Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verun83 Já tam už dlouho nebyla ale teď jsi mě navnadila tím balíčkem. ![]()
No taky zajímavé..ale jak píšu jsme oba dva fakt zdraví a tohle zatím nepotřebuju..rozhodně rituál zkusím..jenom nevím kde najdu jetel..na zahradě mám jenom pampelišky
![]()
Jinak jsem se už tady po poradě obrátila na neurologa co dělá akušku..mám na 4 týdny v uchu 4 jehličky a pak ještě mě udělá akušku před a po oplodnění.Mám napíchnutou dělohu..vaječníky..a okolí vejcovodů..4 jehlička se musí 2× denně stimulovat magnetem a tělo by mělo začít fungovat tak jak má aby otěhotnělo.
Slyšela jsem na to samá pozitiva a i co psaly děvčata jsou s tím velký úspěchy.Můj doky v car taky neremcá a souhlasí,takže vím,že je to cajk.
Jinak pocituju že to funguje..tedy to že jsem neskutečně v klidu a vůbec se nějak nestresuju před ivf jako dřív..je mě úžasně až mě to posadilo na prdel.
Dřív jsem nad tím mávala rukou a smála se to mu..nějaký blbý jehličky..kravina..je zajímavý,že to jako jediný začalo fungovat.I ten neurolog skvělí to lékař mě řekl kde je tak cca chyba a co dělat..zajímavý,že měl stejná slova jako doky v car a čarodějka co mě taky ukázala správný směr..doky v car mě jenom řekl,že škoda,že jsem byla tak blbá a seděla si na uších
![]()
Jinak mě ještě neurolog nařídil během stimulace jak upravit jídlo,aby se embasům u mě líbilo..tedy jíst můžu všechno,ale je důležitá úprava a hlavně teplíčko..nic studenýho..to embasy může zabít
rady že čumím na drát..ale jak jsem psala cítím,že to funguje a kde je krátká medicína tak začala fungovat příroda a metoda stará 3000let.Doky mě říkal,že jsem debil,protože pořád jsem hledala chybu v medikaci..ted bylo zjištěno,že ivf se musí jed bez léků..tedy jenom s těma co potřebuji.Tělo mě zatíží a je po prdeli.Když si vzpomínám na ket který vyšel tak jsem brala jenom utrogestan a to ještě občas,protože kvalitně zapomínám.Léky se přidali protože jsem starší a chtělo se vše podržet a osychrovat..bohužel to byla chyba,protože moje tělo zatím funguje tak jak má a tohle bylo špatně.Takže tak
@Lynette píše:
@Verun83 Já tam už dlouho nebyla ale teď jsi mě navnadila tím balíčkem.
mají spousta balíčků… jen teda ta svíčka se musí nechat dohořet a nesmí se sfouknout, hoří asi tak 8 hodin cca. já na to zapomněla a vrhla jsem se na to o půl 9 večer a pak jsem asi do 3 do rána čuměla na tv, protože jsem nechtěla jít spát, když ta svíčka hořela, co kdyby náhodou že jo
![]()
@denisa 76
to nemusí být přímo jetel. jsou různý rituály
jinak musím říct, že já teda v tomhle směru uznávám víc čínskou medicínu a přírodu. než umělý hormony atd. ale pokud je to nezbytný … to je jiná.
@Verun83 píše:
@denisa 76
to nemusí být přímo jetel. jsou různý rituályjinak musím říct, že já teda v tomhle směru uznávám víc čínskou medicínu a přírodu. než umělý hormony atd. ale pokud je to nezbytný … to je jiná.
Tak pod tohle se klidně podepíšu.
Jinak Deny je super že ti ta akupunktura tak hezky zabírá. Mimochodem, jestlipak sis už sáhla na pindíka ve Františkových Lázních? Já si říkám že jestli do půl roku neotěhotním tak si tam udělám jednodenní výlet jen abych si na něj sáhla. V Africe zase věří, že plodnost podporuje žíně z žirafy. Ženy které chtějí otěhotnět nosí náramek z žirafí žíně na ruce a vzhledem k tomu, že tam mají dětí jako smetí bych řekla že to funguje
Otázkou je, kde u nás sehnat žíni z žirafy. Možná za nějaký úplatek by v ZOO žirafě přistřihli ocásek ![]()
@Lynette píše:že bych sjela do Fr.lázních?
Tak pod tohle se klidně podepíšu.Jinak Deny je super že ti ta akupunktura tak hezky zabírá. Mimochodem, jestlipak sis už sáhla na pindíka ve Františkových Lázních? Já si říkám že jestli do půl roku neotěhotním tak si tam udělám jednodenní výlet jen abych si na něj sáhla. V Africe zase věří, že plodnost podporuje žíně z žirafy. Ženy které chtějí otěhotnět nosí náramek z žirafí žíně na ruce a vzhledem k tomu, že tam mají dětí jako smetí bych řekla že to fungujeOtázkou je, kde u nás sehnat žíni z žirafy. Možná za nějaký úplatek by v ZOO žirafě přistřihli ocásek
@Verun83 píše:
@denisa 76
to nemusí být přímo jetel. jsou různý rituályjinak musím říct, že já teda v tomhle směru uznávám víc čínskou medicínu a přírodu. než umělý hormony atd. ale pokud je to nezbytný … to je jiná.
jinak já začla chodit na moxování, slyšely jste o tom? posledně jsem se bavila s paní, zda to působí na plodnost a ona říkala, že ano … říkala, že dle čínské medicíny je potřeba posilovat ledviny, aby tělo mělo dostatek energie počít, a mít silná a pročištěná játra - aby se miminko udrželo a donosilo ![]()
a k té stravě.
mléčné výrobky ochlazujou tělo, tzn.berou energii z ledvin. mléčný bílkoviny se dají nahradit jinak lépe.
ochlazují i rajčata, okurky, papriky. lepší zelenina spařená.
co se týče ovoce, mělo by se jíst jen sezoní, naše ovoce.
omezit bílou mouku, ta zanáší tělo, pak opět tělo vydává víc energie.
zařadit do jídelníčku pohanku, jahly atd.
lyynjednou když jsem tam byla na návštěvě
Každý věří na něco..třeba indiáni šamani zase dávaly neplodným ženám do kapsy vanikový lusk..psala mě to známá co dělá v ivf car v USA a jejich emmbryolžka měla podivně dost velké úspěchy..je to indiánka a přiznala se,že každýmu páru dala pro štěstí do kapsy vanilku
![]()
U mě zatím nefungovala
![]()
Jinak ano..jak jsem nevěřící tomáš tak tohle cítím,že funguje..pořád mě to v hlavě šrotovalo..co bude..nebude..jestli se to povede atd..někdy jsem v noci budila a myslela na to kolik budu mít vajec
Ted spím celou noc a tohle všechno zmizelo..opravdu.Já vůbec nemám strach..a při vzpomínce na neúspěch si představ nebulím..nebo se mě stávalo,že jsem se v car normálně rozbrečela jak jsem už byla vynervovaná ze všeho..ted nic..směju se a doky v car říká díky bohu za ty dary..Denča je normální ženská..jdeme do toho
Včera jsem volala dokymu na tu akušku..mám podávat raport
tak mu to vyprávím a doky říkal,že sláva..slávinka..tělo spolupracuje a jehličky fungují..nevím,jestli to pomůže dál,ale vím,že to ustojím a neposeru se z neúspěchu,protože vím,že něco funguje a mám šanci ten boj vyhrát
@Verun83 píše:
a k té stravě.
mléčné výrobky ochlazujou tělo, tzn.berou energii z ledvin. mléčný bílkoviny se dají nahradit jinak lépe.
ochlazují i rajčata, okurky, papriky. lepší zelenina spařená.
co se týče ovoce, mělo by se jíst jen sezoní, naše ovoce.
omezit bílou mouku, ta zanáší tělo, pak opět tělo vydává víc energie.
zařadit do jídelníčku pohanku, jahly atd.
Tak tohle přesně nesmím..svatá pravda
![]()
pohanku..jáhly
nemáš něco lepšího??? To do huby nedám
![]()
Ještě se zeptám dokyho..co tedy za ty jogurty..čím to nahradit???
Jinak jídla smím pouze tepelně upravená..vařená..nic co mě ochladí..pití to samé..nic co mě ochladí..jasně že nepít vařenou colu,ale né z lednice..pívo nic zmrzlina nic
![]()
@denisa 76 píše:
Tak tohle přesně nesmím..svatá pravda![]()
pohanku..jáhly![]()
![]()
![]()
nemáš něco lepšího??? To do huby nedám
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ještě se zeptám dokyho..co tedy za ty jogurty..čím to nahradit???
Jinak jídla smím pouze tepelně upravená..vařená..nic co mě ochladí..pití to samé..nic co mě ochladí..jasně že nepít vařenou colu,ale né z lednice..pívo nic zmrzlina nic![]()
víš jak je výborná pohanková a jahlová kaše? např.od firmy nominal - instatní kaše. je to nadrcený, jen to zaliješ vodou, já si do toho dávám lžičku medu a skořici - ta taky zahřívá zevnitř a nakrájím např.banán, nebo povařené jablíčko. jako snídaně mňamka největší.
jinak popíjím rýžový nápoj např. zaliješ teplou vodou. je to náhražka - rostlinná bílkovina. mají i jiné nápoje. od Zajíce ![]()
jinak bílkoviny máš v tuňáku, vajíčkách …
http://www.nominal.cz/…ni-kase.html?…
http://www.mogador.cz/?…
já teda dnes hřeším, mám zeleninovej salát
ale občas ta chuť je, tak si to dopřeju. spíš jsme hlavně omezila mléčný a to bílý pečivo. i když taky ne stopro.
@Verun83 píše:
víš jak je výborná pohanková a jahlová kaše? např.od firmy nominal - instatní kaše. je to nadrcený, jen to zaliješ vodou, já si do toho dávám lžičku medu a skořici - ta taky zahřívá zevnitř a nakrájím např.banán, nebo povařené jablíčko. jako snídaně mňamka největší.
jinak popíjím rýžový nápoj např. zaliješ teplou vodou. je to náhražka - rostlinná bílkovina. mají i jiné nápoje. od Zajíce
jinak bílkoviny máš v tuňáku, vajíčkách …
http://www.nominal.cz/…ni-kase.html?…
http://www.mogador.cz/?…
no zkusit to můžu..mám pocit,že se ale poseru
![]()
@Verun83 píše:
já teda dnes hřeším, mám zeleninovej salátale občas ta chuť je, tak si to dopřeju. spíš jsme hlavně omezila mléčný a to bílý pečivo. i když taky ne stopro.
taky si to neumím představit bez cbutného rajčátka..zkusím ho ohřát na sluníčku
bílý pečivo taky nenepapám..to zase kvůli figůůůře..dost jsem ted na sobě zapracovala a tmavýpečivo je fajnový..tuky..cukry nebrat jenom v malé míře ![]()