Nečekaný návštěvník - škůdce v paneláku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Katulen
22.1.13 12:21

:roll: :roll: ha ha ha
Juro

• Citovat
  • Upravit
11620
22.1.13 12:22

Je to rus domácí. Rady ohledně likvidace zazněly. Teda nezávidím :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
22.1.13 12:22

Je to rus, on zas takovy rozdil, krom vzhledu, mezi rusem a svabem neni-jsou to neradi, da se jich spatne zbavit. Svolej schuzi baraku, vezmi toho rusa sebou jako dukaz a cely barak musi projit deratizaci odbornou firmou. Jinak se toho neda zbavit. Sama s tim fakt nic nenadelas. Nepristehovali se do baraku Vietnamci nebo Armenci? U nas to do baraku natahli Vietnamci a pak nejaka rodina z byvaleho statu SSSR.

Nepomuze ani zlikvidovat jidlo-zerou i papir, kuzi, prach, proste zvladnou prezit na cemkoli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
22.1.13 12:23
@Jura007 píše:
Jojo, je to rus domácí. No vzhledem k tomu, že s blíží druhé kolo prezidentských voleb… a že jeden z kandidátů má sponozory původem z Ruska… no tak už jsou tady. :mrgreen:
Takže občané nepropadejte panice, situace se opět blíží k normálu. A vydrží to nejmíň dvacet let, když ne „na věčné časy“. :P :P :P

ty z toho máš srandu, ale dokážeš si představit, jak rychle se množí? Zbavit se jich je nadlidský výkon, já s nimi mám zkušenost 2×, jednou jsme je měli jako děti doma, v bytě pod námi bydlel nějaký houmles, od něho to lezlo, pak to měl v bytě brácha, byt nad ním jím byl zamořený, když byli ten byt vyklizet, tak to museli dělat hasiči v takových ochranych oblecích, lezli po nich, no šílený pohled :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.1.13 12:30

@ivana-domca Hmm, tos asi neslyšela o deratizačním přípravku Uragan D2. I když na jeho aplikaci musíš mít odbornou způsobilost - ale zato zabíjí i vajíčka a larvy. Ale není volně prodejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.1.13 12:30

@ivana-domca „bydlel houmles“ je zvláštní spojení, ale jinak souhlas. Tohle vůbec vtipný není. Dokud je jich málo, hned to řešte, ještě dneska!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
22.1.13 12:35

Tak já teda nevim jestli je to šváb nebo rus, ale vzpoměla jsem si na scénku Krampola, Šimka a Klukový jak se tam hádali o to jestli je to šváb nebo rus a poprskala jsem si monitor :-D

• Citovat
  • Upravit
47759
22.1.13 12:36
@Jura007 píše:
@ivana-domca Hmm, tos asi neslyšela o deratizačním přípravku Uragan D2. I když na jeho aplikaci musíš mít odbornou způsobilost - ale zato zabíjí i vajíčka a larvy. Ale není volně prodejný.

neslyšela jsem o tom, ale stačí jeden neotevreny byt a je to k ničemu, musí se vystrikat i výtahové šachty, sklepy, prostě všechno a jak sám pises, musím na to mít odbornou způsobilost, což má jen firma a ta taky něco stojí a ne zrovna málo… Než se domluví nějaká firma, než se lidi dohodnou na termínu, to všechno trvá :cert: :cert:
Já tohle vidím a mám husí kůží po těle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
22.1.13 12:49
@Litta píše:
@ivana-domca „bydlel houmles“ je zvláštní spojení, ale jinak souhlas. Tohle vůbec vtipný není. Dokud je jich málo, hned to řešte, ještě dneska!

pardon špatný význam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.1.13 12:57

No tak tohle mit doma, to bych se asi posrala. Kazdopadne je to svab nebo rus a to sama nezlikvidujes, to je na deratizaci celeho panelaku :zed:

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
22.1.13 13:01

A jak ty potvory dupou!! V Asii, když jsme večer zhasli, tak kolem nás v tu ránu dupaly stáda tady těch potvor… blééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.1.13 13:06

@mag Dupat - nemyslíš to v „ostravském významu“, že ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
22.1.13 13:11
@Jura007 píše:
@mag Dupat - nemyslíš to v „ostravském významu“, že ne? ;)

Ne, myslím normálně česky :mrgreen: Ale zase byla tma, tak co já vím, co všechno dělali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
22.1.13 13:22
@mag píše:
A jak ty potvory dupou!! V Asii, když jsme večer zhasli, tak kolem nás v tu ránu dupaly stáda tady těch potvor… blééé

to bych vylitla z kůže :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.1.13 13:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie