Nealko pivo pro batole :-)?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
To jsem zvědavá co napíšou ostatní. ![]()
Já bych mu ho nedala ani za nic, prostě je to pivo tečka. ![]()
- Citovat
- Upravit
Já bych pivo nedávala, ted bude bez alkoholu pak s mírným množstvím a následně s alkoholem. Hezky ať pije po troškách šťávy, čajíky, mlíko. Oni ti tatínci jsou někdy tak hrdí na to, že mají kluky, až to přehánějí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám olíznout pěnu z normálního piva, ale žádné jí kupovat nebudu
ani nealko (a že by si dala, má pivo ráda…).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v roce a pul nealko,v 10 letech alko, ve 12, drogy a cigára, a má vystaráno na krásnou budoucnost
mazec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sem tam líznout není problém. ale kupovat cíleně na pití to ani náhodou. ze zdravotního hlediska je na pití nejlepší obyčejná voda. pro děti i dospělé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na pití dětem bych to rozhodně nedala - ale když při nedělním obědě olíznou tátovi pěnu nebo si strčí prstík do sklenice, neřeším to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne nedala..Ale třeba mu na tom chutná ta perlivost a výrazná chut..Tak můžeš zkusit pro větší spotřebu nějakou jemně perlivou ochucenou vodu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě bych mu ho nedala
, jen jsem chtěla slyšet vaše názory … jestli se třeba neobjeví někdo, kdo by s přítelem souhlasil ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj maminy,
.
?
přítel se asi zcvoknul, párkrát dal malému napít nealko pivo - když jsem tam nebyla. Tvrdí mi, že bych mu ho měla běžně kupovat, protože malý pije strašne málo (cca 250 ml čaje + mléko), ale piva by vypil hodně, dělá po něm jak šílenej. Prej teď začli vyrábět pivo úplně bez alkoholu, dokonce se nabídl, že by mu ho kupoval
Tvrdí mi, že v pivu nejsou žádné špatné věci, dokonce vitamín B12.
Já samozřejmě tohle odmítám, je blázen on nebo já