Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
na sex přijdeš až budeš tak v druhém třetím trimestru. je to normální
S tou nechuti jsem to taky tak mela, zacala jsem mit chut okolo 5.mesice a to tak ze porad:-D ![]()
jo je to normální ![]()
S těma bradavkama mám stejný problém.. Bolí mě každý dotek, kolikrát se nemůžu ani utřít ručníkem po koupání ![]()
Bubu25 píše:
Já měla opakv těhu jsem chtěla víc než v netěhu hlavně teda ke konci
ale mylsím, si že každá z nás jsme jiná a proste v těhu se člověk mění celkově nejen hormonama takže ta chuť může opadnout - každopádně je spousty jiných druhů sexu pokud tě tohle bolí klasika jak píšeš jako orální, anální, nebo ručně pohodnit atd.
když se chce a je fantazie, tak se to dá vždy nějak vyřešit ke spokojenosti obou dvou
eVerča píše:
jo je to normální
S těma bradavkama mám stejný problém.. Bolí mě každý dotek, kolikrát se nemůžu ani utřít ručníkem po koupání
mne staci nemit podprdu
tak to lochta az boli
![]()
Je to úplně normální. Sex v těhotenství pro mně osobně neexistuje. ![]()
Anonymní píše:
Ahoj maminky jsem 7tt a od doby kdy vim ze sem tehulka nemam vubec chut k sexudocela mne to i boli kdys pritel prirazi
![]()
je to normalni? jinak mam jeste problem porad mi stoji bradavky take se vam to stava? dekuji za sechny odpovedi
jj je to normální a je docela dost lékařů, kteří radí na začátku těhu nesexovat. takže se do toho určitě nenuť.
slonikova píše:
u nás to bylo naopak,manžel se bál aby miminku neublížil![]()
![]()
![]()
U nás je to stejné.
No, tak já rodím za tři týdny a ta chuť na sex se nedostavila za celé těhotenství vůbec. Upřímně doufám, že se to po porodu vrátí do normálu, protože v těhotenství je to až nechuť a bradavky stojí skoro stále, nemá to nic spoleřného se vzrušením. Je to boj, manžel by chtěl normálně.
já měla ze začátku to samé.. ono to pak odezní.. bohužel, když u mě přišla chuť, tak už nebylo s kým ![]()
taky jsem na to ze začátku neměla ani pomyšlení a když už chuť přišla, nechtěl zase přítel.. strašně se bál, že malýmu něco udělá.. ![]()
zakladatelko - je to normální, hormony s námi mávají o 106 a na každého působí jinak ![]()
já v těhotenství chtěla snad pořád, ale manžel se bál - ze začátku „aby se těhu udrželo“, od půlky zas že „aby to mimču nevadilo“ a pak už to byl problém fyzicky s panděrem ![]()
jenže od 8.měsíce jako když utne, chuť jsem absolutně ztratila - jako že ÚPLNĚ
nejsou ani představy, ani touhy, ani sama sebe nedokážu vzrušit
je to přes půl roku od porodu a je to pořád stejný a kdybych manžela nemilovala (a nebylo mi ho líto), tak bych byla klidně úplně bez sexu. Takhle se jednou za čas přemůžu, s manželem se pomiluju (no spíš taková rychlovka šup sem, šup tam, ať je to za mnou) a zahraju aspoň, že jsem trocchu vzrušená.
Když je ve mě, absolutně nic to se mnou nedělá
ani jiný dotyky a mě to mrzí, štve, trápí, ale to je asi tak všechno, co s tím můžu dělat.
Doufám, že až přestanu kojit hormony se zklidní a bude zas všechno při starým..
No to jsi mě popravdě dost vyděsila, já mám tu nechuť hroznou, ale žila jsem v blaženém přesvědčení, že po šestinedělí se to vrátí do normálu. Muset se nutit do sexu bez chutě a vzrušení, to je noční můra.
Ahoj maminky jsem 7tt a od doby kdy vim ze sem tehulka nemam vubec chut k sexu
docela mne to i boli kdys pritel prirazi
je to normalni? jinak mam jeste problem porad mi stoji bradavky take se vam to stava? dekuji za sechny odpovedi