Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Je tu dost otázek, ale sháním teď pro děti nějaké botky.. Kvalitnější, ale zase ne moc drahé.. Mám boty z lidlu, ale.. Mám je jako nouzovku, do školky.. Ale ještě bych chtěla jedny do města, delší procházky atd.. Co myslíte tyhle? Keen Knotch Hollow Ds 10021032KEN blue coral/pink peacock
Nebo jaký máte názor na boty z lidlu? Dcera má ty růžové za 299,– syn zelené za 349,–..kldine můžete poslat Vaše nápady, spíše bych asi koupila celoroční.. Přeci jen.. Ještě asi takové teplo nebude.. 🤷♀️A ty z lidlu jsou tenisky, tak by kdyztak nosily ty.. Nebo už jste kupovali tenisky na jaro/léto a celorocky už nemají cenu kupovat? Moc vám děkuji 😇
@LuciiLucie píše:
Je tu dost otázek, ale sháním teď pro děti nějaké botky.. Kvalitnější, ale zase ne moc drahé.. Mám boty z lidlu, ale.. Mám je jako nouzovku, do školky.. Ale ještě bych chtěla jedny do města, delší procházky atd.. Co myslíte tyhle? Keen Knotch Hollow Ds 10021032KEN blue coral/pink peacockNebo jaký máte názor na boty z lidlu? Dcera má ty růžové za 299,– syn zelené za 349,–..kldine můžete poslat Vaše nápady, spíše bych asi koupila celoroční.. Přeci jen.. Ještě asi takové teplo nebude.. 🤷♀️A ty z lidlu jsou tenisky, tak by kdyztak nosily ty.. Nebo už jste kupovali tenisky na jaro/léto a celorocky už nemají cenu kupovat? Moc vám děkuji 😇
Celoročky se užijí po cely rok
jinak tedy za mě dětské boty z Lidlu nic moc kvalita. Zara má boty příliš úzké a nízký nart, dobre vychází Haemko, a často mají slevy. Ale často taky hned vyprodáno ![]()
@Semtex děkuji. Občas koupím boty z ccc, ale.. Chtěla bych kvalitnější, např protetika, D. D step atd.. Ale když už tak ve slevě 😄 🙈
Koukni na sportisimo. Ja teď objednávala holkam čtvery boty za pár korun. Loňska zkušenost skvělá, oproti barefoot co jim vydržely dva měsíce. ![]()
Nepíšeš, jak staré děti máš, ale v těch dětských velikostech (cca do 35 nohy) jsem nakupovala v certifikované obuvi. Máme tu super prodejnu s milou paní, co tomu skutečně rozumí a nikdy jsme nekoupili špatně. Boty samozřejmě pak stojí kolem 900-1500,– (dle typu), ale vydrží. Boty z CCC, Deichmanu a podobných prodejen bych dětem dala na nohy jen jako nouzovku, nebo například do družiny, určitě ne na celodenní nošení. A Lidl kecky maximálně na kolo.
Boty z Lidlu uz kvuli cene nejak duveru nevzbuzujou, jinak Keeny jsou super, tyhle mely moje deti taky. Jsou kvalitni a vydrzi, zadny nahradni k nim nemely, nosily je i do skolky.
Decathlon, Keeny, Sportissimo. Nejradši mám Merrel, ale to je trochu jiná cena už. Z Lidlu jsme boty nikdy neměli, jsou úzký, tam by deti nacpaly tak maximálně půlku nohy.
Dcera 7 let miluje skechers nebo jak se to pise. Boty z lidlu na bezny noseni bych osobne nikdy nekoupila, gumaky treba jo.
Mladsi nosi keen chandler cnx
Já kupuju levne boty ve vyprodeji ve sportissimu, většinou seženu za par stovek. Z Lidlu sme měli akorat snehule vyloženě když sme šli třeba jen bobovat, ale byly úzké, na širší nohu nevhodné, stejně tak dámské boty tam mají úzké.
Lidl v zadnem pripade, jsou strasne tuhe, neohebne.
Koukej na slevy.
Nektere z Decathlonu jsou fajn.
Jo a teda furt je zima, porad to je na zimni boty, minimalne fleesove.
@Lucie_Sx jak kde, u nás 13 stupňů, ráno kolem 5.. chodíme už v celorockach, v tenkých bundach. Ale je fakt, že jsme v menšině, většina deti ve školce i škole má ještě zimní. boty i bundu, a taky jsou denně spoceni, chodí domu s bundou v ruce atp.. V zimním nám chodí jen jedno z dětí, ale i to za pár dní snad přejde na jarní.
@Midaku píše:
@Lucie_Sx jak kde, u nás 13 stupňů, ráno kolem 5.. chodíme už v celorockach, v tenkých bundach. Ale je fakt, že jsme v menšině, většina deti ve školce i škole má ještě zimní. boty i bundu, a taky jsou denně spoceni, chodí domu s bundou v ruce atp.. V zimním nám chodí jen jedno z dětí, ale i to za pár dní snad přejde na jarní.
Tady byla rano nula. Zimni boty jsou uplne ok a nikdo zpoceny neni.
@Lucie_Sx píše:
Tady byla rano nula. Zimni boty jsou uplne ok a nikdo zpoceny neni.
Však píšu, že jak kde. Tady je už jaro, u vás zjevně ještě ne. Ale na víkend jedu do lesa, očekávám chladněji než ve městě, beru zimní oblečení.. prostě dle počasí a prostředí. Není třeba ospravedlnovat svůj výběr..
@Lucie_Sx píše:Že to tvrdíš zrovna ty.
Lidl v zadnem pripade, jsou strasne tuhe, neohebne.Koukej na slevy.
Jo a teda furt je zima, porad to je na zimni boty, minimalne fleesove.
Nektere z Decathlonu jsou fajn.