Nebezpečný řidič

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41188
15.8.22 10:22
@Anonymní píše:
@Karinkas My jsme nahlásili a pak jeli zpět, protože nám řekli, že to bude řešit jen úřad. A pán doteď nic neudělal, takže zítra ráno se bude řešit ještě stížnost.

A co je špatného na tom, že to bude řešit úřad?
A jaký pán nic neudělal a jaká stížnost se bude řešit? stalo se to o víkendu, chápu to správně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.22 11:35

@Keyllah Bylo tam toho víc, třeba naprosto arogantní chování policisty, který mi řekl, že na nic nemám práva, atd.. nechtělo a nechce se mi to rozepisovat, protože přeci jen to není hlavní téma tohoto příspěvku ❤️️

• Citovat
  • Upravit
41188
15.8.22 11:58
@Anonymní píše:
@Keyllah Bylo tam toho víc, třeba naprosto arogantní chování policisty, který mi řekl, že na nic nemám práva, atd.. nechtělo a nechce se mi to rozepisovat, protože přeci jen to není hlavní téma tohoto příspěvku ❤️️

aha, no tak to pak moc není o čem diskutovat, když nechceš napsat který úřad to má nebo nemá řešit, na koho chceš podávat stížnost pro nečinnost, kdy se to vlastně stalo atd…takže nelze nic konkrétního poradit. Třeba je postup zákonný a v pořádku, ale kdo ví, když to ani jako anonym nenapíšeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
15.8.22 12:13
@Anonymní píše:
Dobrý den, nepotřebuji rady, spíš ujištění či se zeptat, jestli někdo zažil něco podobného. Dnes jsme s přítelem jeli v autě a před námi jel člověk, který na té silnici jezdil zprava doleva a všemožně prostě. Jeli jsme za ním aby se něco nestalo, protože jel opravdu velmi špatně. Zastavil u jednoho rybníku tady u nás ve městě, kde můj přítel vjel za ním, stáhl okýnko a řekl: “hele hlídej si, prosím tě, příště ať jedeš ve svém pruhu, není to bezpečný”. Naprosto v klidu a chtěli jsme odjet. Muž v autě vypadal že jede na něčem, dvakrát na nás zatroubil a vydal se za náma. Jel za námi a když jsme chtěli odbocit doleva tak se rozjel a snažil se nás srazit tím, že nás podjede. Stihli jsme jen tak tak uhnout, vzpamatovali jsme se a jeli na policii. Tam jsme dali video z kamery atd, ale řekli nám že to bude řešit až úřad. Je to normální?Přítel má taky auto, které lze poznat, a tak mám strach, aby si nás někde nenašel on či nějací jeho kumpani. Přeháním to nebo ne? Děkuju moc za odpovědi, jen mám strach.

Když už s ním chtěl přítel poklábosit, proč se prostě týpka nezeptal, jestli je v pořádku a nepotřebuje nějak pomoct? Mohl kličkovat ze zdravotních, nebo technických důvodů. Pokud najel rovnou na výchovnou agresivní notu, tak jakou čekal jinou reakci, než také agresi? Neřešil bych to. Přítel má poučení, že každý nesklopí uši a nenechá se vychovávat od kdekoho na ulici. Týpek už dnes podle mě neví, že mu někdo něco říkal, jestli byl ožralý, nebo na nějaké chemické dobrotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.22 14:16

@rmot přítel mluvil naprosto v pohodě, ale holt víme pro příště

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.22 14:18

@Keyllah jak jsem psala, nepotřebuji pomoc ale spíš ujištění nebo zda někdo nezažil něco podobného. To jak jsme se potom zachovali jsem nikde nerozebirala. Věřte mi, že kdyby se pán choval vhodně, nic by se neřešilo, ale myslim si, že to už si posoudim sama. Ale děkuji za váš čas.

• Citovat
  • Upravit
2427
15.8.22 14:26
@Anonymní píše:
@Keyllah jak jsem psala, nepotřebuji pomoc ale spíš ujištění nebo zda někdo nezažil něco podobného. To jak jsme se potom zachovali jsem nikde nerozebirala. Věřte mi, že kdyby se pán choval vhodně, nic by se neřešilo, ale myslim si, že to už si posoudim sama. Ale děkuji za váš čas.

Málo jezdíte, takový věci se dějí pořád. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15858
15.8.22 14:29

Opravdu má někdo pocit, že Policie v ČR něco vyřeší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová