Vysoký prolaktin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.3.22 08:02

Vysoký prolaktin a vyšetření hydro sono

Zdravím vás ženy. Jdu sem za vámi pro pár informací a zkušeností. Volný průbeh miminku necháváme uz hodně dlouho takové 4 roky. Ale jelikož věk je neúprosný a hodiny uz tikají jak o život rozhodla jsem se jít tomu radikálně naproti.
Minulý týden mi byl udělán hormonální profil s výsledkem zvýšené hodnoty prolaktinu. Bohužel jsem se zapomněla zeptal o jak velké zvýšení se jedná. Každopadně dr. Me nabídla hormony nebo bylinky drmku na 2 měsíce. Zítra me čeká vyšetření vaječníků v nemocnici (hydro sono) hormony jsem si zatím nenechala napsat, rozhodující bude zítřejší vyšetření a jedu zatím v drmku. Spermiogram taky proběhl s výsledkem lenivějších spermíků. Jinak bez problému. Tak by me zajímalo jestli a jaké máte nějaké zkušenosti s vysokou hladinou prolaktinu a s vyšetřením vaječniků pomocí kontrastní látky a sona.
Děkuji za vaše odpovedi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2819
29.3.22 11:31

Jestli se snažíte 4 roky, šla bych do car, to už není co řešit. Nikdy jsi ani neporazili? Jinak nejspíš myslíš vyšetření vejcovodu. Není to příjemné, ale dá se to vydržet a rychle zjisti, zda je nemáš neprůchodné, což by vysvětlilo ty roky… No a tuším, ze při vyšší hladině prolaktinu nemáš ovulaci, takže to už je fakt na ten car a ne na běžného gynekologa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
29.3.22 13:13

No pokud zhodnotím vyšetření vejcovodů, bylo to v mém případě teda dost strašné, nevím, jestli to bylo nezkušeností doktorky nebo něčím jiným, ale bolelo to fakt strašně moc. A to něco vydržím. Ještě jsem si platila nějakou speciální pěnu, aby to bylo lépe vidět a nebylo to tak bolestivé, ale zbytečně. Doporučila bych Ti jít rovnou do CARu, s ohledem na dobu snažení jen s těmito vyšetřeními ztrácíš čas. Pokud by bylo cokoli z toho třeba, v CARu by Ti dořešili vše potřebné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí