nebezpečné termosky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jo a jinak. Co se týče ftalátů, je to můj první příspěvek, takže nějak nechápu, proč bych k tomuhle problému měla (podle Tebe) stále přispívat.....
. A ano, Tvůj odkaz mi taky přišel užitečný, nicméně byl nevhodně umístěn. Takže se zamysli, kam příště co vložíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
radúna píše:
Jo a jinak. Co se týče ftalátů, je to můj první příspěvek, takže nějak nechápu, proč bych k tomuhle problému měla (podle Tebe) stále přispívat.....![]()
. A ano, Tvůj odkaz mi taky přišel užitečný, nicméně byl nevhodně umístěn. Takže se zamysli, kam příště co vložíš.
Jo jako, že bych založila další diskuzi: počasí?
No to fakt ne, já nejsem maniak v zakládání diskuzí.
A nevím co ti na tom přišlo nevhodné. Jedna užitečná rada za druhou. Tak co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je fakt, Ty vlastně ani nemáš miminko, které by jsi podle počasí oblíkala, co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To určitě ano, dělej si, co chceš. Když Ty mi zase dovolíš zakládat diskuze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem ti je ale nikdy nezakázala, jen jsem tam hodila užitečný odkaz.
Nevím o co ti pořád jde, běž si raději číst o termoskách a ftalátech. To bude přínosnější. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Radu díky za užitečný odkaz. Takovým se radši vyvarujeme, ale holky mají pravdu, dneska je to ve všem, takže člověk si nevybere.
čertíku nevím, co ti na téhle diskusi vadí. Mnoha z nás přijde užitečnější, než diskuse: Mohu být těhu? atd jak už tu bylo řečeno…
poslední dobou se to tady na emimu začíná pěkně do sebe navážet. Nechápu proč, není to nutné. Takové blbosti, radši bych nechala třídění diskusí na adminech. Není lepší věnovat se radši svým dětem nebo partnerovi než navážet se do někoho, kdo není podle „našeho“ gusta?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuzanasinova píše:čertíku nevím, co ti na téhle diskusi vadí.
Co by vadilo? Je tam užitečný odkaz na termosky a na počasí.....
To jsou hned dvě užitečné věci v jednom..... ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaj, kdybyste nad tím mávly rukou… Mě třeba čertík pobavil. Termosky jsou užitečné a nad jejím odkazem jsem se zasmála. A vy z toho zas dělláte… ![]()
takže čertíku , ode mě máš bod. Jo, doufám, že chápeš, že to s těma kamarádka minule byl vtip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
noemmi píše:
Jaj, kdybyste nad tím mávly rukou… Mě třeba čertík pobavil. Termosky jsou užitečné a nad jejím odkazem jsem se zasmála. A vy z toho zas dělláte…takže čertíku , ode mě máš bod. Jo, doufám, že chápeš, že to s těma kamarádka minule byl vtip
jo, jo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To se nasmějeme až bude chtít bertík poradit v nějaké , pro ni, vážné věci a my jí budeme posílat odkazy na počasí
![]()
Radka
- Citovat
- Upravit
Anonymni píše:
To se nasmějeme až bude chtít bertík poradit v nějaké , pro ni, vážné věci a my jí budeme posílat odkazy na počasí![]()
![]()
Radka
Od vás raději poradit nechci, stejně moc radit neumíte. A co potřebuji to si najdu na netu, a nemusím se ptát, používám totiž mozek, když něco potřebuji není problém si to zadat do vyhledávače. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, ale pokud máš internet, jako že máš, tak to je snad základ.....
Myslím, že tam najdu spoustu věcí a dříve než vy vyprodukujete jakoukoli radu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit