Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je to rus domácí. Rady ohledně likvidace zazněly. Teda nezávidím
.
Je to rus, on zas takovy rozdil, krom vzhledu, mezi rusem a svabem neni-jsou to neradi, da se jich spatne zbavit. Svolej schuzi baraku, vezmi toho rusa sebou jako dukaz a cely barak musi projit deratizaci odbornou firmou. Jinak se toho neda zbavit. Sama s tim fakt nic nenadelas. Nepristehovali se do baraku Vietnamci nebo Armenci? U nas to do baraku natahli Vietnamci a pak nejaka rodina z byvaleho statu SSSR.
Nepomuze ani zlikvidovat jidlo-zerou i papir, kuzi, prach, proste zvladnou prezit na cemkoli..
@Jura007 píše:
Jojo, je to rus domácí. No vzhledem k tomu, že s blíží druhé kolo prezidentských voleb… a že jeden z kandidátů má sponozory původem z Ruska… no tak už jsou tady.
Takže občané nepropadejte panice, situace se opět blíží k normálu. A vydrží to nejmíň dvacet let, když ne „na věčné časy“.![]()
![]()
ty z toho máš srandu, ale dokážeš si představit, jak rychle se množí? Zbavit se jich je nadlidský výkon, já s nimi mám zkušenost 2×, jednou jsme je měli jako děti doma, v bytě pod námi bydlel nějaký houmles, od něho to lezlo, pak to měl v bytě brácha, byt nad ním jím byl zamořený, když byli ten byt vyklizet, tak to museli dělat hasiči v takových ochranych oblecích, lezli po nich, no šílený pohled
![]()
@ivana-domca Hmm, tos asi neslyšela o deratizačním přípravku Uragan D2. I když na jeho aplikaci musíš mít odbornou způsobilost - ale zato zabíjí i vajíčka a larvy. Ale není volně prodejný.
@ivana-domca „bydlel houmles“ je zvláštní spojení, ale jinak souhlas. Tohle vůbec vtipný není. Dokud je jich málo, hned to řešte, ještě dneska!
Tak já teda nevim jestli je to šváb nebo rus, ale vzpoměla jsem si na scénku Krampola, Šimka a Klukový jak se tam hádali o to jestli je to šváb nebo rus a poprskala jsem si monitor ![]()
@Jura007 píše:
@ivana-domca Hmm, tos asi neslyšela o deratizačním přípravku Uragan D2. I když na jeho aplikaci musíš mít odbornou způsobilost - ale zato zabíjí i vajíčka a larvy. Ale není volně prodejný.
neslyšela jsem o tom, ale stačí jeden neotevreny byt a je to k ničemu, musí se vystrikat i výtahové šachty, sklepy, prostě všechno a jak sám pises, musím na to mít odbornou způsobilost, což má jen firma a ta taky něco stojí a ne zrovna málo… Než se domluví nějaká firma, než se lidi dohodnou na termínu, to všechno trvá
![]()
Já tohle vidím a mám husí kůží po těle..
@Litta píše:
@ivana-domca „bydlel houmles“ je zvláštní spojení, ale jinak souhlas. Tohle vůbec vtipný není. Dokud je jich málo, hned to řešte, ještě dneska!
pardon špatný význam ![]()
No tak tohle mit doma, to bych se asi posrala. Kazdopadne je to svab nebo rus a to sama nezlikvidujes, to je na deratizaci celeho panelaku ![]()
A jak ty potvory dupou!! V Asii, když jsme večer zhasli, tak kolem nás v tu ránu dupaly stáda tady těch potvor… blééé
@Jura007 píše:
@mag Dupat - nemyslíš to v „ostravském významu“, že ne?
Ne, myslím normálně česky
Ale zase byla tma, tak co já vím, co všechno dělali ![]()
@mag píše:
A jak ty potvory dupou!! V Asii, když jsme večer zhasli, tak kolem nás v tu ránu dupaly stáda tady těch potvor… blééé
to bych vylitla z kůže
![]()
Juro