Nebaví mě chodit do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Parninas píše:
Tak to je taky problém když se hodí rovnítko mezi zábavná/naplňující a kreativní práce. Já si myslím, že prakticky každá práce si najde minimálně jednoho člověka, kterého bude bavit nezávisle na obsahu.
No to taky, najít se můžeš v jakékoli práci. Já si třeba vybavuju větu svojí matky, která dělala celý život ve fabrice (směrem ke mně): a baví tě ta práce? a jak tě to může bavit, když děláš na počítači?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh píše:
A chodí někdo do práce opravdu rád?
Já ano. Mám skvělý kolektiv, skvělého šéfa, k tomu práci, která mě baví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
myslím že ne, kdo říká že jo, ten kecáNebo jedině, že dělá něco čupr, třeba si to dovedu představit u doktora, pilota, malíře, zpěváka atd. Ale někde v kanclu???
Já momentálně pracuju z domova, což je nejlepší, do kanclu vůbec nechci.
Dělám v kanclu a práce mě baví, na HO jsem trpěla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěl jsem si založit nové téma, ale „průvodce“ mi řekl, že mám oživit nějaké staré téma, tak tedy činím ![]()
Nebaví mě chodit do práce, musím tam něco dělat. Máte nějakou dobrou radu jak z toho ven?
Přemýšlel jsem o Sportce, ale nemyslím si, že bych byl až takový vůl, že by na mě sedlo štěstí.
Podnikání pro mě není, kamarádům a kolegům pomáhám zpravidla zadarmo, takže nevím, z čeho bych platil odvody.
Nějaké dobré zaměstnání, kde bych nic nedělal, ale přišlo aspoň tak dvacet čistýho na účet každý měsíc?
Když dám výpověď a budu na socdávkách, žena mě asi přerazí, nehledě na to, že po pěti měsících nedostanu podporu v nezaměstnanosti a nebudeme mít co jíst…
Tak kudy z toho ven…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, jestli by tě bavilo dělat securiťáka ve skladu, ti opravdu nic nedělají a těch 20 čistého mají i s obědem za 20kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
Nevím, jestli by tě bavilo dělat securiťáka ve skladu, ti opravdu nic nedělají a těch 20 čistého mají i s obědem za 20kč.
Ty jo sakra, to mě nenapadlo. A kdyby to byl sklad s něčím dobrým, dalo by se to nenápadně ztrácet domů a prodávat, co? Tak bych se na těch 30 mohl dostat! Ale jestli to bude sklad desetitunových ocelových svitků, tak do toho nejdu, to nenaložím…
Nehraje tu někdo nějakej ten esport? Bývá to na cool - zkusit to? Myslím, že tak před patnácti lety bo jak dlouho jsem hrával counterstrike, ale moc mi to nešlo, jsem spíš na strategie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RacionalniMuz píše:
Ty jo sakra, to mě nenapadlo. A kdyby to byl sklad s něčím dobrým, dalo by se to nenápadně ztrácet domů a prodávat, co? Tak bych se na těch 30 mohl dostat! Ale jestli to bude sklad desetitunových ocelových svitků, tak do toho nejdu, to nenaložím…Nehraje tu někdo nějakej ten esport? Bývá to na cool - zkusit to? Myslím, že tak před patnácti lety bo jak dlouho jsem hrával counterstrike, ale moc mi to nešlo, jsem spíš na strategie.
Takhle.. tohle je diskuze pro pobavení ala Pedro nebo to myslíš vážně? ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak asi sekuriťáka v nějakém kauflandu nebo lidlu.
Občas něco vyneseš domů pod bundou… kdo by taky kontroloval sekuriťáka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Parninas píše:
Takhle.. tohle je diskuze pro pobavení ala Pedro nebo to myslíš vážně?
No byl jsem v práci děsně zoufalej, tak jsem se potřeboval odreagovat. Ale teda vážně mě to teď nebaví tam chodit. Nikdy jsem moc nesazel, ale teď zvažuji, že fakt začnu… nikdy jste neměli takovou pracovní krizi?? To závidím!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RacionalniMuz píše:
No byl jsem v práci děsně zoufalej, tak jsem se potřeboval odreagovat. Ale teda vážně mě to teď nebaví tam chodit. Nikdy jsem moc nesazel, ale teď zvažuji, že fakt začnu… nikdy jste neměli takovou pracovní krizi?? To závidím!
Ale ne, chápu že máš slabou chvilku. ![]()
Mě pobavil ten esport. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Parninas píše:
Ale ne, chápu že máš slabou chvilku.Mě pobavil ten esport.
No jsem to viděl na COOLu, dyt se v tom točí prachy jak v pokeru, to je mazec
Ale přijít s tím děti, že se s tím budou živit, tak koupím dlouhej bič a kratkej řetěz!
Nejhorší je, že jak má člověk děti, tak nemůže dát výpověď a prostě jen tři měsíce z úspor ležet a nic nedělat, protože by jim to člověk prostě nedokázal vysvětlit. To je hrozný! Nemít děti, tak to s klidným svědomím udělám, takhle to sakra nejde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RacionalniMuz píše:
No jsem to viděl na COOLu, dyt se v tom točí prachy jak v pokeru, to je mazecAle přijít s tím děti, že se s tím budou živit, tak koupím dlouhej bič a kratkej řetěz!Nejhorší je, že jak má člověk děti, tak nemůže dát výpověď a prostě jen tři měsíce z úspor ležet a nic nedělat, protože by jim to člověk prostě nedokázal vysvětlit. To je hrozný! Nemít děti, tak to s klidným svědomím udělám, takhle to sakra nejde…
No ono ty prachy pro vítěze jsou hezký, ale ten životní styl je tak příšerný, že fakt není o co stát. Ten tréning 24/7 na zápasy je jen fakt pro lidi, co nemají život a nemají se rádi.
Ale soucítím. Manžel takhle chodil asi rok jako tělo bez duše, protože sice relativně nenáročná práce za hezký peníze, ale byl tak vyhořelý, že vypadal jak reklama na depresi. Vlastní silou se rekvalifikoval a už přes půl roku dělá jeho vysněnou práci. Tak snad mu to vydrží.
Ale my jsme mladí a nemáme děti, to je holt o něčem úplně jiným. Nemůžeš se alespoň ve volném čase snažit o něco podobného? Ne nutně rozhazovat výpovědi, ale spíš zkusit najít něco, co by mělo potenciálně smysl.
- Citovat
- Upravit
@Parninas píše:
No ono ty prachy pro vítěze jsou hezký, ale ten životní styl je tak příšerný, že fakt není o co stát. Ten tréning 24/7 na zápasy je jen fakt pro lidi, co nemají život a nemají se rádi.Ale soucítím. Manžel takhle chodil asi rok jako tělo bez duše, protože sice relativně nenáročná práce za hezký peníze, ale byl tak vyhořelý, že vypadal jak reklama na depresi. Vlastní silou se rekvalifikoval a už přes půl roku dělá jeho vysněnou práci. Tak snad mu to vydrží.Ale my jsme mladí a nemáme děti, to je holt o něčem úplně jiným. Nemůžeš se alespoň ve volném čase snažit o něco podobného? Ne nutně rozhazovat výpovědi, ale spíš zkusit najít něco, co by mělo potenciálně smysl.
Aha, dobrý, vlastní zkušenost! Tak to je mazec, díky za rozšíření obzoru!
Volný čas trávím v pohodě, to není problém… problém je prostě těch 40 hodin týdně v praci, kdy úplně nevidíš smysl, úplně nevidíš nějakou radost, nevidíš světlo na konci tunelu. Jen dalších skoro 30 let než buď dostanu státní almuznu, nebo padnu do hrobu…
Užívejte ještě chvíli bez dětí, ale po dvaceti letech v praci si na mě vzpomeň, až tě chytne taky taková lenora a nechuť ráno vstavat ![]()
Ale tak zatím jsem přežil vše, tak snad zvládnu i toto, malá depka, snad odejde tak jak přišla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je taky problém když se hodí rovnítko mezi zábavná/naplňující a kreativní práce. Já si myslím, že prakticky každá práce si najde minimálně jednoho člověka, kterého bude bavit nezávisle na obsahu.