Čípek před menstruací

Anonymní
22.7.11 09:41

Čípek před menstruací

Holky, prosím vás, jaký byl měl být čípek před menstruací, případně na začátku těhu? Já jsem ho sledovala dva poslední měsíce a vždy už tak 4-3 dny před MS začal čípek měknout a zkracovat se, dalo se na něj čím dál líp dosáhnout. Dnes mám dostat MS a čípek je pořád tvrdý, dlouhý a nedá se na jeho konec vůbec dosáhnout, abych poznala, jestli se začíná otevírat.Myslíte, že to může věštit těhu?
Moc díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
22.7.11 09:56

podla krcku urcite tehu nezistis :mrgreen:
on moze byt tvrdy a dole napr. len preto, ze ci nevycikana, alebo mas plne creva. krcok je iny rano a vecer. ovela jednoduchsie je ocikat test :lol:

ps: na zaciatku tehu som mala krcok hore a makky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.11 10:04
soldi píše:
podla krcku urcite tehu nezistis :mrgreen:
on moze byt tvrdy a dole napr. len preto, ze ci nevycikana, alebo mas plne creva. krcok je iny rano a vecer. ovela jednoduchsie je ocikat test :lol:ps: na zaciatku tehu som mala krcok hore a makky :mavam:

Díky moc! Já se v tom tolik nevyznám a přijde mi, že na netu je hodně málo info k tomu :think: Testík si chci koupit až v pondělí, kdyby mrška do té doby nedorazila, nemám ráda to předčasné testování a lovení duchů :-D

• Citovat
  • Upravit
3270
22.7.11 10:09

Může to věštit těhu ale taky nemusí.Já měla i hodinu před ms čípek tvrdý a pak se stejně ms spustila.V měsíci kdy jsem otěhulila byl takový nijaký-ani tvrdý ani měkký.Vím že se to dobře říká ale hůř dodržuje - ale nezkoumej to nemá to moc cenu.Zkus radši test :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.11 10:20
jitkabokule píše:
Může to věštit těhu ale taky nemusí.Já měla i hodinu před ms čípek tvrdý a pak se stejně ms spustila.V měsíci kdy jsem otěhulila byl takový nijaký-ani tvrdý ani měkký.Vím že se to dobře říká ale hůř dodržuje - ale nezkoumej to nemá to moc cenu.Zkus radši test :wink:

Taky díky za názor :kytka: Aspoň budu vědět, kdyby ms dorazila, že fakt nemá cenu to sledovat :lol: Zatím mi připadá, že dnes mrška nedorazí, většinou už několik dní před ní slabě špiním, teď vůbec nic, jen 6 den po ovulce jsem zakrvácela (myslela jsem, že ms dorazí dřív), ale jen tak jednorázově, pak jsem měla asi tři dny hojný narůžovělý výtok a od té doby nic. Břicho na mě na mršku bolí už asi pět dní, ale pořád tak stejně. Jinak se radši nesleduju :-D No uvidíme, test když tak až v to pondělí :wink:

• Citovat
  • Upravit
2786
22.7.11 10:44

Podle stavu mého čípku nepoznal těhu ani můj dr. týden po vynechání. A to jsem těhu byla. Ale abych pravdu řekla, stejně jsem to při druhém snažení zkoušela sledovat. :zed: :-D No, prd jsem poznala. Pak jsem na testu asi po třech dnech zpoždění našla //. A doktor si z čípku zase nebyl jistý, ale zase jsem těhotná.
To, že nechceš testovat před termínem ms ti jen schvaluju - Když pominu ty zbytečné naděje, tak člověk tolik ušetří. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.11 11:43
Kvido píše:
Podle stavu mého čípku nepoznal těhu ani můj dr. týden po vynechání. A to jsem těhu byla. Ale abych pravdu řekla, stejně jsem to při druhém snažení zkoušela sledovat. :zed: :-D No, prd jsem poznala. Pak jsem na testu asi po třech dnech zpoždění našla //. A doktor si z čípku zase nebyl jistý, ale zase jsem těhotná.
To, že nechceš testovat před termínem ms ti jen schvaluju - Když pominu ty zbytečné naděje, tak člověk tolik ušetří. :palec:

Tak to je dobré, že to ani doktor nepoznal :lol: On je to asi fakt hodně nejasný úkazatel těhu :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.13 13:28

Ahoj, stává se vám také, že vás před MS cca týden pobolívá čípek, jako byste ho pořád cítíli, že tam je, prostě bolest čípku, co mě vytáčí :-)

• Citovat
  • Upravit
2871
21.4.13 19:15
@Anonymní píše:
Ahoj, stává se vám také, že vás před MS cca týden pobolívá čípek, jako byste ho pořád cítíli, že tam je, prostě bolest čípku, co mě vytáčí :-)

nene, já cítím jen vaječníky :) či dělohu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí