Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a omlouvám se za gramatické chyby, píšu v ryhlosti.. Díky ..
![]()
Ja bych napsala asi tohle… pokud ti vadi, ze se manzel styka s jinymi zenami a je ti podezrele, ze se k vam chova tak hezky( z meho pohledu hodne nadstandardne)… najdi si nejake zamestnani, nejakou pravidelnou cinnost, kde se budes stykat s jinymi lidmi… nebo to aspon navrhni… mozna ma pocit, ze te ma moc jistou a ze jsi na nem zavisla, coz zrejme jsi…
Diskoteky (u nas spis jiny druh zabavy) bych neresila, zenskou muze potkat i v obchode, nebo u skolky, kdyz bude chtit..
Musím říct, že manžel se takto k rodině chová již dost dlouho prakticky od narození malého…
Možná řeším blbosti, a nemá ta zábava asi takový význam… jen mě to trápí…
nechtěla!! radši si vyperu a vyžehlím, než mít takovýho nevycválance!! chodí na discošky a má spoustu zálib, fajn, ale děláte také něco spolu? mám pocit, že nežijete spolu, jen vedle sebe!!! promiň za upřímnost
podle mě, pokud si jen zaflirtuje nebo zatančí, ale neudělá nic víc, tak je to celkem v pohodě.. on bude mít pocit, že, i když má doma manželku a syna, pořád je kus chlapa =) a pro tebe by vážně bylo lepší si najít práci, i kdyby to byla jen brigáda na pár hodin denně.. nebo si občas vyrazit, abys i ty věděla, že jsi pořád ženská, ne jenom matka a manželka..
k rodině se chová z toho co píšeš hezky. Asi každému chlapovi udělá dobře, když se kolem něj motá mladice, zvedá im to sebevědomí. otázkou je, jeslti to utnou zavčasu…
spolu, celkem dost věcí, hrajeme tenis, chodíme na večeře, dost koukáme na filmy, kina atd…
Mě by ty diskotéky hodně vadily…taková diskotéka je spíš pro 18náctiletý kluky. ![]()
Právě bych řekla, podle toho co řekl on mě, a vím, že neumí lhát. Ž eto utne dřív než něco začně.. ale to si právě jen myslím…
Mě osobně by takový život nevyhovoval, ale je to názor. Raději bych sama chodila do práce, možná pak bych nemyslela na tolik věcí kolem kolem manžela. A to, že máš ty divné pocity, že se chová hezky a vidíš za tím i možná něco jiného, tak to se přiznám, že by mě taky asi připadalo zvláštní.
No, jak jsem napsala, nemam lepsi radu nez se udelat zajimavejsi z pohledu tveho manzela, muze, lovce… tedy ne tak snadnou koristi… delat sceny kvuli diskotekam jak sama vidis nema cenu
jen budes za hysterku…
Taky mi prijdou dskoteky ponekdu infantilni, ale to bude asi mym vekem
, ne vekem tveho manzela, kdyz pises, ze ma same nezadane kamarady ![]()
Super chlap!!! Co bych dala za to aby muj cHlap chodil jednou za 14 dni na diskoku:( ten muj splha po horach a nebo jezdi freeride v lavinovych oblastech ![]()
Je hodnej a ma me rad, nezahyba a taky chce abych byla doma a zivi me ale zase sam od sebe si neuklidi ani hrnek, natoz aby mi doma s necim pomahal a aby sel sam od sebe a nakup?! To uz by bylo sci-fi ![]()
Bud rada ze byl uprimny a priznal se, kdyby zahybal tak ti tohle nerekne! Vazi si te!!! Hlavne o sebe pecuj at si pro nej stale atraktivni kocka a nezapomenout na ziletku!!! ![]()
Jo a me by vadilo, ze muj manzel chce abych byla doma s detmi(ktere travi cas ve skolce) a starala se o dum(ktery nespadne, kdyz tam nebudu a na vsechno si muzu poridit nekoho, kdo to za penize udela rad)… ja mam svoji praci rada a doma by me to nebavilo, jsem rada, ze mam svuj prijem a nejsem zavisla…
To, kdyz pises, ze bys chtela vedet,co by mi vadilo na tvem manzelovi…
Zdravím holky,
mám opravdu blbou prosbu, řeším v sobě takové menší skřípání, ohledně toho, jestli by někdo jiný chtěl žít s mým manželem, popřípadě co by jiné ženě vadilo na něm… Ptám se z důvodu toho, že mám určité důvody které bych nechtěla rozebírat… proto píšu i anonymně, tak se prosím prosím nezlobte… budu ráda za každý názor, Díky předem 
Takže o mém manželovi takto:
Je to pohledný, krásný mladý chlap. Ženské se za ním otáčejí.
Jeho práce je takové, že není pravidelná(osvč) pracuje rukama.

Má rád své koníčky, a má jich hodně. Věnuje se cvičení, takže cvičí každý den v poisilovně. Máme 5letého syna.
To na okraj.
Náš každodení den začíná tak, že ráno vstáváme většinou všichni společně, manželo se připravuje do práce, budí malého, já začínám dělat snídani. Malý se většinou oblékne, a spolu s taťkou, přijdou ke snídani. Po snídani, nechává nádobí na stole, odchází se oblíknout k odchodu, obléknu malého, a manžel ho odváží do školky, a jede do práce. Já zůstávám doma, nechodím do práce, protože manžel chce abych byla doma, a starala se o domácnost… většinou doma poklidím, uvařím, a připravím si večeři. sedím u emimi, atd.
Během toho mi manžel napíše pár sms, co zrovna dělá, nebo, že mě má rád.
Kolem 13:00, jedu pro malého do školky, ale není to pravidlem, někdy ho také vyzvedává manžel. Pokud stíhá z práce, někdy se stane, že rovnou ze školky, jede sám od sebe nakoupit i s malým. Většinou přiveze, zeleninu, maso, sám uzná co doma chybí a většinou nakoupí. nemusím psát seznam. můžu se na něho spolehnout. Po příjezdu domů, většinou vyprávíme co bylo v práci, malý co ve školce, atd. Po té já jdu uklidit po obědě, a zasedám k emimi, manžel se věnuje malému, hrajou spolu hry, nebo něco vyrábějí atd. Nebo jedeme nakoupit. Pak odjíždí na trénink a vrací se po osmé hodině večer. každý den.
Večer ukládám malého, koupu já. Manžel přijíždí když malý spí, většinou si ješě chvíli povídáme zakončíme sexem a jdeme spát. Občas, ale manžel má dost práce, a tak dojede domů, nají se, zbalí věci a odjede na trénink.. Jsou tam takové výkyvy. Podle času. V tom případě ho malý vůbec nevidí skoro.
Pak třeba nemá náladu, takže je takovej prudérní, „co si doma celý den dělala!“ „nemám náladu“ atd..
Jednou za čtrnáct dní jede s klukama na diskotéku, oni nemají závazky. Vrací se kolem 3-4-5 rání. Ráno vstává celkem brzy, a snaží se věnovat malému. Doma pomáhá s pracema, uvaří, uklidí, vypere…
Jenže, dozvídám se, že tam flirtuje s mladejma holkama, okolo 18-21let, před pár dny mi řekl, že sbalil jednu mladou holku, která se mu líbila, a že spolu tancovali, a když se k němu přiblížila jako, že ho chce líbat, tak se jí prý manžel podíval do očí a zasekl se, a odešel, že prý viděl mě a uvědomil si jak mě miluje. Něvěděla sem co mu na to mám říct. Slíbil, že už s klukama nepojede, protože ví, že mi to vadí, ale pak stejně odjel zase. Já si nejsem tak jistá, jestli to, že je „tak dokonalej a věnuje se rodině, když má náladu“ náhodou nesouvisí stím, že odjíždí a na těh diskotékách si užívá s mladejma holkama.. Mám divné pocity..
snad je to drozumitelný.. já se ptám, jestli by ste to zkously, a ty diskotéky neřešili, když se jinak k rodině chová slušně.
????????????????????????