Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to ochlazování je pro mě novinka.
V lednici jsoudvě okurky na okurkový salát - to ho asi bude muset sníst přítel sám. Zmrzliny u nás mizí ve velkém - je mi vedro tak jdu po nich. Bílé pečivo vynechat zvládnu ale jogurty, mlíko, zmrzliny, okurky a rajčata - ajajaj to bude pro mě drsné.
@Verun83 píše:neboj, nepose*eš
![]()
já si dávám 4 polévkové lžičky … nikdy mě to neprohnalo, a to mám zažívání citlivý
. to zkus o víkendu až budeš vědět, že budeš doma, pro klid duše
takže takový ty ochucený tvarohy ne ne??? Jinak kde je ještě bílkovina kromě toho
![]()
@Lynette
tak mě teda mléčný vůbec nechybí, každý den jsem jedla jogurty, několik let, odjakživa vlastně. po tom co mi to paní říkala, jsem ze dne na den přestala. a teda vůbec mi to neva. občas si dám tvaroh s ovocem. ale to tak 1-2× za měsíc.
mlíko můžeš nahradit těma nápojema, co jsem posílala odkaz …
zeleninu jsem taky úplně nevyřadila… je to těžký. spíš třeba omezit. postupně, nahrazovat něčím jiným a jinak
@Lynette píše:
Tak to ochlazování je pro mě novinka.V lednici jsoudvě okurky na okurkový salát - to ho asi bude muset sníst přítel sám. Zmrzliny u nás mizí ve velkém - je mi vedro tak jdu po nich. Bílé pečivo vynechat zvládnu ale jogurty, mlíko, zmrzliny, okurky a rajčata - ajajaj to bude pro mě drsné.
pro mě taky,ale řeklo mě to už víc lidí a naaposled tenhle doky.Embrya musí cítit teplo a musí být vložena do teplého těla i na transfer mám nařízený teplý fusakle a musím je mít až do testu
třeba kravina ale dodržím to..s tím studeným bych to dělala cca tak měsíc předem..pak to opravdu dodržet.Takže ted to normálně jez pokud nejdeš na umělko.Jasně že nebudeš třeba rok bez zmrzlin..týká se to tak doby ivf.
Jinak i rpo mě je to drsné,ale měsíc to vydržím..jo a né kafe
taky můj dobrý kámoš
![]()
@denisa 76 píše:
takže takový ty ochucený tvarohy ne ne??? Jinak kde je ještě bílkovina kromě toho![]()
![]()
![]()
no tak v ochucených tvarozích(nebo jak se to řekne
pardon, někdy mám problém se skloňováním
) je cukr. to spíš normální tvaroh, ochutit tmavých cukrem, nebo javorových sirupem … nebo ovocem.
ty jo, jak jsem psala, vajíčka, tuňák … nevím co ještě. jinak zakysaný výrobky se můžou …
zajímavý stránky, mrkněte
http://www.novyobzor.cz/…IKACNI-DIETA
@Verun83 píše:
no tak v ochucených tvarozích(nebo jak se to řeknepardon, někdy mám problém se skloňováním
) je cukr. to spíš normální tvaroh, ochutit tmavých cukrem, nebo javorových sirupem … nebo ovocem.
ty jo, jak jsem psala, vajíčka, tuňák … nevím co ještě. jinak zakysaný výrobky se můžou …
zajímavý stránky, mrkněte
http://www.novyobzor.cz/…IKACNI-DIETA
Jo tak to můžu..do tvarohu prdnu teplou jahodu nebo banán a to bude žrádlo.Zakysaný..třeba krajanka??? Tunák..mnam to jako můžu.Děkuju za rady..ještě něco vydyndám od dokyho…tedy co žrat
![]()
kafe už nepiju, alkohol taky ne i jsem přestala kouřit, začala jsem jíst víc zeleniny a ovoce, jím hodně čersvého syrového hrášku abych měla dost listovkya teď ještě tohle - papuče na nohy, žádný mléčný výrobky, rajčata, okurky, zmrzliny a vše aspoň při pokojové teplotě nebo teplé - myslím že budu za tři měsíce takovýho režimu vypadat jak Twiggy. ![]()
@denisa 76
krajánek je sladkej? jako ochucený jogurty moc nejsou dobrý, tam jsou ty různý sladidla a tak … to spíš ty neochucený kefíry atd. ty umělý sladidla nejsou dobrý.
@Lynette píše:
kafe už nepiju, alkohol taky ne i jsem přestala kouřit, začala jsem jíst víc zeleniny a ovoce, jím hodně čersvého syrového hrášku abych měla dost listovkya teď ještě tohle - papuče na nohy, žádný mléčný výrobky, rajčata, okurky, zmrzliny a vše aspoň při pokojové teplotě nebo teplé - myslím že budu za tři měsíce takovýho režimu vypadat jak Twiggy.
akurát..já mám ráda pívo..takže řeknu jednoho teplouše
![]()
@Lynette ono nejde o to jakou to jídlo má teplotu, ale co je to za jídlo … prostě mléčné ochlazuje, i když si ho ohřeješ ![]()
ale paní mi říkala, že něco jinýho je to při horkým létě. když je tělo přehřátý, tak třeba taková zmrzka atd. neva ![]()
@Verun83 píše:
@denisa 76
krajánek je sladkej? jako ochucený jogurty moc nejsou dobrý, tam jsou ty různý sladidla a tak … to spíš ty neochucený kefíry atd. ty umělý sladidla nejsou dobrý.
no dík mno..to budu za chvíly Twiggy..ted jsem zhubla 10kg tak jsem už vytrénovaná.Teda je to krutý..když to tak čtu..hele to je na dietu nebo je to dobrý pro těhotenství..mám pocit,že je to pro to první
Tohle jsem nasadila při hubnutí a gunguje to..myslela jsem si,že když žena má otěhotnět musí dát tělu na co má chut nebo žrat jakoby všechno..nebo se pletu??? Mě doky říkal skoro všechno,ale teplý