Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no já tě nevím, mám rk od pracáku, pracovník v sociálních službách, tenkrát nebylo moc z čeho vybírat, ale jsem přesvědčená že je mi to k prdu, nikdy bych to dělat nechtěla a nebudu, jde o to jaké máš vzdělání a v čem by jses chtel-la zdokonalit ![]()
Manžel si udělal IT kurz, který je přímo na VŠ Báňská v Ostravě. Cena kolem 30 000, možnost proplacení ÚP. Denní studium cca 5 měsíců. Nyní pracuje u velké IT firmy za moc hezký plat a do budoucna to vypadá skvěle… Pokud k tomu máte vztah, běžte do toho. IT technologie jsou budoucnost a peníze se tam točí krásné.
@Martassek mužu ze zeptat co má za školu? Asi má maturitu ze? Přemýšlíme o manzelove rekvalifikaci, má jen výuční list na obchodníka :-/ dělá řidiče MHD ale už ho to štve a chce dělat něco jiného… Ale nevíme co a jaky obor rekvalifikace je dnes uplatnitelny a žádaný…
@kristyn.g Má maturitu, ale úplně jiný obor. Ovšem je pravda, že k počítačům a moderní technogii tíhnul vždy. Nejsem si jistá jaké vzdělání bylo podmínkou pro přijetí na kurz, musela bych se manžela zeptat. Ale pokud vím, tak si toto vzdělání doplňují i bývalí horníci a ti určitě mají spíše vyučení. Jinak z technických oborů jsou teď velmi žádaní svářeči. Také jsme o tom uvažovali, ale můj muž je přeci jen více hlavou, než rukama… ![]()
@Martassek píše:
@kristyn.g Má maturitu, ale úplně jiný obor. Ovšem je pravda, že k počítačům a moderní technogii tíhnul vždy. Nejsem si jistá jaké vzdělání bylo podmínkou pro přijetí na kurz, musela bych se manžela zeptat. Ale pokud vím, tak si toto vzdělání doplňují i bývalí horníci a ti určitě mají spíše vyučení. Jinak z technických oborů jsou teď velmi žádaní svářeči. Také jsme o tom uvažovali, ale můj muž je přeci jen více hlavou, než rukama…
Pokud ho baví programování, pak bych mu ten kurz doporučila.V IT by se mohl velmi dobře uplatnit.