Ne a ne //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Verun83
10.5.12 15:02

ten můj bere bioaktivní selen a zinek, je tam i vitamín E, A, C. na doporučení jedné holčiny … a ještě ženšen.

• Citovat
  • Upravit
203
10.5.12 15:02

@kaseny88
mamatest10 je uváděn jako dobrý těhot.test a doporučuji,ale když cítíš že to na tebe jde tak příjde…mněla jsem to samé a to se mi ještě spozdila o týden ale cítila jsem že na mně jde a taky že ,,teta z ruska přišla :-/ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
10.5.12 15:03

kaseny88: Začnu to do něj cpát horem dolem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
10.5.12 15:04

@Lynette ja jsem taky rikala, ze mu strcim citron vis kam.....ale na druhou stranu, taky si dam cigarko… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
10.5.12 15:05

já už právě nekouřím od tý doby co se snažíme a o to je to se mnou horší :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
10.5.12 15:07

já jsem si taky řekla, že přestanu chlastat když se snažíme..no ale to bych taky mohla abstinovat rok a to mi přijde dost zbytečné :-)Je teda pravda, že jsem dost omezila slivovičku, ale vína se prostě nevzdám :cert:

• Citovat
  • Upravit
700
10.5.12 15:07

@Lynette no mozna, ze jsi ve stresu z toho, ze nemas cigaro…ja si dam, ale uz ne tolik…snazime se paty mesic a furt nic… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
10.5.12 15:17

@kaseny88 To si nemyslím. Já jsem celkem v pohodě řekla bych.

Já se na to dívám z různých úhlů a proto docházím k různým závěrům. Buď to chce si na miminko prostě počkat a přijde až bude ten správný čas, nebo je tu někde problém. Buď u mě - necvičím, špatná životospráva. Nebo u přítele - špatná životospráva a kouří. Někdy mám pocit, že to u nás je jako na tom obrázku. Pak by nebylo divné že to tak dlouho trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
11.5.12 18:34

já sem jen cvaknu…chci si to dočíst později, aby se mi to neztratilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym511
19.6.12 12:53

Ahoj holky, nevíte některá co může znamenat bazální teplota 37 a více den po menstruaci i během ní?? snažíme se o miminko asi 4 měsíce a teď jsem začala s měřením bazální teploty.. děkuji.. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex