Spaní ve 2,5 letech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16.6.20 15:07

Spaní ve 2,5 letech

Holky, prosím o radu ???? malýmu je 2,5 roku..spíme dohromady cca 12 hodin, ale řeším to, že odpolední spaní dokáže natáhnout na 4 hodiny..a večer chodí spát kolem 9 půl 10, ale ráno je v 5 vzhůru..nevíte, jak mu změnit ten jeho zavedený režim? Jestli ho budit přes den dříve? Ale nemyslím si, že to v našem případě pomůže.. :) co bych dala za to, aby přes den spal třeba o ty dvě hodiny méně a ráno o ty dvě hodinky déle ????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3682
16.6.20 15:09

Téměř stejný věk. Když přes den nespí jde spát v 19:30 spí do 8. Když přes den zdřímne jde spát nejdřív ve 22 a spí taky do 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
16.6.20 15:28

Zkoušela jsi přes den vzbudit třeba po těch 2 hodinách? Jak na to dítě reaguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
16.6.20 18:25

Zkusila bych budit pres den driv. Treba to pomuze, za zkousku nic nedas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
24.10.20 19:48

Prosím o radu. Syn usínal bez problémů sám v pokojíčku. Jak po obědě tak večer. Vzal si mlíčko, lehl a usnul. Poslední týden zlom. Nechce usínat sám, musím tam byt a pak se potichu vyplížit. Odpoledne spí i 3 h, ale v noci se teď začal okolo 2 budit. Dojde k nám lehne a spí nebo chce ať si jdu lehnout s ním :roll: a má lehké spaní tak ještě 2h než zabere poradně, pak vstává okolo 7. Nemluví tak nezjistíme nic. Nevíte co by to mohlo být nebo co udělat ať spí zase jako dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
25.10.20 07:05

Tak dnes zase přišel cca hodinu potom co jsem ho uspala u nej v postýlce a spal s námi do rána. Nechapu tu změnu najednou, vždy spal sám a teď tyhle večerní tanečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
26.10.20 21:25

@Dermabion dcera má taky různá období, dřív večer jsem ji po mléku položila s dudlíkem do postýlky a spala. Pak asi dva měsíce jsem s ní večer (přes den ne) musela ležet v posteli dokud neusnula. Teď si dá mléko a sama chce do postýlky a spí. Možná potřebuje mámu jako jistotu nebo zrovna trochu trápí zuby, těžko říct. Já se jí přizpůsobila a přešlo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.11.20 21:39

noční buzení

Připojím se do diskuze, ne s radou, ale s žádostí o radu, zkušenosti. Dcera 2 roky, krásně prospívá, hezky jí a je stále kojená. v noci se budí co 3 hodiny a vyžaduje prso. Když jí ho odmítnu dát, je brek. Takže samozřejmě to skončí u prsa. Jako by měla zažité kojení po 3 hodinách, když byla mimi. Máte někdo stejný problém? Ráda bych se už někdy vyspala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí