Nebaví mě chodit do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Mívám to nezávisle na covidu - většinou to znamená, že mám změnit práci. Ale někdy stačí vydržet, nemůžu měnit práci co dva roky. Prostě ten pocit ignoruju, beru práci jen jako práci, dělám nezbytné minimum a čekám až se stane něco, co mě zas nakopne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud nemáš tu práci jako nějaké svoje vysněné podnikání nebo svůj cíl, realizaci atd., tak ji tolik neprožívej. Je to jen zaměstnání. Občas to nějak ošul, návštěva doktora tvoje, s děckem, nemocenská atd. Buď časem zase naskočíš do tempa nebo změníš práci. Ale vypustit duši na cizím majetku není nutné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily Evans píše:
Mívám to nezávisle na covidu - většinou to znamená, že mám změnit práci. Ale někdy stačí vydržet, nemůžu měnit práci co dva roky. Prostě ten pocit ignoruju, beru práci jen jako práci, dělám nezbytné minimum a čekám až se stane něco, co mě zas nakopne.
No právě, taky nemůžu měnit práci. Chci v této vydržet co nejdéle to půjde.
- Citovat
- Upravit
Já jsem si zvykla na klid na home office a měla jsem taky s návratem problém (moc lidí, furt někdo ruší), a to mám svou práci fakt ráda. Ale po nějaké to době se to zase vrátilo do normálu, tak nějak samo, třeba to tak bude i u tebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Julča001 píše:
Já jsem si zvykla na klid na home office a měla jsem taky s návratem problém (moc lidí, furt někdo ruší), a to mám svou práci fakt ráda. Ale po nějaké to době se to zase vrátilo do normálu, tak nějak samo, třeba to tak bude i u tebe
Já to mám právě střídavě. Párkrát to tam zase miluji, pak zas mám nervy a něco mě vytočí a chci být zase doma. Již i přemýšlím nad dalším dítětem a to jsem chtěla pouze jedno
- Citovat
- Upravit
Ono koho taky baví chodit do práce. Mám štěstí, že jsem měla před mateřskou bezvadnou práci (co se týče náplně, bavilo mě to), ale mít peníze, do práce chodit dobrovolně nebudu ![]()
Vždycky se to snažím si to v té práci zpříjemnit. Zkusit nový projekt, novou náplň práce. Kafíčko, hezké květiny, voňavka, prima oběd a prima kolegyně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě moje práce velmi baví. Ale mám tolik jiných koníčků a zájmů, že nemuset vydělávat, tak bych tam nechodila a myslím, že takhle to má většina lidí. Zkus si na tom hledat ta pozitiva.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím raději anonymně. Pracuji v jedné menší firmě 2,5 roku. Mám malý úvazek, ale práce dobře placená a i super vedení. Před covidem mě bavilo chodit do práce, těšila se. Teď jsme byli doma půl roku, kvůli covidu. Já, manžel, dítě. Chodili jsme hodně omezeně. Já totálně vypla, začala si to i užívat a momentálně mám už přes měsíc, co je otevřeno chodit zas s chutí do práce. Vždy se těším zas na volno, teď se chodí dost i přesčas, dřív mi to nevadilo, momentálně ano. Nedávám nic znát, pracuji jak mám. Ale zkrátka mi to štve, vytočí mě kdejaká maličkost. Potřebuji poradit, jak se zase naladit do pracovního procesu a zda jste to někdo měl také tak
To si sedne. Je to jako když ti skončí prázdniny a máš zase usednout do lavic - nechce se. Taky to tak mám - ráno vstávat, jsem unavená, do toho děti. Jak mě se nechtělo, ale člověk zase do toho nasedne, dostane se do toho tempa.
Nešidila bych to, ale taky nehrotila. Život je tady a ted, ne v práci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že to je přirozené, že člověk trochu zleniví, povolí, ale pak zas naskočí. Zvlášť když máš malý úvazek.
U nás v práci se to stalo víc lidem. Někteří to dávali docela najevo, což se hodilo - potřebovali jsme se zbavit tří lidí a nabrat čtyři jiné. Člověk by řekl, že budou za výpověď se štědrým odstupným rádi, ale omyl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh píše:
A chodí někdo do práce opravdu rád?
Já ano. Asi jsem jednou z mála, která se ráno vzbudí a těší se do práce. Ale obé práce mám jako své koníčky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh píše:
Já ano, ale to je tím, že nedělám práci z nouze, ale proto že jsem si našla takovou, která je mi úplně na míru. Chápu, že je to celkem štěstí, které ne každý má. Dokážu si představit, že kdybych musela makat z nouze ve fabrice nebo u kasy, tak mě to taky bavit nebude.
- Citovat
- Upravit
@GabinkaCh píše:
Také jsem chodila rada do práce, tak doufám, že to zase tak bude. @Karamba2020 Je pravda, že mi také přijde, že nejsem jediná. Jen o tom nemluvíme. Ale dve už odešly a poté litovaly
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, prosím raději anonymně. Pracuji v jedné menší firmě 2,5 roku. Mám malý úvazek, ale práce dobře placená a i super vedení. Před covidem mě bavilo chodit do práce, těšila se. Teď jsme byli doma půl roku, kvůli covidu. Já, manžel, dítě. Chodili jsme hodně omezeně. Já totálně vypla, začala si to i užívat a momentálně mám už přes měsíc, co je otevřeno chodit zas s chutí do práce. Vždy se těším zas na volno, teď se chodí dost i přesčas, dřív mi to nevadilo, momentálně ano. Nedávám nic znát, pracuji jak mám. Ale zkrátka mi to štve, vytočí mě kdejaká maličkost. Potřebuji poradit, jak se zase naladit do pracovního procesu a zda jste to někdo měl také tak