Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,snažíme se s přítelem o mimi.Posl.MS byla zač.1.7 a teď ji mám dostat 28.7,to co cítím teď si nedokážu vysvětlit.Už dva dny mě bolí trošku silněji v podbřišku,jakoby na MS,sem nějaká unavenější,motá se mi hlava a přítel říká,že sem aji podrážděná.Nikdy mě tak brzo před MS břicho nebolelo,vždy den před.Dělala sem si těhu test a byl negativní:-( ,nevím třeba sem testovala moc brzy,nevím.Mohlo by se jednat o těhotenství??Kdy si mám zkusit testovat?,Děkuji moc všem za odpovědi…
Ahoj no mohlo a nemuselo
ale určitě ukus test až v den kdy máš dostat ms to už by tam čárka měla být určitě vidět.Držim palečky ![]()
určitě zkusím…pořád se mi strašně točí hlava a ta bolest v podbřišku!Hrůza.....a dnes sem začala trošku špinit…
Ahoj Petrasku, čekám menstruaci ve stejném termínu jako ty, teda skoro, o den později. Mám zvýšenou teplotu a cítím se jakoby na mě něco lezlo, doufám, že to nebude nějaká viróza. A co se týče bolesti břicha, nebolí mě tak jako před menstruací ale spíše mě píchá v podbřišku. Testík už jsem také zkoušela, ale nic.
Renčula:mě v tom podbřišku píchne jen občas,spíš mám křeče jakoby na tu MS,mám pocit jakoby se mi tam uvnitř něco dělo.. no cítím se tak nějak jinak než obvykle..
No to já zase žádné křeče nemám, mám silný výtok, ale jestli z toho něco bude to se ještě uvidí. Snad nám to vyjde… a pokud ne tak brzy.
holky ja mam taky uz asi dni silne bolesti v podbrisku ze az sa musim ohnut jak to boli, sem dc ale posledne dva cyklu mam skoro dc a to musim aj na injekci,takze si myslim ze mam asi ovu.. ale taky si porad mysli ze treba sem tehu,, snazime se uz hohne dluho.. tobe samozrejme preju //
![]()
1simona1 : Byla bych moc šťastná,kdyby se mi ukázali // ,to bolení podbřišku občas ustane,ale jen na chvilku.
Petrasekk píše:
1simona1 : Byla bych moc šťastná,kdyby se mi ukázali // ,to bolení podbřišku občas ustane,ale jen na chvilku.
no kdyz si spinila tak je to treba aj zahnizdeni miminka
kdy to mas dostat,?
No začala sem špinit včera navečer a dnes celý den…Mám pocit jakobych to měla každou každičkou chvilu dostat…,ale zdá se,že ta bolest ustává..není to už tak hrozné.Byli i chvíle,kdy sem se bála vstát,kvůli těm bolestem…
Petrasekk píše:
No začala sem špinit včera navečer a dnes celý den…Mám pocit jakobych to měla každou každičkou chvilu dostat…,ale zdá se,že ta bolest ustává..není to už tak hrozné.Byli i chvíle,kdy sem se bála vstát,kvůli těm bolestem…
pokud to neprijde tak zkus testovat za dva -tri dny ![]()
Nevim, citim se uplne jinak nez predtim,, mela sem menstruaci jen 4 dny,, takze sem mela 3 dny, t sem normalne krvacela ale ten ctvrtej den jen spinila slabe,,, nestava se mi tak,,, mam chut k jidlu,,, jsem unavena , boli me pod brisku, ne porad, ale i v zadech,,, a pali me zaha, nikdy sem nemela takvej pocit,, jen doufam ze se nam t povedlo,, snazime se 3 tri roky.
ahojda holky jsem tu nova dneska rano sem si delala test anic
uz treti mesic beru utrogestan na srovnani MS vzdycky jsem to po dobrani dostala ted nic mam tyden spozdeni a test negativn mam si udelat jeste jeden poradte prossim
Ahoj holky, jsem tady nova, procetla jsem tady mnoho prispevku ale nikde neni muj problem
beru antikoncepci cca 6 let, beru vzdy dve platicka na raz, a pak se dostavi pravidelne menstruace na den presne
tento mesic jsem opet brala dve platicka ale parkrat jsem si prasek zapomela vzit ve druhem platicku, po vynechani prasku spineni, prasky sem brala porad, s pritelem spime spolu pravidelne, po dobrani platicka jsem ocekavala ms a ta nikde, tt jsem si delala a byl negativni, delala jsem ho tyden po ms ktera neprisla, nevim jestli to nebylo brzy. Misto ms jsem jen hnede trosicku spinila, brixho me bolelo jako kdyz to mam a ono nic. S pritelem jsme meli sex v patek, (nejsme si teda vedomi ze by se do me udelal, ). A v nedeli jsem dobrala platicko. Ve stredu tedy mela prijit ms a nic. Viz vise.
Já nevím, můžeš to mít jen rozhozené tím, že sis párkrát zapomněla vzít prášek. pokud sis dělala test týden po nedostavení se očekávané menstruace, a vyšel ti negativní, tak bys těhotná být neměla, ale jak říkám, můžeš to mít celé rozhozené a tady je nejjistější prohídka u doktora ![]()