Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přijel za mnou přítel. Bavili jsme se úplně normálně. A potom viděl takovou košilku co jsem měla ve skříni. a řekl mě že když mě nevyjde zubař tak budu dělat štetku. Řekl to ze srandy. Ale tohle se ze srandy neříkala. Když někdo někoho miluje. Mluvili jsme o tom spolu ale neví proč mi to řekl.
Jé, ty jsi asi pěkná sucharka, nejspíš si udělal prostě jen srandu a ty to rozmazáváš jak hovínko ![]()
Tak odpustit si to mohl, ale opravdu se nic tak strašného nestalo, nebuď tak úzkoprsá a budeš mít příjemnější život ![]()
Vtip. Asi to neni nocni kosile, ve ktere bys vecer chodila v obyvaku pred detmi.
Nekdo tomu i rika ku.vi oblecek ![]()
@Hana749 píše: Více
Neprijde mi na tom nic tak strasnyho. Mozna tim chtel rict, ze jses sexy
.
Ja bych mu asi rekla nece ve stylu “ a budes muj prvni zakaznik? A vrhla bych se na nej.
Ty budes suchar, on asi trochu neomalenej ![]()
Nic z toho nedělej. Myslel tím, že jsi sexy a přitahuješ ho tak, že by tě chtěl v té košilce hned ojet.
To je toho bože. Nebuď takovej suchar. Jestli tě to urazilo, tak mu to řekni, ale nepletˇdo toho lásku.
No hele, nenechej se jen tak odbýt. Probírala bych to s ním pořád dokola, protože tohle je vážný téma a on musí přiznat, proč to řekl. Určitě to nebylo jen tak.
A hned bych mu řekla, tak jo, ale to už se na tebe nedostane ![]()
Nebuď takovej hnidopich.. my si kolikrát doma říkáme takový věci ze srandy, že tebe by klepla pepka ![]()
A ty se teď bojíš, že by ti nemuselo vyjít ani jedno? ![]()