Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chci se zeptat zda nemáte některá podobnou zkušenost. Dnes jsem aplikovala 5. dávku (od 2. dne MS) Pergoverisu. Stala se mi trapná věc. Je to již moje 3. Ivf, ale tentokrát jsem zřejmě špatně odhadla začátek MS, protože jsem nikdy dřív před MS nešpinila. V domnění, že mám slabou MS (což se mi střídavě stává), jsem 2. den aplikaci začala. Dnes jsem 6. den a rozjelo se mi s pěkným spožděním silné krvácení. Tzn. Že jsem možná aplikovala už o 4 dny dřív. Stalo se vám někomu něco podobného? Byl to velký problém? Zítra jdu do centra a dost se “bojím” co mi na moji situaci řeknou. Děkuji.
Tak jako problem to asi bude, neni to jen jeden den treba. Ja bych zavolala do centra hned, zda mam pokracovat v aplikaci leku.
Dekuji za reakce, volala jsem hned jak se mi to dnes rozjelo, sestra mi rekla, at zitra prijdu na kontrolu a ze to snad nebude nic dramatickeho. Spis bych chtela slyset nekoho komu se to stalo (myslim, ze nebudu jedina, komu se nevo podobneho stalo), jinak samozrejme do zitra vydrzim. Diky 🍀
@BobinaBery a do jakyho chodis centra? Ja bych to u 3. IVF uz neriskovala a radsi ted doplatila leky a stopla tenhle pokus a zacala dalsi mesic 3. IVF znovu.
@DandátkoP to je mozna dobre reseni. Uvidim co mi rekne lekar a kdyztak tak. Dekuji
@DandátkoP presne jak jsi psala 👍🏽 Stopli jsme to, zaplatili pouzite leky z vlastni kapsy a usetrili 3. pokus na dalsi mesic. Jinak druha moznost byla, zkusit oplodneni vajicek, nasledne zamrazeni a zavedeni v dalsim cyklu, coz jsem odmitla. Radeji bych transferovala cerstve embryo.
Dekuji!
@BobinaBery ja teda zrovna patrim mezi ty, kterejm vysel KET a ET nikdy.
.. kazdopadne bych se rozhodla stejne jako ty. ![]()
@DandátkoP no a mne zase vysel jedinkrat uplne prvni ET a potome dalsi dva KET ne, tak to chci proste jeste zkusit. Jeste pak muzu mit hrazeny i 4. pokus, ale nejsem uz nejmladsi a nemivam nejvetsi odezvu na stimul, tak se uvidi…