Přítel ještě nechce miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31323
26.7.11 12:15

ahoj snažilko, to že je milý na neteře ještě neznamená, že tě „nepošle do hajzlu“ když přes jeho nesouhlas se budeš snažit otěhotnět…
já na to šla taky pomalu, tak jako od lesa…kdy sem mu několik let (už v době kdy sem na děti neměla ani pomyšlení) hlásila, že prostě do třiceti hodlám otěhotnět, ať s ním nebo bez něj, a že jestli si chce počkat do pětačtyřiceti (jak to měl ve dvaceti v plánu) tak si bude muset najít nějakou jinou slečnu…

Určitě mu dej aspoň trochu času na tu myšlenku že to myslíš opravdu vážně, ať se s tím srovná a popere v sobě, než do toho vlítneš a pak ti to bude vyčítat…
prostě v klidu, urči si datum, kdy vysadíš antiko, řekni mu to v klidu, v žádném afektu a promluvte si o tom jako dospělí - a rovnou se ho zeptej, na co jako chce ještě čekat? a chtěj přesné doslovné odpovědi (žádné „máme ještě čas“)
a pak ho postavit před dlouhodobější, ale jasnou věc. Např. „Hele nezlob se na mě, ale pomálu mi táhne na třicet, rodinu už chci docela dlouho a zatímco ty se můžeš pro rodinu rozhodnout i za deset let, mě může ujet vlak. Takže na podzim vysadím antikoncepci a pak bych ráda zapracovala na rodině…a ráda bych na ní zapracovala s tebou…tak se s tím srovnej…“
a říct to mile, né útočně, aby neměl potřebu vzít nohy na ramena…
každopádně to poslední co bys měla dělat je se pokoušet do toho vlítnout bez jeho souhlasu nebo nedej bože vědomí - to se ti tisíckrát vrátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
4.8.11 20:14

ahoj, chci se pridat do vasi debaty. s manzelem se snazime uz rok o mimco. ale prijde mi jako by ho ani nechtel. ze zacatku, kdyz jsem mela vysadit antikoncepci, tak take porad rikal, pockame na tohle a tamto…pak sem ji vysadila a od te doby neni sex ono. ted rika, ze by mel deti rad, ale ja mu neverim, to clovek proste vycejti
bude nam tricet, mame kde bydlet, finance jsou v norme…myslim, ze nam to nejde take z tohoto duvodu, ze manzel proste dite nechce
nema zadne argumenty proc ne, proste rekne, ale vzdyt ja se tesim…jenze ted napriklad cekaji dite znami a ten kluk, kterymu je take tricet, ten to mimco vyslovene chtel, no ji je taky 40 a ma uz 2 deti z predeslyho manzelství a tak uz nechtela ale on ji rekl, ze se s ni jinak rozejde a povedlo se jim to pak hned napoprvy. tak si ted myslim, ze proto se to u nas nedari, pac on nechce.
nez jsem mu rekla, ze vysazuju antiko tak byl sex bezva, ale od te doby to proste neni ono, vubec se na to netesi a tak.
no sem rada, ze jsem se tu mohla trochu vypovidat, dik
:cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.11 20:02

Ahojky, tak dneska jsme doma na toto tema zase vedli debatu, rikal, ze se na to jeste neciti, ze ma ted moc rozdelanych veci, ze to chce nejdriv vsechno dodelat, aby mel pak na mimino vic casu… Hrozne me tyhle reci stvou, jak kdyby rekl, tak a ted si poridime mimino a druhy den ho mame doma… Mam strach, ze az se k tomu konecne rozhoupe, tak nam to nepujde… Dneska jsem si po milovani dala nohy nahoru a on, ze co delam, tak jsem rikala, ze se modlim, aby prestrelil tu antikoncepci, ze neni prece 100 % a treba mi to vyjde :-)Tak rikal, ze pochybuje, ale co kdyz jo… Posledni dobou mam nejake zazivaci potize, takze tu mala sance je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
7.8.11 21:54

ahoj, to mi manzel take rikal, ale ja proste po svatbe vysadila antikoncepci a je to, samo ze sem mu to rekla, ale ze zacatku mi delal naschvaly, nechtel se milovat, kdyz se melo v ovullacni dny a tak po pul roce uz se zacal trochu snazit i on, vcera sme si o tom povidali a ke vsemu se mi priznal, ale ze ted by se take chtel snazit, jenze uz je to rok co sem vysadila a nic… a kolik ti je? a jak ste s pritelem dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.11 15:09

Ahojky ppaja :-) , je mi 27 a příteli bude v unoru 42. Jsme spolu 3 roky… Jako nevim, porad rika, ze jeste neni ten spravny cas, tak jsem mu rikala, ze pokud deti nechce, tak at mi to rekne a radeji to ukoncime, protoze ja urcite deti chci a to hodne brzo, tak pry za rok se zacneme snazit, ale to mi pride strasne dlouha doba… Vzdycky jsem chtela hodne deti a chtela jsem je brzo a takhle se to vyvinulo… A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.8.11 17:30

ahoj, me je 27 a manzelovi 29, spermiogram super, ja vse ok, nevime kde je chyba. ted to nechame prirode do konce rijna a pak jdeme do CARU. to je tvemu priteli dost na to, aby mel deti, asi uz si zvykl bez nich a ted uz je nechce. a o svatbe jste nepremyseli? treba by mu to pak prislo lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí