Názor na boty?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
29.2.24 14:41
@LuciiLucie píše:
@unuděná syn je nosil a samozřejmě že Adidas atd žádná kvalita.. Fare jsou fajn, dcera měla kecky v loni v létě, jen ji klouzala podrážka, když byla v lese a šla přes štěrk 😬.. Ráda přečtu recenze a hodnocení na dětské boty.. Jak jsem psala, deri mají ještě měkké nožky a nechci jim je nějak… Zdeformovat

Opravdu je nejlepší zajít do certifikované dětské obuvi, zkoušet, prohlížet, nechat v tom děti poběhat a ty si nech poradit. Aspoň v tom předškolním věku, kdy děti tráví 99 % bdělého času pohybem, to chce fakt kvalitní boty a nevyplatí se na nich moc šetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
29.2.24 14:42

@unuděná našla jsem https://www.keenfootwear.cz/…ildren_z446/?…

Za 799,– a proto váhám zda je vzít, vzala bych i za tu cenu synovi.. 🤷‍♀️. Tak jsem se ptala na vaše zkušenosti.. Na tyhle boty.. Tak a za chvíli budou vyprodané 😄 😄 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.2.24 14:43
@LuciiLucie píše:
@unuděná našla jsem https://www.keenfootwear.cz/…ildren_z446/?…Za 799,– a proto váhám zda je vzít, vzala bych i za tu cenu synovi.. 🤷‍♀️. Tak jsem se ptala na vaše zkušenosti.. Na tyhle boty.. Tak a za chvíli budou vyprodané 😄 😄 🫣

Aha, ty vypadají pěkně, tak je jeďte vyzkoušet, to je hlavní. Co sedí jednomu dítěti, druhému nemusí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
29.2.24 14:45

@unuděná straně ráda bych jela, ale dcera má neštovice a než my se někam dostaneme… Bude venku teplo a děti mají jen ty z lidlu 🫣 😄.. Tak už koukám na ty teplejší dny 😇.. Děkuji, asi je zkusím koupit a kdyztak vrátím.. Ještě jsem našla bugga ale tou tenisky.. Chci něco, aby měli volné prsty a ne jako.. Moc u sebe, jak to v teniskqxh bývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
29.2.24 15:41

@LuciiLucie
My teda takto malé dceři 4roky) kupujeme Barefoot nebo kompromis, ale kvalitní boty, aby dobře seděly tvarem na nohu…Adidas taky vždy není výhra…cena 900 až těch 1500kč…po zimních botech budem kupovat nízké boty a tenisky na atletiku.
V Lidlu bych boty nekupovala, příležitostně ten Decathlon, tam se některé dají vybrat i měkké s prostornější špičkou…

• Citovat
  • Upravit
411
29.2.24 15:50

@Kocicka1987 děkuji, nevím já z decatlonu nemám úplně Dobré zkušenosti.. Většinou se boty rozpadli nebo se brzy proslapla pátá 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
29.2.24 16:01

Barefoot tenisky Protetika Dony Fuxia

Tady na některých stránkách píšou celorocky.. Ale někde píšou spíše plátěné.. To je taky.. Babo rad 😄 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
29.2.24 16:07

Ja kupuju barefoot boty, je pro me hlavne dulezite, aby ta bota mela dost prostoru pro prsty, nebyla uzka a byla flexibilni. Do sesti let je to jeste dulezitejsi nez u starsich. Ja vyrustala v klasickych botach, mam malicek nohy jako kdyby namackly k prstu vedle, cely kraj prstu zesikmeny kvuli malemu prostoru ve spicce. Nevim, zda to s tim souvisi, ale obcas mi v nartu jako kdyby preskakuje a ozyva se ostra bolest.

Vim, ze sou drahe, jedny stoji prumerne 1500 a k tomu tak tisicovka za BF holiny a 500 za BF backurky. Kdybych nemela tolik penez, radeji bych takove boty koupila z bazaru. Konkretne ja vsechny boty nasledne prodavam a jsou hned pryc. Jinak nevim, mozna nejake sportovni boty by taky mohly byt prostorne.

Ted musim taky kupovat obema boty na jaro. Vezmu normalne kotnickovy kozeny, pak starsimu prezuvky, a obema holinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.2.24 16:25
@Tajemnadama píše: Že to tvrdíš zrovna ty.
Nad 5 stupňů by se už zimní boty měly odložit a přejít na celorocky. Bydlím na horách, a ani po ranu tu už nemrzne, přes den okolo 7-12stupnu. Nejsi náhodou pro otuzovani? :mavam:

Ano, jsem pro otuzovani a moje deti odmala nosi o vrstvu az dve min nez ja.

Ale odpovidajici teple nepromokave boty jsou zaklad. Kozene celorocky, co maji zevnitr holou kuzi, jsou fest studene i na jare, natoz v zime. Nijak nezateplene celorocky proste do 5 stupnu nejsou.
Bota by mela byt prodysna, aby se noha nepotila, a zaroven dostatecne tepla ve chvili, kdy stojim nekde 20 minut na zastavce. Chce to dobre vybirat.

To same obleceni, melo by byt prodysne a zaroven teple natolik, aby v tom clovek nepromrzal ve chvili, kdy se zrovna nehybe.

Par hrdinu, co nosi celorocne sofshellku, znam. Nejde se s nimi zastavit v zime na vylete nekde na parezu na svacinu, protoze hned zacnou promodravat :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.2.24 16:28
@LuciiLucie píše:
@Tajemnadama děkuji, taky jsem koukala, ale přeci jen.. Děti jewte mají křehké nožky, uvažuji jewte nad Adidas.. Dcera ma 4roky a syn 2,5 roku.. Zase nechci nic drsheho, sama znáte, jak ty boty jim chvilku vydrží

Pokud chodite jen z auta do skolky a zpet, tak klidne staci tenisky.
V terenu na vylete v tom zmrznou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.2.24 16:28
@unuděná píše:
Zajímavý, u nás bývá většinou o dost tepleji, než jinde v ČR, a třeba dnes ráno v 7 hodin byly jen 2 stupně. Že nesněží a přes den je teplo i na horách to vím, u nás se taky rušily lyžáky, ale myslela jsem, že aspoň v noci ještě mrzne. Asi si sjedu pro nepřemrzlou travičku morčatům na hory :lol:

Na horach se normalne lyzuje, ale jen v nejvyssich polohach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.2.24 16:31
@LuciiLucie píše:
@unuděná našla jsem https://www.keenfootwear.cz/…ildren_z446/?…Za 799,– a proto váhám zda je vzít, vzala bych i za tu cenu synovi.. 🤷‍♀️. Tak jsem se ptala na vaše zkušenosti.. Na tyhle boty.. Tak a za chvíli budou vyprodané 😄 😄 🫣

Ty jsou moc pekny, ale fakt uz do tepla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
29.2.24 17:13

Nase deti stale nosi zimni zatepleny resp. s koziskem. Ted nedavno se oteplilo a bylo to uz moc, noha se potila, ale dneska je zase klada a hodej se. Ja to vidim tak, ze na jarni prejdem nekdy koncem brezna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68886
29.2.24 17:32

Ještě jsem neviděla Lidl boty, které by byly měkké a ohebné. Jsou to prkna, co se dají zlomit ve špičce. Pokud nechceš dětem deformovat nohy, koukej v prvé řadě po tvaru boty, k čemu bota, kterou velebí půlka emimina, když je tvarově úplně jiná, než noha dítěte, co ji má obout. Jo a do školky naopak dětem dávám ty „hlavní“ boty, protože v nich tráví suverénně nejvíc času. Ano, dost často je po sezóně odepíšou… a co jako.

Jinak jsme se z hor vrátili téměř před dvěma týdny, 900 m. n.m. a více, místní skiareál (přes 1000 m. n.m.) akorát zavřel a zdaleka nejužívanější boty tam krom zimních s membránou byly zateplené holinky, na skákání v bahně ideál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
29.2.24 18:17

Kupuju BF, a dost často po holkách prodávám boty na Vinted, nebo tam kupuju BF do skauta, je to levnější než fungl nové. Prostě aby měly rovnou a ohebnou podrážku a dost místa na prsty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí