Podivná MS a těhu příznaky

851
26.7.11 16:27

nechápu

Ahoj,měla sem týden nazpět těhu příznaky,testy neg. a MS sem měla dostat 28.7 a dnes ( o dva dny dřív )sem to dostala,ráno test negativní,no uvidíme co se z toho vyklube nebo ne.Nikdy sem dřív MS nedostala a ještě k tomu jakoby nahnědlou,tak nevím.....Docela dost se mi točí hlava,často lítám na malou,na WC,hrozně mě bolí záda v kříži,začínají mě dnes bolet prsa a v podbřišku už mě nebolí…A to mě vždy na začátku normální MS bolívá hodně.Měl někdo z vás takovou zkušenost??Děkuji za příspěvky

Příspěvek upraven 26.07.11 v 16:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hodaka
26.7.11 16:29

Kolikátá to je tenhle týden diskuze :think: :roll:

• Citovat
  • Upravit
851
26.7.11 16:32

Hodaka: holt to moje dění těla nechápu a emimino je tu od toho,aby se tu kdokoli nacokoli mohl zeptat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
26.7.11 16:35

podle mě normální začínající menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
26.7.11 16:36

Ahojky,já myslim že to bude normální,holt jsi dostala ms o něco dříve.Pokud máš testy negativní tak myslím že to je jasný.Já občas taky mívala jen slabou ms spíše hnědou krev a další měsíc to bylo zase normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
26.7.11 16:37

Pokud tomu rozumím, měla jsi podle sebe těhu příznaky, ani jednou jsi neměla pozitivní těhotenský test a ještě jsi to dostala? Já v tom nevidím nic k řešení. Těhu příznaky jsem na sobě dokázala vysledovat kdykoliv (snažili jsme se 3 měsíce a 2 cykly jsem byla jasně přesvědčená, že mám příznaky). Psychika dělá hodně. Já bych si dala tak týden pauzu od přemýšlení nad těhu a za týden se ještě testni. :nevim: Ale moc tomu nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
26.7.11 16:38

Taky mívám tohle při ms,a to že žena chodí často na malou je normální,při ms se tělo odvodňuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
26.7.11 16:41
Petrasekk píše:
Hodaka: holt to moje dění těla nechápu a emimino je tu od toho,aby se tu kdokoli nacokoli mohl zeptat.....

podle mě si to tak strašně přeješ, a namlouváš si to nemyslím nijak zle, jen že se tím trápíš.Nech to být, já mám cyklus taky přesný, ale někdy se holt stane že MS přijde o den dýl nebo dřív, ted si myslím že ti začla MS :nevim:

• Citovat
  • Upravit
851
26.7.11 18:10

Počkám pár dní a uvidím zda se jedná o MS nebo ne.Poprv mám vše úplně jiné a i ta MS je divná,nahnědlá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.11 19:10
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.11 19:10
  • Citovat
  • Upravit
851
26.7.11 19:21

Anonymní: V tom prvním případě sem těhotná byla,ale bohužel se plod nevyvíjel!!!!A ten druhý?To poznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
26.7.11 19:55

negativní tt a MS? … to je jediné vysvětlení - těhotná nejsi … příště ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
26.7.11 19:58

Markytkaa: zřejmě ne,ale hodně holek mělo MS takovou divnou i počas těhotenství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
26.7.11 20:12

ale to bys musela mít ty testy pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie