Doporučíte sklípek na Moravě?

24
14.8.22 14:28

Doporučíte sklípek na Moravě?

Holky, prosím doporučíte sklípek na Moravě? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5814
14.8.22 15:18
@kajulinkaT píše:
Holky, prosím doporučíte sklípek na Moravě? :mavam:
… obec Klentnice - vinný sklep Sklepnice :palec: Jinak cokoliv na trase Pavlov - Dolní - Horní Věstonice :palec: Krásný výhled je Perná - Bavory :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4897
14.8.22 15:31

Velké Bílovice - kdyz kouknes do mapy, tak sevo-východně od Bílovic je jakoby další malá vesnička. Vše to jsou jen sklípky mezi vinicemi. Byla jsem tam ubytovaná už ve 4 různých (a nespočet dalších jsem jich navštívila :mrgreen: ) a vždy paráda. Přes léto tam mají každý týden několk sklepů vždy otevřených (střídá se to) a můžeš tam přijít na košt a pak několikrát za sezonu tam mívají různé venkovní akce s cimbálovkou atd., což také stojí za to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.8.22 16:25

@vedma007 děkuji 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.8.22 16:26

@Krissttie @vedma007 děkuji 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
14.8.22 19:35

Dolní Dunajovice zámečník. Ano víno lednice
Záchranka Valtice. Bařina, Volařik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
14.8.22 19:39

Koukněte na recenze. Dost napomůžou. Já to dělal ptaním se místních domorodců. Vybaven kvalitní valašskou trnkovicí se mi otevíral vinařsky svět. Zkuste se poptat místních domoroců. Spíš těch starších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.8.22 19:45

@Lykaon děkuji, koukám :D ale i tak jsem chtěla vědět osobní zkušenost jiných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
14.8.22 20:06

@kajulinkaT Z mé zkušenosti… byly jsme auty + kola. Na místě jsme to objely, místních stařešinů se poptaly. Vždycky někdo něco poradil, u druhého jsme se ptali, co ten první doporučený. A tak jde najít plno fajn sklípků. Nebudou to takové fajn sklípky jak z TV seriálů. Nevím zda jedete za dobrým vínem a nebo zážitkem. Pokud hledáte víno, držte se místních stařešinů, nějaký ten úplateček, vlídné slovo a něco se najde kdy bude dobré víno. Vína sů 3 druhy--- Dá sa, Nedá sa, Dá sa Pražákom. To samé je na valašsku se slivovicí. Jedna je vítací, jedna na poseéní, a jedna vyháňáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.8.22 20:35

@Lykaon :D hezky napsané. Děkuji. Jede nás parta, takže pohodička s dobrým vínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
14.8.22 22:10

My máme moc rádi sklípek Vinařské školy ve Valticích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová