furt dokola a pak je to zase stejně stejný..Ale to Ti asi nemusím vykládat..

@Nikbrů A jak je na tom zakladatelka..? Poslouchá ten Tvůj..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.16 18:53

Neví ale ak čtu tvoje odpovědi tak mi připadá že se v tom trochu plácáš. Sama nevíš co máš dělat jestli trpět alkoholové opojení i když je to nepravidelné, ale alkoholik pije každý den ani o tom nevíš, to že nepříjde pod obraz neznamená že nepije, pije jako duha. kolikrát když jsem odpustila, vyhrožovala abyla jsem jen za krávu a pí…promin. Alkoholik te ovládá vnucuje jen jeho pravdy rozkazuje, šikanuje, psychicky týrá tebe dítě a tvojí rodinu, když odpouštíš vlastně ubližuje tobě mimču rodině neboť tyto přenášíš na ně. Není ti jich trochu líto, že je psychicky ničíš, tak to bylo u mne než jsem si to vše v hlavě srovnala a prostě jsem ho vyhodila a VĚŘ MOC SE TI ULEVÍ DRŽÍM PALCE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí