Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,měla sem týden nazpět těhu příznaky,testy neg. a MS sem měla dostat 28.7 a dnes ( o dva dny dřív )sem to dostala,ráno test negativní,no uvidíme co se z toho vyklube nebo ne.Nikdy sem dřív MS nedostala a ještě k tomu jakoby nahnědlou,tak nevím.....Docela dost se mi točí hlava,často lítám na malou,na WC,hrozně mě bolí záda v kříži,začínají mě dnes bolet prsa a v podbřišku už mě nebolí…A to mě vždy na začátku normální MS bolívá hodně.Měl někdo z vás takovou zkušenost??Děkuji za příspěvky
Příspěvek upraven 26.07.11 v 16:30
Hodaka: holt to moje dění těla nechápu a emimino je tu od toho,aby se tu kdokoli nacokoli mohl zeptat.....
Ahojky,já myslim že to bude normální,holt jsi dostala ms o něco dříve.Pokud máš testy negativní tak myslím že to je jasný.Já občas taky mívala jen slabou ms spíše hnědou krev a další měsíc to bylo zase normální.
Pokud tomu rozumím, měla jsi podle sebe těhu příznaky, ani jednou jsi neměla pozitivní těhotenský test a ještě jsi to dostala? Já v tom nevidím nic k řešení. Těhu příznaky jsem na sobě dokázala vysledovat kdykoliv (snažili jsme se 3 měsíce a 2 cykly jsem byla jasně přesvědčená, že mám příznaky). Psychika dělá hodně. Já bych si dala tak týden pauzu od přemýšlení nad těhu a za týden se ještě testni.
Ale moc tomu nedávám.
Taky mívám tohle při ms,a to že žena chodí často na malou je normální,při ms se tělo odvodňuje
Petrasekk píše:
Hodaka: holt to moje dění těla nechápu a emimino je tu od toho,aby se tu kdokoli nacokoli mohl zeptat.....
podle mě si to tak strašně přeješ, a namlouváš si to nemyslím nijak zle, jen že se tím trápíš.Nech to být, já mám cyklus taky přesný, ale někdy se holt stane že MS přijde o den dýl nebo dřív, ted si myslím že ti začla MS ![]()
Počkám pár dní a uvidím zda se jedná o MS nebo ne.Poprv mám vše úplně jiné a i ta MS je divná,nahnědlá…
Anonymní: V tom prvním případě sem těhotná byla,ale bohužel se plod nevyvíjel!!!!A ten druhý?To poznám…
negativní tt a MS? … to je jediné vysvětlení - těhotná nejsi … příště ![]()
Markytkaa: zřejmě ne,ale hodně holek mělo MS takovou divnou i počas těhotenství..