Nebezpečný řidič

Anonymní
14.8.22 21:31

nebezpečný řidič

Dobrý den, nepotřebuji rady, spíš ujištění či se zeptat, jestli někdo zažil něco podobného. Dnes jsme s přítelem jeli v autě a před námi jel člověk, který na té silnici jezdil zprava doleva a všemožně prostě. Jeli jsme za ním aby se něco nestalo, protože jel opravdu velmi špatně. Zastavil u jednoho rybníku tady u nás ve městě, kde můj přítel vjel za ním, stáhl okýnko a řekl: “hele hlídej si, prosím tě, příště ať jedeš ve svém pruhu, není to bezpečný”. Naprosto v klidu a chtěli jsme odjet. Muž v autě vypadal že jede na něčem, dvakrát na nás zatroubil a vydal se za náma. Jel za námi a když jsme chtěli odbocit doleva tak se rozjel a snažil se nás srazit tím, že nás podjede. Stihli jsme jen tak tak uhnout, vzpamatovali jsme se a jeli na policii. Tam jsme dali video z kamery atd, ale řekli nám že to bude řešit až úřad. Je to normální?

Přítel má taky auto, které lze poznat, a tak mám strach, aby si nás někde nenašel on či nějací jeho kumpani. Přeháním to nebo ne? Děkuju moc za odpovědi, jen mám strach.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16436
14.8.22 21:34

Když to chcete řešit, tak příště poslat rovnou video policii. Řešit s fetakem nebo opilcem, že jede mimo, je nebezpečné.
Rekla bych, že si vás nebude pamatovat, pust to z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.22 21:37

@tulipán to už teď vím taky, ale víte nedalo nám to, nechtěli jsme aby se něco stalo. Pro příště už aspoň víme…

• Citovat
  • Upravit
72725
14.8.22 21:38

Takového nahlásit hned a víc si ho nevšímat. Nikdy nevíš, co je to za magora. Vychovávat to nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16436
14.8.22 21:39
@Anonymní píše:
@tulipán to už teď vím taky, ale víte nedalo nám to, nechtěli jsme aby se něco stalo. Pro příště už aspoň víme…

Tak pardon. A co jsi čekala, že se bude nafetovaný opilec kát hned před vámi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
14.8.22 21:46

Pošlete video plzeňské jehlárenské :mrgreen:.
Každopádně řidič je magor 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2656
14.8.22 21:52

Neboj nebude si Vás pamatovat. Nicméně člověk by asi chtěl moc, při představě, že dá policie vědět hlídkám. A porozhlédnou se po něm. Vždyť mohl někoho klidně připravit o život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
14.8.22 21:55

Ten už teď hledá další level… a vás pustil dávno z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.22 22:03

@Karinkas My jsme nahlásili a pak jeli zpět, protože nám řekli, že to bude řešit jen úřad. A pán doteď nic neudělal, takže zítra ráno se bude řešit ještě stížnost.

• Citovat
  • Upravit
34322
14.8.22 22:06

Fetak.
Nejezdit za nim a nekomunikovat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
14.8.22 22:35

Stalo se mi to taky. Jel přede mnou, kličkoval, jela jsem s odstupem za ním a zavolala přitom policii, nahlásila spz a on pak zabočil na benzinu, to jsem jim ještě řekla. A jela jsem dál. Příhodu jsem odvyprávěla tátovi a za dva dny mi poslal článek z novin, že na té benzínové pumpě byl můž na oznámení kontrolován policií a naměřili mu 2,8 promile! Vzali ho do vazby, auto zabavili. Měla jsem super pocit, že jsem někomu možná zachránila život :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16436
14.8.22 22:41

@yellowyedna Tak to má smysl, to je dobře :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
15.8.22 08:23

Nechápu tohle vychovávání. Volat PČR. Nijak nekomunikovat, nekonfrontovat. Nikdy nevíte s čím v ruce ten dotyčný z vozu vysedne. Například pár let zpět míření pistolí https://www.lidovky.cz/…ln_domov_rsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
15.8.22 08:28
@KimL píše:
Pošlete video plzeňské jehlárenské :mrgreen:.
Každopádně řidič je magor 8o.

Zrovna Jehla je jeden z největších dashcam uplakánků. Palírník, Kyšperská (objevíte kouzlo jódlován) a nebo Brněnská Odchytová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
15.8.22 10:03
@Lykaon píše:
Zrovna Jehla je jeden z největších dashcam uplakánků. Palírník, Kyšperská (objevíte kouzlo jódlován) a nebo Brněnská Odchytová.

Já mám ráda Perlu, ale Jehla mi přišel nejznámější, tak proto jsem ho zmínila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová