Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kaseny88
mamatest10 je uváděn jako dobrý těhot.test a doporučuji,ale když cítíš že to na tebe jde tak příjde…mněla jsem to samé a to se mi ještě spozdila o týden ale cítila jsem že na mně jde a taky že ,,teta z ruska přišla :-/ ![]()
@Lynette ja jsem taky rikala, ze mu strcim citron vis kam.....ale na druhou stranu, taky si dam cigarko… ![]()
já už právě nekouřím od tý doby co se snažíme a o to je to se mnou horší
![]()
já jsem si taky řekla, že přestanu chlastat když se snažíme..no ale to bych taky mohla abstinovat rok a to mi přijde dost zbytečné
Je teda pravda, že jsem dost omezila slivovičku, ale vína se prostě nevzdám ![]()
@Lynette no mozna, ze jsi ve stresu z toho, ze nemas cigaro…ja si dam, ale uz ne tolik…snazime se paty mesic a furt nic… ![]()
@kaseny88 To si nemyslím. Já jsem celkem v pohodě řekla bych.
Já se na to dívám z různých úhlů a proto docházím k různým závěrům. Buď to chce si na miminko prostě počkat a přijde až bude ten správný čas, nebo je tu někde problém. Buď u mě - necvičím, špatná životospráva. Nebo u přítele - špatná životospráva a kouří. Někdy mám pocit, že to u nás je jako na tom obrázku. Pak by nebylo divné že to tak dlouho trvá.
já sem jen cvaknu…chci si to dočíst později, aby se mi to neztratilo
Ahoj holky, nevíte některá co může znamenat bazální teplota 37 a více den po menstruaci i během ní?? snažíme se o miminko asi 4 měsíce a teď jsem začala s měřením bazální teploty.. děkuji.. ![]()
ten můj bere bioaktivní selen a zinek, je tam i vitamín E, A, C. na doporučení jedné holčiny … a ještě ženšen.