Ovitrelle a prasknutí folikulu

Anonymní
25.3.22 08:53

Ovitrelle a prasknutí folikulu

Ahoj holky, předem se omlouvám za anonym. Mám dotaz. Minulý týden (15.3.) jsem byla u dr.na píchnutí ovitrelle, dojde po něm vždy k prasknutí folikulu? Měla jsem dva folikuly 23mm, snažení bylo ten den a ještě i následující a to mě bolelo v podbřišku. Včera a dnes jsem si dělala tt a oba negativní, ani žádný duch. :( Je na testování ještě brzo? MS bych nejspíš měla dostat 30.3. Dnes jsem 9.DPO.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
25.3.22 09:22

Jo mel by prasknout..ovsem potvrdit ti 100pro muze zas jen lekar utz..i kdyz folikul praskne, nemusi v nem byt vajicko, nebo kvalitni vajicko..a konecne, 9dpo je fakt vic brzo, nez brzo…pockej proste do toho 30.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.3.22 09:51

Počkej do menzes. Folikul nerovná se životaschopný vajíčko. Testuješ moc brzo.

• Citovat
  • Upravit
162
25.3.22 10:04
@Anonymní píše:
Ahoj holky, předem se omlouvám za anonym. Mám dotaz. Minulý týden (15.3.) jsem byla u dr.na píchnutí ovitrelle, dojde po něm vždy k prasknutí folikulu? Měla jsem dva folikuly 23mm, snažení bylo ten den a ještě i následující a to mě bolelo v podbřišku. Včera a dnes jsem si dělala tt a oba negativní, ani žádný duch. :( Je na testování ještě brzo? MS bych nejspíš měla dostat 30.3. Dnes jsem 9.DPO.

Ja jsem 2× zjistila že jsem těhotná až tak 14dpo nebo 15dpo. A to byl mini píší dusík. Driv bílo. Testujes moc brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.22 10:09

@Midliva děkuji, trošku si mě uklidnila. Začnu testovat až v době kdy má přijít MS. Snad opět nebudu zklamaná z negativního testu. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.22 10:11

@Janli jenom chci podotknout, že jsem v tomto cyklu ještě užívala i clostilbegyt

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex