Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj
Chtěla jsem se zeptat, jestli nějaká z vás (nebo třeba vaše kamarádka) nebyla v jednom z těchto hotelů v Tunisku.
Právě vybíráme dovolenou podle recenzí, ale i tak bych si ještě s někým ráda popovídala a na pár věcí se zeptala
Moc děkuji ![]()
HOTELY:
Caribbean World Borj Cedria
Hotel TopKapi beach
Sidi mansour Djerba
Thapsus
Hotel Sirocco Beach
A když ne tak alespoň jiné doporučení hotelu ![]()
Kamarádka byla na Džerbě - Vinci Djerba Resort - a byli moc spokojení
.
@dudusto byla jsem v Topkapi, je to ale už 7 let…Tehdy jsme byli spokojeni, pláž u hotelu, strava dobrá.
Švagr v carribeanu a spokojený
My Tunis Mahdia Beach…nádhera
nedoporučuju Monastir Prima Life Thalasso
A kdy tam švagr byl? Joo ten Mahdia Beach je nádherný..určitě krásná pláž ![]()
@kkaattkkaa píše:
@dudusto byla jsem v Topkapi, je to ale už 7 let…Tehdy jsme byli spokojeni, pláž u hotelu, strava dobrá.
Dobře, děkuju
ale za 7 let se to už asi mohlo změnit ![]()
@dudusto předloni…
hotely tipu carribean jsou spíš pro děti…klouzačky, tobogány a tak…
@dudusto asi jo
ted snad ten hotel vlastní Italové. Taky mrknu na recenze ![]()
My byli v Nebaulu - Les Pyramides, super hotel, byli jsme spokojení, a pak Djerba - Miramar Petit Palais a taky naprostá spokojenost, hlavně to jídlo
![]()
My sice nebyli přímo v těchle, ale ve Vincci nour palace, Mahdia…nemělo chybu
@dudusto píše:
AhojChtěla jsem se zeptat, jestli nějaká z vás (nebo třeba vaše kamarádka) nebyla v jednom z těchto hotelů v Tunisku.
Právě vybíráme dovolenou podle recenzí, ale i tak bych si ještě s někým ráda popovídala a na pár věcí se zeptala
Moc děkuji
HOTELY:
Caribbean World Borj Cedria
Hotel TopKapi beach
Sidi mansour Djerba
Thapsus
Hotel Sirocco BeachA když ne tak alespoň jiné doporučení hotelu
ahoj, mrkni na orbion.cz to je cestovatelský server, tam najdeš určitě vše, nebo vybereš nej hotel dle rezencí ![]()
My byli loni Caribbean Word Borj Cedria. Záleží na tom, co od toho očekáváš. Setkali jsme se tam s lidmi, kteří tam jezdí každý rok a jsou spokojeni a jinam by snad ani nejeli. Já osobně bych tam už nejela ![]()
@verciceek mahdia je krásná oblast…váš hotel je kousek od Mahdia Beach, koukala jsem na něj, že vypadá krásně ![]()
@Evaa1974 píše:
My byli loni Caribbean Word Borj Cedria. Záleží na tom, co od toho očekáváš. Setkali jsme se tam s lidmi, kteří tam jezdí každý rok a jsou spokojeni a jinam by snad ani nejeli. Já osobně bych tam už nejela
a co přesně se ti v hotelu nelíbilo?
@verciceek píše:
My sice nebyli přímo v těchle, ale ve Vincci nour palace, Mahdia…nemělo chybu
nádherný hotel.. ![]()