Nechuť k sexu

Anonymní
3.12.11 21:48

nechut k sexu

Ahoj maminky jsem 7tt a od doby kdy vim ze sem tehulka nemam vubec chut k sexu :oops: docela mne to i boli kdys pritel prirazi :oops: :oops: je to normalni? jinak mam jeste problem porad mi stoji bradavky take se vam to stava? dekuji za sechny odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
3.12.11 21:49

na sex přijdeš až budeš tak v druhém třetím trimestru. je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.12.11 21:51

S tou nechuti jsem to taky tak mela, zacala jsem mit chut okolo 5.mesice a to tak ze porad:-D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
3.12.11 21:57

jo je to normální :palec:
S těma bradavkama mám stejný problém.. Bolí mě každý dotek, kolikrát se nemůžu ani utřít ručníkem po koupání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.11 22:02
Bubu25 píše:
Já měla opak :think: v těhu jsem chtěla víc než v netěhu hlavně teda ke konci :lol: ale mylsím, si že každá z nás jsme jiná a proste v těhu se člověk mění celkově nejen hormonama takže ta chuť může opadnout - každopádně je spousty jiných druhů sexu pokud tě tohle bolí klasika jak píšeš jako orální, anální, nebo ručně pohodnit atd. ;) když se chce a je fantazie, tak se to dá vždy nějak vyřešit ke spokojenosti obou dvou :pankac:
:mrgreen: :oops: no urcite manzu jen tak nenecham ;) analni sex asi taky nepujde ale jinak to ostatni by slo ;)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.11 22:04
eVerča píše:
jo je to normální :palec:
S těma bradavkama mám stejný problém.. Bolí mě každý dotek, kolikrát se nemůžu ani utřít ručníkem po koupání :roll:

mne staci nemit podprdu :roll: tak to lochta az boli :think: :oops:

• Citovat
  • Upravit
20557
3.12.11 22:04

Je to úplně normální. Sex v těhotenství pro mně osobně neexistuje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
3.12.11 22:17

u nás to bylo naopak,manžel se bál aby miminku neublížil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
3.12.11 22:25
Anonymní píše:
Ahoj maminky jsem 7tt a od doby kdy vim ze sem tehulka nemam vubec chut k sexu :oops: docela mne to i boli kdys pritel prirazi :oops: :oops: je to normalni? jinak mam jeste problem porad mi stoji bradavky take se vam to stava? dekuji za sechny odpovedi

jj je to normální a je docela dost lékařů, kteří radí na začátku těhu nesexovat. takže se do toho určitě nenuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
3.12.11 22:27
slonikova píše:
u nás to bylo naopak,manžel se bál aby miminku neublížil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

U nás je to stejné.

• Citovat
  • Upravit
69235
3.12.11 22:34

No, tak já rodím za tři týdny a ta chuť na sex se nedostavila za celé těhotenství vůbec. Upřímně doufám, že se to po porodu vrátí do normálu, protože v těhotenství je to až nechuť a bradavky stojí skoro stále, nemá to nic spoleřného se vzrušením. Je to boj, manžel by chtěl normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.12.11 22:37

já měla ze začátku to samé.. ono to pak odezní.. bohužel, když u mě přišla chuť, tak už nebylo s kým :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
4.12.11 06:27

taky jsem na to ze začátku neměla ani pomyšlení a když už chuť přišla, nechtěl zase přítel.. strašně se bál, že malýmu něco udělá.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.11 07:44

zakladatelko - je to normální, hormony s námi mávají o 106 a na každého působí jinak :hug:
já v těhotenství chtěla snad pořád, ale manžel se bál - ze začátku „aby se těhu udrželo“, od půlky zas že „aby to mimču nevadilo“ a pak už to byl problém fyzicky s panděrem :lol:

jenže od 8.měsíce jako když utne, chuť jsem absolutně ztratila - jako že ÚPLNĚ :nevim: nejsou ani představy, ani touhy, ani sama sebe nedokážu vzrušit :( :( je to přes půl roku od porodu a je to pořád stejný a kdybych manžela nemilovala (a nebylo mi ho líto), tak bych byla klidně úplně bez sexu. Takhle se jednou za čas přemůžu, s manželem se pomiluju (no spíš taková rychlovka šup sem, šup tam, ať je to za mnou) a zahraju aspoň, že jsem trocchu vzrušená.
Když je ve mě, absolutně nic to se mnou nedělá :zed: ani jiný dotyky a mě to mrzí, štve, trápí, ale to je asi tak všechno, co s tím můžu dělat.
Doufám, že až přestanu kojit hormony se zklidní a bude zas všechno při starým..

• Citovat
  • Upravit
69235
4.12.11 09:17

No to jsi mě popravdě dost vyděsila, já mám tu nechuť hroznou, ale žila jsem v blaženém přesvědčení, že po šestinedělí se to vrátí do normálu. Muset se nutit do sexu bez chutě a vzrušení, to je noční můra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí