Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
podla krcku urcite tehu nezistis ![]()
on moze byt tvrdy a dole napr. len preto, ze ci nevycikana, alebo mas plne creva. krcok je iny rano a vecer. ovela jednoduchsie je ocikat test ![]()
ps: na zaciatku tehu som mala krcok hore a makky ![]()
soldi píše:
podla krcku urcite tehu nezistis
on moze byt tvrdy a dole napr. len preto, ze ci nevycikana, alebo mas plne creva. krcok je iny rano a vecer. ovela jednoduchsie je ocikat testps: na zaciatku tehu som mala krcok hore a makky
Díky moc! Já se v tom tolik nevyznám a přijde mi, že na netu je hodně málo info k tomu
Testík si chci koupit až v pondělí, kdyby mrška do té doby nedorazila, nemám ráda to předčasné testování a lovení duchů ![]()
Může to věštit těhu ale taky nemusí.Já měla i hodinu před ms čípek tvrdý a pak se stejně ms spustila.V měsíci kdy jsem otěhulila byl takový nijaký-ani tvrdý ani měkký.Vím že se to dobře říká ale hůř dodržuje - ale nezkoumej to nemá to moc cenu.Zkus radši test ![]()
jitkabokule píše:
Může to věštit těhu ale taky nemusí.Já měla i hodinu před ms čípek tvrdý a pak se stejně ms spustila.V měsíci kdy jsem otěhulila byl takový nijaký-ani tvrdý ani měkký.Vím že se to dobře říká ale hůř dodržuje - ale nezkoumej to nemá to moc cenu.Zkus radši test
Taky díky za názor
Aspoň budu vědět, kdyby ms dorazila, že fakt nemá cenu to sledovat
Zatím mi připadá, že dnes mrška nedorazí, většinou už několik dní před ní slabě špiním, teď vůbec nic, jen 6 den po ovulce jsem zakrvácela (myslela jsem, že ms dorazí dřív), ale jen tak jednorázově, pak jsem měla asi tři dny hojný narůžovělý výtok a od té doby nic. Břicho na mě na mršku bolí už asi pět dní, ale pořád tak stejně. Jinak se radši nesleduju
No uvidíme, test když tak až v to pondělí ![]()
Podle stavu mého čípku nepoznal těhu ani můj dr. týden po vynechání. A to jsem těhu byla. Ale abych pravdu řekla, stejně jsem to při druhém snažení zkoušela sledovat.
No, prd jsem poznala. Pak jsem na testu asi po třech dnech zpoždění našla //. A doktor si z čípku zase nebyl jistý, ale zase jsem těhotná.
To, že nechceš testovat před termínem ms ti jen schvaluju - Když pominu ty zbytečné naděje, tak člověk tolik ušetří. ![]()
Kvido píše:
Podle stavu mého čípku nepoznal těhu ani můj dr. týden po vynechání. A to jsem těhu byla. Ale abych pravdu řekla, stejně jsem to při druhém snažení zkoušela sledovat.![]()
No, prd jsem poznala. Pak jsem na testu asi po třech dnech zpoždění našla //. A doktor si z čípku zase nebyl jistý, ale zase jsem těhotná.
To, že nechceš testovat před termínem ms ti jen schvaluju - Když pominu ty zbytečné naděje, tak člověk tolik ušetří.
Tak to je dobré, že to ani doktor nepoznal
On je to asi fakt hodně nejasný úkazatel těhu ![]()
Ahoj, stává se vám také, že vás před MS cca týden pobolívá čípek, jako byste ho pořád cítíli, že tam je, prostě bolest čípku, co mě vytáčí ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, stává se vám také, že vás před MS cca týden pobolívá čípek, jako byste ho pořád cítíli, že tam je, prostě bolest čípku, co mě vytáčí
nene, já cítím jen vaječníky
či dělohu ![]()
Holky, prosím vás, jaký byl měl být čípek před menstruací, případně na začátku těhu? Já jsem ho sledovala dva poslední měsíce a vždy už tak 4-3 dny před MS začal čípek měknout a zkracovat se, dalo se na něj čím dál líp dosáhnout. Dnes mám dostat MS a čípek je pořád tvrdý, dlouhý a nedá se na jeho konec vůbec dosáhnout, abych poznala, jestli se začíná otevírat.Myslíte, že to může věštit těhu?
Moc díky!