Přítel ještě nechce miminko

22.7.11 16:55

Přítel ještě nechce

Ahojky, tak jsem se před pár dny zase chytla s přítelem. Kdykoliv se ho zeptám na to, kdy si pořídíme miminko, tak mi řekne, že za rok (už to trvá dva roky). Tak jsem se naštvala a řekla mu, že od zítra vysazuji antikoncepci a hotovo… Samozřejmě jsem mu lhala, antikoncepci mam ještě na dva měsíce a nevím, zda si mám pak pořídit novou či ne… Jako bydlet máme kde, práci máme oba dobrou, jsme spolu tři roky a myslím, že vždycky se najde něco, proč si dítě nepořídit, nejdřív to bylo, že musí vyplatit sestru z domu, pak rekonstrukce podkroví a teď, že musím dodělat školu… Je mi 27 a studuji dálkově VOŠ (jeden víkend v měsíci)a mám před sebou poslední rok. Příteli je 41 a už mě to čekání vážně nebaví… Jé, to jsem ráda, že jsem se z toho vypsala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
22.7.11 16:58

To nevypadá dobře. Chlapa nutit do dítěte se nevyplácí. On už nějaké dítě má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
22.7.11 17:03

Me taky rikal,ze zatim nechce. A ted se tesi. Ale pokud mu je 41 a na dite se necejti,asi bych nenutila. Sex se stane povinnosti a utrpenim a odcizite se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
22.7.11 17:04

Ahoj,já když příteli prvně řekla že bych chtěla mimi tak na mě koukal jak kdybych spadla z višně,dost ho to zaskočilo,ale po pár dnech se mu to rozleželo a nakonec nadšeně souhlasil:) ale upřímně kdyby mi to pořád oddaloval tak bych sním asi být nemohla,rpo ,mě je založení rodiny na prvním místě,a kdyby přítel nechtěl tak by to bohužel byl nejspíš konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
22.7.11 17:53

A on už nějaké děti má? No můj také říkal, že ještě počkáme a osud tomu chtěl jinak :lol: V první chvíli byl zaražený, asi tak dva dny a teď je to on kdo pořád chodí kdy už budem nakupovat a tak, až mě s tím někdy štve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
22.7.11 17:57

mozna ten tvuj pritel uz asi rodinu ma ,kdyz je mu uz asi 41 :think: pokud ano, tak se mu ani nedivim ,asi uz do toho nechce po druhe, ale nechapu, ze ho do toho nutis, ja od takoveho bych dala ruce pryc, nevypada to seriozne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.11 18:51

Moc všem děkuji za reakce, přítel ještě děti nemá… A já už po nich docela dost toužím, při představě, že to ještě na rok odložíme a pak se budeme snažit a nic je mi dost smutno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2543
22.7.11 18:52

To je skoro jako u nás, jenže takhle to my oddalujeme už asi 4 roky. Nejdřív jsem studovala, tak to bylo opodstatněný. Pak jsme měli málo peněz na dítě, pak jsme sice měli peněz akorát, ale ještě jsme podle přítele neměli dost našetřeno.. a teď prý ještě počkáme, protože jsem dostala novou práci, tak abych se zaběhla. Podle jeho slov prý časem nějaké mimčo určitě chce..ale to „časem“ se už táhne strašně dlouho :-( Každopádně bych do toho chlapa radši moc nenutila. To pak špatně končí (kamarádka takhle dospěla až k rozvodu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
22.7.11 19:00
snažilka84 píše:
Moc všem děkuji za reakce, přítel ještě děti nemá… A já už po nich docela dost toužím, při představě, že to ještě na rok odložíme a pak se budeme snažit a nic je mi dost smutno…

tak to teda dost meni situaci jestli je mu 41 a porad se chova zvlastne a nemuze se rozhodnout, tak to musis vzit potom do svych rukou, jestli nebude lepsi si najit cloveka, ktery bude chtit to same co ty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.11 19:04

Já si teď říkám, že to, vysadím antikoncepci jsem mu vlastně už oznámila, takže když ji vysadím až v září, tak je to jen detail a bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
22.7.11 21:23

Ja bych ho asi netlacila.
Kamaradka to udelala podobne jako ty - oznamila, ze prestava brat antiko. Otehotnela celkem rychle, chlap je na sve syny pysny, ma je rad, ale moc ji nepomaha. Kdyz si mu nekdy chce jen trochu postezovat, hned ji to vrati stylem „Mas, cos chela. Ja chtel jeste pockat.“
Ja si pockala - pritel to oddaloval asi 5 let, nez konecne kyvnul. Je z nej ted ale super tata. Na maleho se tesi, travi s nim spoustu casu … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10158
23.7.11 11:45

Kamarádka taky vysadila antiko,ale ovšem tajně.. chlap s ní zůstal, ale při každé hádce poslouchá, že má co chtěla,on dítě v té době nechtěl.. o malého se stará dobře, ale dává jí slušnou sodu,a stupňuje se to..takže nevím, asi bych nenutila.. ex chtěl taky pořád čekat, nakonec jsme se rozešli, a pak z něj vylezlo, že vůbec neví jestli děti někdy bude chtít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.7.11 12:01

No, možná bych vyměnila chlapa, řekla bych, že v 41 letech už by dítě měl chtít, jestli není trochu rozmazlenej sobec?
Dnešní doba mi připadá divná, resp spíše lidi, zaměřený jen na sebe a na svoje koníčky a pocity a jen myslet na sebe…

Můj názor- na rovinu mu to říct že dítě chceš a hned, že vždycky bude důvod…Pokud nebude chtít, budeš si muset najít nového chlapa. Nebo to risknout, mít s ním dítě a čekat, co to s ním udělá, no. Třeba ale zůstaneš s dítětem sama…

• Citovat
  • Upravit
23.7.11 13:00

Jak to tak vypadá, tak do toho půjdu, no co, při nejhorším budu sama s dítětem, vždyť nebudu první ani poslední… Ale moc tomu nevěřím, přítel je zodpovědný, má rád rodinu, úžasně se stará o neteř a synovce, na výchovu máme stejné názory… Spíš si myslím, že má strach z neznámého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
23.7.11 13:01

Ahoj zakladatelko. Trochu to na mě dělá dělá dojem, že si přítel nabalil mladou ženu, na kterou může být pyšný, slibuje jí hory doly, ale vázat se nechce. Nechci ranit, ale dělá to na mě takový dojem. Pokud se do půl roka nic nezmění, nevím. A vzít si tě chce? Abys pak neměla mimčo a on neutekl. Řádně bych to prověřila :lol: :lol: , sice usměváčci, ale myslím to vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí