Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak mně se to ještě nestalo…
A to byla normálně jakože balená nebo od pultu?
Ono nemusí být problém v dané pomazánce, ale špatný převoz či skladování na to může mít vliv. Či-li ne výrobce, ale prodejce mohl způsobit vaše noční „radosti“.
Jinak nestalo, stihla jsem to vyhodit, zkažená zakysanka a zkvašené pitíčko v plastové lahvičce. Od té doby nejdřív ochutnám, pak dám dětem.
Když jsem byla těhotná,tak jsme koupili vícero baléní jistého druhu plátkového sýra.Všechny měly dlouhou dobu životnosti.jedno balení jsem snědla,a když jsem si za 2 dny brala dalsí,tak v uzavřeném obalu bylo vidět,jak se sýr zelený.Udělala jsem pěkné tóčo u výrobce a prodejce,a všechno jsem ohlásila na ČOI.Prodejce se mi omluvil,a dal mi poukázku na nákup 1000 kč.Mě se naštěstí nic nestalo ![]()
Jsem trochu cholerik
![]()
Nikdy se mi nic takového nestalo, měli jsme štěstí. A bylo to v krabičce s víčkem, ne s tím svárem. Takže si myslím, že to třeba balili na prodejně z jednoho velikého kýblu.
No tyhle rozvazuje prodejce a docela bezne se prelepuje expirace, viz moje zazitky z brigad.
Jinak manzel snedl nedavno brambrovou bulku a prozvracel noc, ja mela takhle veselo po aspiku, ale asi tyden, slo to vsemi smery, pak po klasicke pastice, to byl prujem.
O tom přelepování expirace taky vím, ale tohle balení mělo expiračku do 18.10. a to se mi zdá ještě dlouho. To si přece u pomazánky nemůžou dovolit.
Tak pokud je to balena od prodejce, tak tam bych to viděla na nevhodné skladování. Nebo zkrátka smůlu, lidi si často vezmou něco z chlaďáku, pak si to rozmyslí, ale už to nevrátí, jen to někam položí a jdou dál. Párkrát jsem takto narazila třeba na maso v regálu se sušenkama a tak. Nevím, co s tím personál prodejny dělá, ale klidně to asi nastrká zpět na své místo, jakoby se nic nestalo. Takže bych vlítla na prodejce.
Zřejmě po tobě bude chtít doklad o koupi, nemusíš ho mít, pokud dokážeš přibližně říct, kdy jsi u nich pomazánku koupila, oni si to musí dohledat ve svém účetnictví.
Doklad teda nemám a napsala jsem slušný mail výrobci. Ať si to nějak zařídí s prodejcem, ale jak už jsem psala, spíš ani neodpoví a vybodnou se na mě.
Nešlo by, prosím, třeba do SZ specifikovat? Drahý včera povečeřel pomazánku podobného typu a dneska hlásí sr… a bolí ho břicho
Tak jestli to třeba nebylo to samé. Samo to může být i náhoda…
Jinak ale nemyslím, že uspěješ, mamka dělala v uzeninách + saláty a když teda někdo přišel s lístkem, tak vraceli, ale na druhou stranu jim tam chodili lidi, kteří podobnou pomazánku vozili celý den ve 30°C v autě a pak se divili, že se z toho posr…
Nebo něco koupili a za týden to šli reklamovat, že je to zkažené
Čímž neříkám, že jste to tak udělali, ale ani nemůžete dokázat, že to tak nebylo a na to asi bude výrobce i prodejce hrát… Bohužel… ![]()
Anonymní píše:
Doklad teda nemám a napsala jsem slušný mail výrobci. Ať si to nějak zařídí s prodejcem, ale jak už jsem psala, spíš ani neodpoví a vybodnou se na mě.
tak tak, vybodnou. ja jsem psala do akvaparku na Kladne, ze tam maji nebezpecne tobogany (prastila jsem se tam do hlavy, ze jsem cestou dolu malem omdlela) a houbeles. Podle me je dobry alespon pripsat, ze to v kopii posilas nejaky hygiene.
Ono stat se to muze komukoliuv a potreba ututlat je pro me zase pochopitelna z lidskeho hlediska, muzou i zkrachovat, ale ty bys mela spis hledet na ostatni stravniky
Ahoj, tak mě se stalo něco podobnýho, sice mi špatně nebylo, ale, koupila jsem si kolikrát jogurt, smetanu ke šlehání aj. a minimální trvanlivost ještě zdaleka nekončila a tak jsem tomu důvěřovala, ale doma po otevření už tam byla krásná chlupatá velká plíseň!!! No jet reklamovat jeden blbej jogurt se mi nechtělo a navíc bych projela ještě víc, takže jsem to nechala být (stávalo se mi to postupně).
Píši jako anonym, protože nechci poškodit danou firmu. Ale stalo se nám toto.
Včera jsem koupila česnekovou pomazánku, já jsem trochu snědla na oběd, večer a celou noc jsem strašně zvracela a dostala průjem. Manžel bez mého vědomí dojedl pomazánku večer a totéž ho postihlo v noci.
Mám strašnou chuť si u dané firmy postěžovat a hlavně teda udělat něco pro to, aby to nepostihlo víc lidí. To bych nikomu nepřála. Ale myslím si, že buď ani neodpoví na email a nebo to obrátí proti mě, že jsme snědli bůhví co.
Stalo se vám něco podobného a jak jste to řešili?