Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
určo sis hlídala ovu co
? já nikdy nemám jistotu kdy jí přesně mám prostě jsem nějaký zmatkař..
![]()
@Domiik87 píše:
opravdu???? tak teď se stydím a asi zalezu pod stůl..a já tady vyšiluju kvůli 3měsícům
Prosím tě na mě se vůbec nekoukej já jsem chcípák,který má neplodnost danou,takže jestli čekám 10 nebo 20 let na dítě je jenom můj problém Tobě to takhle určitě dlouho trvat nebude
Pokud jsi zdravá i partner tak věřím,že za pár měsíců už budeš psát jak to konečně vyšlo
![]()
Kdyby se třeba nedařilo cca rok tak asi pak by to chtělo něco dělat,ale ted si pěkně užívejte..nesouložte jenom na povel,ale že Vás to baví a uvidíš,že to bude dobrý
![]()
Takže se nestyd nemáš za co…být normální tak mám taky nerva,že mě to nejde
![]()
@Domiik87 píše:
@werrourčo sis hlídala ovu co? já nikdy nemám jistotu kdy jí přesně mám prostě jsem nějaký zmatkař..
![]()
![]()
![]()
V lékárně se dají koupit testy na ovulaci tak to zkus podle nich ![]()
@Domiik87 píše:
@werrourčo sis hlídala ovu co? já nikdy nemám jistotu kdy jí přesně mám prostě jsem nějaký zmatkař..
![]()
![]()
![]()
ani ne já jsem si jen našla ovulační kalkulačku a podle toho co spočítala, tak jsme to zkoušeli a vyšlo to…nikdy jsem nic neměřila
![]()
ale no táák…neříkej o sobě,že jsi chcípák!!!! nejsi.a určo se ti to povede a uvidíš,bude to vymodlené miminko
![]()
taky jsem to dělala podle ní..ale zatím nic..uvidíme
objednala jsem si Pre-Seed gel pro otěhotnění
![]()
@Domiik87 píše:
@denisa 76ale no táák…neříkej o sobě,že jsi chcípák!!!! nejsi.a určo se ti to povede a uvidíš,bude to vymodlené miminko![]()
@denisa 76 píše:![]()
![]()
![]()
jasně,že né..jenom jsem vysvětlovala zakladatelce jak se věci mají.Chtěla jsem jí uklidnit,že ona nebude takovou dobu čekat.
Ono když to nejde tak nejde a kdyby se člověk posral tak to nezmění a musí čekat až to jednou vyjde…tedy aspon já![]()
![]()
Já tolik šancí už nemám,protože jsem samoplátce a vrznout v uvozovkách si můžu jednou do roka takže nic moc a proto ty roky tak naskakujou
![]()
![]()
![]()
![]()
Takže mě nezbývá než čekat..srát se s ivf a doufat.Ale věřím,že to jednou dopadne cajk a dvířka v car už nikdy neotevřu
![]()
Mám ted v uchu napíchaný 4 jehličky a nějak tomu začínám věřit,že tudy vede cesta z Brna
![]()
![]()
ahá:-) a zakladatelka jsem já:-D ![]()
no vidíš jak jsem blbá..tak to vysvětluju Tobě a ty si to určo přebereš ![]()
@Lynette píše:
Deny a zkoušela jsi jetel?
co to je??? Já tedy mám od dokyho z car všechny čaje..ječmen a takový ty přípravky zakázaný..prý na mě fungují opačně..HP a všechno kolem toho mám v pořádku a tohle prý nepotřebuju..ba naopka mě to rozhodí.Jinak mě bylo nakázáno hodně pít a dodržovat pitný režim..takže piju i za chodu..jsem na to lajdák a co tady psaly holky tak prý to chce i dost bílkovin..jím maso,ale nesnáším jogurty a ty tvarohy taky moc nemusím
![]()
jestli máš hormonální profil v pořádku tak se na jetel radši vykašli. Já se pochopitelně taky pídila po všem možném co podporuje početí a narazila jsem i na rituál plodnosti.
Ten prakticky spočívá v tom že brzy ráno když je rosa jdeš na louku a válíš se tam nahá v jeteli. A protože každý takový rituál má nějakou racionální podstatu, začala jsem se pídit a zjistila jsem že se prodává jetelová tinktura http://www.otehotnet.cz/…4-jetel.html
A co se účinků týče, tak to odpovídá ![]()
Tak si říkám že na tom možná něco bude. Ale pokud jste ty i partner po fyzické stránce zdraví, tak bych se otočila spíš na léčitele a okultismus. ![]()
já zrovna v sobotu večer prováděla rituál. pro zdraví a zdárné početí, donošení a lehký porod atd., vlastně pro cokoli v čem bych chtěla uspět, napsalo se vše na pergamen … koupila jsem takovej rituální balíček v čarodějným krámku … muselo se to provést před úplňkěm … ![]()
tak teď jen věřit a čekat ![]()