Nechápete to, že by se měla o sestru postarat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
18.6.20 13:00

@Lenka_Hal jsi nechápava… Může za to přeci tableta )) teda tablet.

• Citovat
  • Upravit
9793
18.6.20 13:02

Proč by se měla starší večer postarat o mladší? Pokud má mladší problémy s usínáním, tak to je vaše starost, nepřehazujte to na starší dceru. Ať se starší kouká na film třeba v kuchyni a mladší má klid na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
18.6.20 13:02
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat jestli to má někdo podobně mám 2 dcery, jednu mkadší a jednu starší, obě mají pokoj dohromady, ale přesto mladší nechce s ní být nemůže usnout a to jí je 10 let a starší dceři 17 a myslíme jsi že by měla umět se postarat o dítě když mají společný pokoj ale schopná asi není do noci kouká na filmy a pak když se odhodláni jít spát tak nemůže zase usnout ta mlačí a kolikrát s pláčem přijde k nám a už je velká a my ji nechceme s nama aby jsi pak nezvikala, bohužel nemáme dost místa v bytě takže nevíme jak to vyřešit, a právě proto se chceme zeptat jestli máte podobnou zkušenost nebo co máme s ní dělat. Děkujeme předem všem.

Ty jsi matka, ty určuješ pravidla. Ne tvoje 17 letá dcera. Východisko tu je, 10 léta dcera potřebuje spát, v klidu. Takže jo to umožnit. Starší se v ložnici prostě do noci n nic dívat nebude. Pokud se jí nemusí chodit spát s mladší sestrou, tak ať se dívá v jiné místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
18.6.20 13:07

@Kelsey Já vím, to byla reakce na ty dvě dcery, jednu mladší a jednu starší :mrgreen:Jenom jsem prehlidla, že ty to jenom cituješ. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
18.6.20 14:04

Vidím velký špatný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33725
18.6.20 14:12
@Anonymní píše:
@lachtanice86 A když máme to opravování na tabletě očemž jsem už psala a člověk píše něco dlouhými tak jak to muže stíhat vykříškovat a hneď jsi nehraj na to že ty chyby neděláš

Ty jo, co to máš za tablet? 8o Reklamuj ho proboha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
18.6.20 14:19

@arinecka tak třeba Google přidal další verzi Češtiny do podporovaných jazyků. Co se dá vidět, že lidi zvládnou napsat, je utrpení i pro mě, trojkaře z Češtiny (a dvěma dis poruchami)…

Zvolte jazyk: Čeština (spisovná) Čeština (3 promile v krvi / VŠ života) :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
18.6.20 14:25

Dnes mám pocit, že tu ve velkém zakládají diskuze žáci nebo absolventi zvláštních škol :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
18.6.20 15:05
@Anonymní píše:
@lachtanice86 A když máme to opravování na tabletě očemž jsem už psala a člověk píše něco dlouhými tak jak to muže stíhat vykříškovat a hneď jsi nehraj na to že ty chyby neděláš
Žádný tablet nenapíše slovo mlačí místo mladší. Tak svoji neschopnost psát správně, nehazej na tablet.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
18.6.20 15:35

A starší dcera se nemůže dívat na TV v obýváku či kuchyni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LD1
261
18.6.20 15:54
@Anonymní píše:
@LD1 Hele máme opravování na tabletu a když jsem napsala noc tak to asi zdřejmě opravili na ničí a ostatní chyby a nehraj si na dokonalou

Já si na dokonalou nehraju, ale umím česky a elementární znalost češtiny očekávám i od ostatních. Výmluvy na tablet, telefon, autoopravy fakt miluju. Hádej co, telefon ani tablet ti primárně nedělá autoopravy do hrubek, jaké píšeš. Ale když opakovaně píšeš jako negramot, tak si to zapamatuje. Takže snaha pěkná, ale tak trochu k ničemu. Zařízení jsou čím dál chytřejší a někteří lidé čím dál blbější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
4.7.20 18:29
@Janli píše:
Neumíš si udělat doma pořádek? Večerka je v půl desáté a pak bude v pokoji tma a ticho, protože mladší potřebuje klid na spánek. Jestli starší potřebuje ponocovat, ať to dělá v kuchyni.

Pani ma evidentne problem si udelat poradek i v textu, natoz pak doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
13.7.20 17:57
@pikola píše:
Máme 2 dcery, jednu mladší a jednu starší :mrgreen:

Ja mam tri dcery, ale dve z nich jsou dvojcata, takze stejne stare..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí