Názor na spermiogram podle zkušenosti

Anonymní
29.3.22 13:15

Mažu

Ahoj ženy,
moc bych Vás chtěla poprosit, jaký máte názor, kdo tomu rozumíte na tento spermiogram? Máme se snažit přirozenou cestou, nebo pomalu domlouvat konzultaci v CAR? Nějak jsem zmatená z proslovu v CAR a u mé paní MUDr. V CAR řekli, ať přijdeme za 3 měsíce, že to není nejhorší a moje GYN mi hned řekla, že je to špatně.
Děkuji všem 🙏🏼

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1074
29.3.22 14:01

A tvůj chlap ví, že zde sdílíš jeho zdravotní stav?
Nevím co to v poslední době je za módu, ale mě by asi vadilo, kdyby můj muž na nějakém diskuzním fóru pro muže sdílel výsledky mého hormonálního profilu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
29.3.22 15:01
@adamcoka píše:
A tvůj chlap ví, že zde sdílíš jeho zdravotní stav?
Nevím co to v poslední době je za módu, ale mě by asi vadilo, kdyby můj muž na nějakém diskuzním fóru pro muže sdílel výsledky mého hormonálního profilu. :nevim:

Tak paní je anonymní a jmeno chlapa zamazala, tak nevím v čem zpatrujete problém? Radši nenapsat nic, než to co Vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
29.3.22 15:14

Jak řekl můj doktor - stačí jedna zdravá spermie a otěhotnění je možné. Takže asi tak. Je tam z čeho brát, ale některé ty hodnoty jsou pod aktuální normou, kdy se považuje chlap za zdravého. Za dvacet let by s těmito hodnotami byl třeba nadsamec… :) Jestli se nesnažte dlouho a ty jsi v pořádku, tak bych to ještě doma zkusila. Ale závisí, jestli jsi už smířena alespoň s iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
30.3.22 11:04
@9radka9 píše:
Tak paní je anonymní a jmeno chlapa zamazala, tak nevím v čem zpatrujete problém? Radši nenapsat nic, než to co Vy

I přes anonymitu jsou to osobní údaje a zdravotní stav. Já bych fakt nechtěla, aby můj chlap (byť anonymně) řešil, kolik se mi tvoří a netvoří vajíček. Stejně jako já bych nikde nerozebírala kolik má a nemá spermií a v jakém stavu. :roll:

Od toho jsou snad Ti doktoři, kteří toto vystavili ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital