Ovitrelle a menstruace – kdy si udělat test?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
906
25.3.22 18:10

Ovitrelle-MS-Udelat test

Ahojky holky snažily. Kdo má zkušenost s Ovitrelle? My se s partnerem snažíme 4 rokem o mimco. Teď poprve jsem dostala injekci ovitrelle kterou jsem si píchala dle instrukcí.
Pichnuto 13.3 :)
Test jsem si dělala teď v pondělí a po ovitrelle už ani známka. Byl snehobily. Dnes bych měla dostat menstruaci. Zatím mě ani nějak neboli podbrisek jen mě občas pichne na straně a prsa také nic možná jen lehounce spíše mě občas pichne levé 😂 😂(což mě vzdy bolí už tak 4 dny dopředu)
Cekam zda se ta mrcha dostaví nebo zda si udělat test. Teď mi MS vyšla vždy přesně 29 až 30 den… No a dnes je to 30 a nic ani náznak… Ráda bych se těšila ale mám strach.
Jak jste to měly vy holky? A komu se povedlo a komu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1308
25.3.22 19:07

Tak ho zkus udělat a uvidíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
25.3.22 19:12

@Jessica4 Budu muset 😁 vždy to ale dopadlo tak že jsem udělala test a do 24 hod prisla. Ms 8)
Tak snad injekce pomohla a bude to teď jinak. Jen doufám, že se mi díky ní neprodlouzil cyklus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
25.3.22 19:45

Ovitrelle ti cyklus nijak neprodlouží, nemá jak.
Teoreticky můžeš být 10 DPO - což by teoreticky ještě mohlo být na test brzy. Ráno ho počůrej a když nic, zkus ještě jednou za 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
25.3.22 19:49

@Whitedog zítra koupím a v neděli zkusím 😊 buď do.te doby přijde MS nebo ne. Já tu ovulaci měla nejak později. Byla jsem na ult 13ty den a ještě nic nebylo vidět 15 den už byl vidět folikul no a vlastně píchala jsem až 17den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
29.5.22 10:40

Ahoj holky, byl mi pichnut ovitrelle 18.5, kdy bych podle vas mohla testovat? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie