Možná těhotná?

851
22.7.11 17:05

možná těhotná??

Ahoj,snažíme se s přítelem o mimi.Posl.MS byla zač.1.7 a teď ji mám dostat 28.7,to co cítím teď si nedokážu vysvětlit.Už dva dny mě bolí trošku silněji v podbřišku,jakoby na MS,sem nějaká unavenější,motá se mi hlava a přítel říká,že sem aji podrážděná.Nikdy mě tak brzo před MS břicho nebolelo,vždy den před.Dělala sem si těhu test a byl negativní:-( ,nevím třeba sem testovala moc brzy,nevím.Mohlo by se jednat o těhotenství??Kdy si mám zkusit testovat?,Děkuji moc všem za odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2292
22.7.11 17:11

Ahoj no mohlo a nemuselo :nevim: ale určitě ukus test až v den kdy máš dostat ms to už by tam čárka měla být určitě vidět.Držim palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
22.7.11 18:25

určitě zkusím…pořád se mi strašně točí hlava a ta bolest v podbřišku!Hrůza.....a dnes sem začala trošku špinit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
22.7.11 18:25

Bolest bříška

Ahoj Petrasku, čekám menstruaci ve stejném termínu jako ty, teda skoro, o den později. Mám zvýšenou teplotu a cítím se jakoby na mě něco lezlo, doufám, že to nebude nějaká viróza. A co se týče bolesti břicha, nebolí mě tak jako před menstruací ale spíše mě píchá v podbřišku. Testík už jsem také zkoušela, ale nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
22.7.11 18:31

Renčula:mě v tom podbřišku píchne jen občas,spíš mám křeče jakoby na tu MS,mám pocit jakoby se mi tam uvnitř něco dělo.. no cítím se tak nějak jinak než obvykle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
22.7.11 18:45

No to já zase žádné křeče nemám, mám silný výtok, ale jestli z toho něco bude to se ještě uvidí. Snad nám to vyjde… a pokud ne tak brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.7.11 18:52

holky ja mam taky uz asi dni silne bolesti v podbrisku ze az sa musim ohnut jak to boli, sem dc ale posledne dva cyklu mam skoro dc a to musim aj na injekci,takze si myslim ze mam asi ovu.. ale taky si porad mysli ze treba sem tehu,, snazime se uz hohne dluho.. tobe samozrejme preju // :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
22.7.11 18:57

1simona1 : Byla bych moc šťastná,kdyby se mi ukázali // ,to bolení podbřišku občas ustane,ale jen na chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.7.11 19:04
Petrasekk píše:
1simona1 : Byla bych moc šťastná,kdyby se mi ukázali // ,to bolení podbřišku občas ustane,ale jen na chvilku.

no kdyz si spinila tak je to treba aj zahnizdeni miminka :think: kdy to mas dostat,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
22.7.11 19:07

No začala sem špinit včera navečer a dnes celý den…Mám pocit jakobych to měla každou každičkou chvilu dostat…,ale zdá se,že ta bolest ustává..není to už tak hrozné.Byli i chvíle,kdy sem se bála vstát,kvůli těm bolestem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.7.11 19:08
Petrasekk píše:
No začala sem špinit včera navečer a dnes celý den…Mám pocit jakobych to měla každou každičkou chvilu dostat…,ale zdá se,že ta bolest ustává..není to už tak hrozné.Byli i chvíle,kdy sem se bála vstát,kvůli těm bolestem…

pokud to neprijde tak zkus testovat za dva -tri dny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kakaska1
9.6.12 21:09

Mozna ze sem

Nevim, citim se uplne jinak nez predtim,, mela sem menstruaci jen 4 dny,, takze sem mela 3 dny, t sem normalne krvacela ale ten ctvrtej den jen spinila slabe,,, nestava se mi tak,,, mam chut k jidlu,,, jsem unavena , boli me pod brisku, ne porad, ale i v zadech,,, a pali me zaha, nikdy sem nemela takvej pocit,, jen doufam ze se nam t povedlo,, snazime se 3 tri roky.

• Citovat
  • Upravit
romankal3
11.6.12 06:11

ahojda holky jsem tu nova dneska rano sem si delala test anic :-( uz treti mesic beru utrogestan na srovnani MS vzdycky jsem to po dobrani dostala ted nic mam tyden spozdeni a test negativn mam si udelat jeste jeden poradte prossim

• Citovat
  • Upravit
25.2.16 13:32

Tehotenstvi?

Ahoj holky, jsem tady nova, procetla jsem tady mnoho prispevku ale nikde neni muj problem :D beru antikoncepci cca 6 let, beru vzdy dve platicka na raz, a pak se dostavi pravidelne menstruace na den presne :) tento mesic jsem opet brala dve platicka ale parkrat jsem si prasek zapomela vzit ve druhem platicku, po vynechani prasku spineni, prasky sem brala porad, s pritelem spime spolu pravidelne, po dobrani platicka jsem ocekavala ms a ta nikde, tt jsem si delala a byl negativni, delala jsem ho tyden po ms ktera neprisla, nevim jestli to nebylo brzy. Misto ms jsem jen hnede trosicku spinila, brixho me bolelo jako kdyz to mam a ono nic. S pritelem jsme meli sex v patek, (nejsme si teda vedomi ze by se do me udelal, ). A v nedeli jsem dobrala platicko. Ve stredu tedy mela prijit ms a nic. Viz vise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
25.2.16 13:36

Já nevím, můžeš to mít jen rozhozené tím, že sis párkrát zapomněla vzít prášek. pokud sis dělala test týden po nedostavení se očekávané menstruace, a vyšel ti negativní, tak bys těhotná být neměla, ale jak říkám, můžeš to mít celé rozhozené a tady je nejjistější prohídka u doktora ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí