Nechápete to, že by se měla o sestru postarat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
18.6.20 12:38
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat jestli to má někdo podobně mám 2 dcery, jednu mkadší a jednu starší, obě mají pokoj dohromady, ale přesto mladší nechce s ní být nemůže usnout a to jí je 10 let a starší dceři 17 a myslíme jsi že by měla umět se postarat o dítě když mají společný pokoj ale schopná asi není do noci kouká na filmy a pak když se odhodláni jít spát tak nemůže zase usnout ta mlačí a kolikrát s pláčem přijde k nám a už je velká a my ji nechceme s nama aby jsi pak nezvikala, bohužel nemáme dost místa v bytě takže nevíme jak to vyřešit, a právě proto se chceme zeptat jestli máte podobnou zkušenost nebo co máme s ní dělat. Děkujeme předem všem.

Jedna z nejhorších věci je, když člověk nemůže spát. Takhle se mučí vězni, to jsem někde četla. Dala bych malou spát a velkou nechala v obýváku.
Ta odpadne a usne malá se vyspi. Velká je bezohledná pubertacka. Ona si takové věci momentálně neuvědomuje a ani nechce. Násilím to asi nepůjde.

• Citovat
  • Upravit
74217
18.6.20 12:39
@pikola píše:
Máme 2 dcery, jednu mladší a jednu starší :mrgreen:

My taky a kazde dopravame vlastni pokoj :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
18.6.20 12:50

Te číst po tobě, to je fakt utrpení… Musíte místnost nějak opticky oddělit, chápu, že si holky s tímhle věkovým rozdílem lezou na nervy… A starší se fakt o tu mladší nemusí starat, je to sestra, nikoli matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 12:50

@LD1 Hele máme opravování na tabletu a když jsem napsala noc tak to asi zdřejmě opravili na ničí a ostatní chyby a nehraj si na dokonalou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.20 12:52

@lachtanice86 A když máme to opravování na tabletě očemž jsem už psala a člověk píše něco dlouhými tak jak to muže stíhat vykříškovat a hneď jsi nehraj na to že ty chyby neděláš

• Citovat
  • Upravit
5601
18.6.20 12:53
@Kelsey píše:
My taky a kazde dopravame vlastni pokoj :lol:.

My tři, heč :mrgreen: Jednu nejstarší, jednu prostřední a jednu nejmladší :lol: (a mezi nimi ještě syna teda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
18.6.20 12:53
@Anonymní píše:
@LD1 Hele máme opravování na tabletu a když jsem napsala noc tak to asi zdřejmě opravili na ničí a ostatní chyby a nehraj si na dokonalou

A přečíst si to po sobě a následně opravit to nejde? Pak se nediv že ti lidi nerozumí.

• Citovat
  • Upravit
53190
18.6.20 12:54

Jestli to je vážně myšlený příspěvek, tak je mi upřímně líto obou vašich dcer. Ta mladší nemůže spát a vy jí vyhazujete z ložnice jako nějakýho čokla :zed: Tu starší zase stavíte do role chůvy - to je pro 17ti letou slečnu to nejhorší, co jí můžete udělat. Rozdělte jim pokoj a nastavte pravidla, jak zde už padlo. Na film klidně může koukat v obýváku nebo v kuchyni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15846
18.6.20 12:54
@Anonymní píše:

Který tablet opraví slovo na „zdřejmě“? Odpovím si sám - žádný, Jsi negramot, který by neměl mít děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
18.6.20 12:57

10 lete dite rodiče vyhazují a nechtějí ji u sebe aby si nezvykala a má se o ni starat 17 letá slečna. Proc by se o ni měla starat sestra a ne rodiče? Když sami rodiče ji posílají pryč?

Příspěvek upraven 18.06.20 v 12:57

• Citovat
  • Upravit
35791
@Anonymní píše:

Promiň, ale zdřejmě, vykříškovat a očemž žádný tablet asi ve slovníku nemá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6867

Nevím proč by se měla starší starat o mladší

Jestli chce jít mladší spát ať si starší pustí něco na mobilu do sluchátek nebo kouká na telku v obýváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@nettie píše:
My tři, heč :mrgreen: Jednu nejstarší, jednu prostřední a jednu nejmladší :lol: (a mezi nimi ještě syna teda)

O trech nebyla rec. My mame taky treti kluka. Ten ma taky svuj pokoj. Ale tady je rec o devcatech, toz jsem ho ani nezminila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
18.6.20 12:58
@Anonymní píše:

No ale „nezvikne“ za tebe nikdo neopraví :zed: Tečky, čárky, vyjmenovaná slova…nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
18.6.20 12:59

Chtela jsem se pustit do diskuze, ale slova jako „zdřejmě“ a „vykříškovat“ mi proste nedovoluji brat toto tema vazne. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí