Svěření syna do péče - najde se maminka právnička? :-(

3866
2.12.11 19:11

prosim najde se maminka pravnicka? :-(

krasny podvecer .. prosim najde se maminecka pravnik?? Potrebovala bych poradit se soudy ohledne svereni do pece … jedna se o starsiho syna , ktery byl po rozvodu sveren do pece otci … vice napisu pak ..moc dekuji uz nevim kam se obratit pro radu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
veronikavi
2.12.11 20:48

nejsem,právnička,ale zajímá mě proč byl svěřen syn do jeho peče?

• Citovat
  • Upravit
9649
2.12.11 21:19

Kalimerko, take nejsem pravnicka, ale znam tvou situaci a moc, moc, moc drzim palecky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
2.12.11 21:20
veronikavi píše:
nejsem,právnička,ale zajímá mě proč byl svěřen syn do jeho peče?

to je snad vedlejší ne?

• Citovat
  • Upravit
sophinka
2.12.11 21:21
kalimerko píše:
krasny podvecer .. prosim najde se maminecka pravnik?? Potrebovala bych poradit se soudy ohledne svereni do pece … jedna se o starsiho syna , ktery byl po rozvodu sveren do pece otci … vice napisu pak ..moc dekuji uz nevim kam se obratit pro radu :(

nejsem si úplně na 100% jistá ,ale myslím,že v diskuzi křesťanské jesličky je jedna právnička :think:

• Citovat
  • Upravit
3866
2.12.11 21:30
sophinka píše:
kalimerko píše:
krasny podvecer .. prosim najde se maminecka pravnik?? Potrebovala bych poradit se soudy ohledne svereni do pece … jedna se o starsiho syna , ktery byl po rozvodu sveren do pece otci … vice napisu pak ..moc dekuji uz nevim kam se obratit pro radu :(
nejsem si úplně na 100% jistá ,ale myslím,že v diskuzi křesťanské jesličky je jedna právnička :think:

obcas tam zajdu poptam se dekuju moc
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
2.12.11 21:30
Barca12345 píše:
Kalimerko, take nejsem pravnicka, ale znam tvou situaci a moc, moc, moc drzim palecky!!!!

dekujeme barus :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
2.12.11 21:39
veronikavi píše:

zvedavost je hrozna vlastnost vid?? :-) ujistim te nejsem ai fetak ani alkoholik ani nic podobneho , ale kdo chce psa bit vzdy si hul najde asi tak to povim… ale jeste jedno to co jsem zazila behem soudu a po vyrceni rozsudku nepreju zadne mamince … a proc?? rekneme 30.000 proti 7.000 pouze ranni smeny proti kolotoci a uplna rodina proti jednomu … a rekla bych , ze i tucna obalka pro jistou organizaci nejspise..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
4.12.11 10:57
kalimerko píše:
veronikavi píše:
zvedavost je hrozna vlastnost vid?? :-) ujistim te nejsem ai fetak ani alkoholik ani nic podobneho , ale kdo chce psa bit vzdy si hul najde asi tak to povim… ale jeste jedno to co jsem zazila behem soudu a po vyrceni rozsudku nepreju zadne mamince … a proc?? rekneme 30.000 proti 7.000 pouze ranni smeny proti kolotoci a uplna rodina proti jednomu … a rekla bych , ze i tucna obalka pro jistou organizaci nejspise..

Nejsem právnička, ale zkus vyhledat nějakou online bezplatnou poradnu. V některých městech se dají najít i bezplatné poradny „naživo“. Držím palce, na střídavou by to mělo snad jít snáž, pokud by si s ní souhlasila…

Jinak Ti chci ještě říct, že si nemyslím, že by veronikavi myyslela svůj dotaz zle, nebo snad nepřiměřeně zvědavě, jen prostě je docela důležité, jaký byl důvod svěření dítěte do péče. Šance druhého rodiče na změnu jsou pak odlišné, víš, neboj, myslím, že nikoho nenapadlo, že jsi fetka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
4.12.11 10:59

http://www.bezplatnapravniporadna.cz/…-zdarma.html

To je jen příklad, zkušenost nemám, ale dej si do vyhledávače bezplatná právnická poradna a něco dohledáš. Pochopila jsem, že na placeného advokáta asi nemáš :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
6.12.11 10:14
kalimerko píše:
veronikavi píše:

Ano jsem zvědavá :-) ale já to nemyslela nijak zle a už vůbec ne,že bys snad byla špatná matka,ale čeká mě soud a mám z toho noční můry,že by se toto mohlo stát,tak mě jen zajímal důvod,proč tak soud rozhodl :-(

• Citovat
  • Upravit
2361
6.12.11 10:17
Ahoj, jsem právnička, ale bohužel se specializji na obchodní právo … pokusím s e poradit co vím.
kalimerko píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí