Nebaví mě chodit do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@GabinkaCh píše:
A chodí někdo do práce opravdu rád?
Taky záleží co děláš za práci. Jak si ohodnocená, jaký je kolektiv.. atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh píše:
myslím že ne, kdo říká že jo, ten kecá
Nebo jedině, že dělá něco čupr, třeba si to dovedu představit u doktora, pilota, malíře, zpěváka atd. Ale někde v kanclu???
Já momentálně pracuju z domova, což je nejlepší, do kanclu vůbec nechci.
- Citovat
- Upravit
@GabinkaCh píše:
Já
Ale na HO jsem si taky zvykla. Tak uvidíme.
Příspěvek upraven 07.07.21 v 19:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh píše:
Ja taky, moc rada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
myslím že ne, kdo říká že jo, ten kecáNebo jedině, že dělá něco čupr, třeba si to dovedu představit u doktora, pilota, malíře, zpěváka atd. Ale někde v kanclu???
Co je na tom tak děsně citlivého, že to píšeš anonymně? ![]()
Já mám kreativní práci a mám ji ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Co je na tom tak děsně citlivého, že to píšeš anonymně?
Já mám kreativní práci a mám ji ráda
kreativní práce by mě taky bavila, ale kdo má to štěstí, že takovou získá?
- Citovat
- Upravit
Mně se tak strašne nechtělo do práce po OCR. Nejdřív jsem byla strašně ve stresu, že jsem doma, snažila jsem se, co šlo, dělat doma. Jenže jak bylo všeho hodně, doma obě děti, škola, tak jsem čím dál tím víc myslela na povinností doma a práce šla stranou. Pak se mi tam strašně nechtělo, ale zvykla jsem si. Často tam chodím s nechutí. Zjistila jsem, že částečně to je díky kolegyni. Mám ji někdy plné zuby. Když tam není, tak jsem docela vysmát, pokud nemusím řešit nějaké průšvihy. No a pak mám velký problém s chozením do práce v létě - děti mají prázdniny a já bych je chtěla trávit s nima - nějak smysluplné, venku. A já jsem zavřená v hnusnym baráku, makám a nechci. Pokud je ošklivo, prší, děti jsou ve škole, nemám problém být v práci a pracovat. Jak se s tím popasovat netuším. Budu to muset přežít. Bohužel by o mě nestali, kdybych chodila do práce jen, když se mi chce.
Anonym - stydím se za to, že nechci pracovat. A nerada bych, aby to věděli v práci. I když jednou jsem to přiznala (já blbec), že se mi po OCR nechtělo. Hlavně nemám ráda změny. Takže jak nástup na OCR, tak nástup do práce po OCR pro mě byl problém.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
myslím že ne, kdo říká že jo, ten kecáNebo jedině, že dělá něco čupr, třeba si to dovedu představit u doktora, pilota, malíře, zpěváka atd. Ale někde v kanclu???
No tak pokud si nedokážeš představit, že lidé dělají práci která je naplňuje, tak to víc vypovídá o tobě než o nich.
A já zrovna právě tu nenáviděnou kancelařinu (která je zároveň poměrně dost kreativní) dělám a jsem hrozně spokojená.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
kreativní práce by mě taky bavila, ale kdo má to štěstí, že takovou získá?
No musíš se snažit. Těm lidem, co ji dělají, taky nepadla do klína. Jen je to dřina a na to je spousta lidí moc pohodlných (výjimkou jsou pro mě pouze zdravotní omezení).
- Citovat
- Upravit
@GabinkaCh píše:
Jo, já taky. Dokonce tam chodím i zcela dobrovolně a zdarma teď po tom, co už jsem ofiko na mateřské (ale nejsem žádný příznivce velkého úderničení na mateřské, jen je mi prostě teď ke konci dobře, doma se nudím, fyzicky náročné to není, tak co).
Ale je pravda, že mám jen malý úvazek (mám ještě další výdělek a k tomu studuju) - na 8 (či více) hodin denně bych z toho taky asi nebyla neustále tak odvařená, mám super kolegy se kterými trávíme čas i mimopracovně, práce je různorodá.
- Citovat
- Upravit
@Parninas píše:
No musíš se snažit. Těm lidem, co ji dělají, taky nepadla do klína. Jen je to dřina a na to je spousta lidí moc pohodlných (výjimkou jsou pro mě pouze zdravotní omezení).
Neni to vzdy jen o snaze. Ono kdyz se prihlasi 50-100 lidi, jaka je realna sance, ze vyberou zrovna me? Myslis, ze vsichnii ti ve fabrice nebo za kasou by radsi nechteli delat neco super kreativniho?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Neni to vzdy jen o snaze. Ono kdyz se prihlasi 50-100 lidi, jaka je realna sance, ze vyberou zrovna me? Myslis, ze vsichnii ti ve fabrice nebo za kasou by radsi nechteli delat neco super kreativniho?
Jo, já osobně fakt měla to štěstí, že mě vybrali z vážně hodně lidí, protože na tu činnost mám přirozený talent. Zase se nebudu kasat jaká jsem frajerka, když vím jak jsem to měla. Jako jo, absolvovala jsem x pohovorů předtím, ale musím uznat, že mi dream job padl do klína úplnou náhodou.
Takže pár šťastlivců jako já určitě je.
Ale manžel nedávno kompletně měnil svůj obor. Živil se tím co vystudoval, dobré místo, peníze pěkné. Jenže ho šíleně žralo to jak ho to nenaplňuje a začalo se to promítat i do našeho osobního života. A pak se rozhodl, že si půjde za svou vysněnou prací. Byly to skoro 2 roky tvrdého samostudia každý večer po práci, neskutečné množství pohovorů a tak dále. Ale nakonec dělá přesně to co si jako kluk vysnil a můžu říct, že aktuálně opravdu dělá to chce a rád. Ale ty stovky hodin práce za tím, aby se k tomu vůbec přiblížil, ty tam prostě jsou. Takže ano, pokud člověk něco chce, tak na tom opravdu tvrdě musí pracovat.
A já vůbec neurážím kohokoliv, kdo bere svou práci jako zdroj peněz a nějak si to odbude. To je naprosto v pohodě.
Mě jen nebaví výroky jako že ve skutečnosti nikdo svou práci nedělá rád. Protože to může říct jen člověk, co to nezná a soudí podle sebe.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dělám v kanclu a práce mě moc baví, můžeš si udělat čárku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Taky zapomínáš, že většina lidí na tu kreativní práci nemá předpoklady a jsou rádi, že jsou rádi aspoň v té fabrice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit