Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A tvůj chlap ví, že zde sdílíš jeho zdravotní stav?
Nevím co to v poslední době je za módu, ale mě by asi vadilo, kdyby můj muž na nějakém diskuzním fóru pro muže sdílel výsledky mého hormonálního profilu. ![]()
@adamcoka píše:
A tvůj chlap ví, že zde sdílíš jeho zdravotní stav?
Nevím co to v poslední době je za módu, ale mě by asi vadilo, kdyby můj muž na nějakém diskuzním fóru pro muže sdílel výsledky mého hormonálního profilu.
Tak paní je anonymní a jmeno chlapa zamazala, tak nevím v čem zpatrujete problém? Radši nenapsat nic, než to co Vy
Jak řekl můj doktor - stačí jedna zdravá spermie a otěhotnění je možné. Takže asi tak. Je tam z čeho brát, ale některé ty hodnoty jsou pod aktuální normou, kdy se považuje chlap za zdravého. Za dvacet let by s těmito hodnotami byl třeba nadsamec…
Jestli se nesnažte dlouho a ty jsi v pořádku, tak bych to ještě doma zkusila. Ale závisí, jestli jsi už smířena alespoň s iui
@9radka9 píše:
Tak paní je anonymní a jmeno chlapa zamazala, tak nevím v čem zpatrujete problém? Radši nenapsat nic, než to co Vy
I přes anonymitu jsou to osobní údaje a zdravotní stav. Já bych fakt nechtěla, aby můj chlap (byť anonymně) řešil, kolik se mi tvoří a netvoří vajíček. Stejně jako já bych nikde nerozebírala kolik má a nemá spermií a v jakém stavu. ![]()
Od toho jsou snad Ti doktoři, kteří toto vystavili ne? ![]()
Ahoj ženy,
moc bych Vás chtěla poprosit, jaký máte názor, kdo tomu rozumíte na tento spermiogram? Máme se snažit přirozenou cestou, nebo pomalu domlouvat konzultaci v CAR? Nějak jsem zmatená z proslovu v CAR a u mé paní MUDr. V CAR řekli, ať přijdeme za 3 měsíce, že to není nejhorší a moje GYN mi hned řekla, že je to špatně.
Děkuji všem 🙏🏼