Noční děsy u pětiletého

85
30.5.20 10:03

Noční děsy u pětiletého

Maminky,
prosím o radu, jsem zoufalá.. Syn (včera 5let) začal z ničeho nic trpět nočními děsy. Přesně 2h po usnutí se vzbudí s pláčem, vyběhne z postele, poskakuje, klepe se, běhá po bytě a mluví nesouvisle. Trvá to někdy i 15min, pak se jde vyčůrat a zase spát. Pak už většinou bývá klid, nebo se vzbudí znovu třeba za půl hodiny. Začalo to cca před 3 týdny, tak nějak ve stejnou dobu se konečně v noci přestal počůrávat. Od 18h už nedáváme pití ani jídlo a usíná mezi osmou a devátou. Děkuji, pokud jste dočetly až sem. Za každou radu budu moc vděčná. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1053
30.5.20 10:32

@nikolka89 ahoj můj 5 lety to začal dělat tak před půl rokem a sem tam se mu to objeví. On si sedne a brečí je jakoby celý v křečí a nevnímá jen na půl. Doktora říkala, že má asi málo hořčíku tak že mu ho mám dávat a fakt je to lepší, teď jakoby ho to chyta, ale hned to zaspi naštěstí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
30.5.20 10:48

U nás to trvalo zhruba do osmi let a vždy pomohlo nechat malého vyčůrat :) Nejčastěji se mu to stávalo když mel přes den moc aktivit třeba nějaký velký výlet to pak byla jistota že to přijde… On si to samozřejmě nepamatoval a mnohdy když procitl mě ještě vynadal že ho budím když spí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
30.5.20 13:01

S tím hořčíkem jsem to také četla, určitě vyzkouším, děkuji :* Ještě v souvislosti s tím vyčůráním mě napadlo ho zkusit odnést na záchod kolem desáté - to většinou přijde ten „záchvat“. Chtěla jsem to zkusit už včera, ale jako na potvoru mě syn převezl a vzbudil se už v půl desáté. Jako by to vytušil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
30.5.20 13:03

A taky se mi už stalo, že mi vynadal, proč ho budím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie