Kamarádka žárlí a dělá scény

8
6.2.25 10:38

Kamarádka žárlí a dělá scény

Mám kamarádku, ta mě před rokem a půl seznámila s jejím nejlepším kamarádem. Poslední dobou jsme si s tím kamarádem začali docela dost rozumět a vyšlo najevo, že na mě kamarádka žárlí a vadí jí, že ten kamarád věnuje více pozornosti mě. Přitom já jsem svobodná, on je svobodný a kamarádka řeší aktuální trable s partnerem. Na jednu stranu říká, jak bychom se k sobě hodili, ale když dojde na lámání chleba, dělá scény, že se věnuje mě a shazuje to, že byla opilá. Omlouvá se, že to tak nemyslela.

Jo napadlo mě, že teď zrovna řeší trable a potřebuje ho.

Nebo ho má jako jakousi jistotu, chce ho mít na blízku, kdyby náhodou.

Nebo je do něj zamilovaná a nechává si ho jako zadní vrátka.

Co si o tom myslíte, jaký by mohla mít důvod, kromě těch, co jsem napsala, nebo jednoduše neví, co chce, já fakt nevím.

Už sem jí řekla, že to nechápu, že na jednu stranu se chová a říká nějak, dělá a myslí jinak. Že by si to v tom případě měli spolu vyřešit, že tak nad věcí asi nebudou a že nechci být součástí nějakého trojúhelníku apod.

Teď jsme v situaci, že udělala scénu a já i ten kamarád si podvědomě dost držíme odstup, komunikace opadla z obou stran.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1099
6.2.25 10:43

:roll: Kolik Vám je…14?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
6.2.25 10:45
@Apolena05 píše: Více

spíš tak 12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.2.25 11:06
@Paola21 píše: Více

Dámy, já vím, jak se to celé sepsalo, tak to vážně zní hrozně a souhlasím, je to jako by nám bylo tak max těch 12. Vůbec nevím, co jí přepnulo, jsme všichni dospělí 30+ a já to normálně nechápu.

V klidu jsme se začali bavit, oba jsme po rozvodu a ani jeden jsme nečekali, že z toho bude takové drama. Podle mě se normálně stává, že si lidi sednou, rozumí si.

Tohle jsme nečekali ani jeden, vzhledem k tomu, že ona řeší svůj partnerský problém, který se nás netýká, ale upřímně, chlap se k ní zachoval jako to největší hova*o. a oba jsme jí při tom byli oporou.

Spíš co s tím, jestli jsou to u ní emoce, nebo opravdu potřebuje podržet a cítí se odstrčená.

Nevím, mám ji fakt ráda, udělala toho pro mě taky dost. Ale s tímhle se neumím poprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14013
6.2.25 11:23

@Tamy373

Protože to vůbec nebyl kamarád, ale byl to čekatel na vztah, ctitel.
A protože už ho nemůže udržovat v naději, proto jí to vadí.

Nic složitějšího v tom není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
6.2.25 11:50

Dokud jste se neznali, trávila čas s ním, on si na ni našel čas. Pak vás seznámila, ty a on jste se začali kamarádit, trávit víc času spolu jenom vy dvaja, bez ní. Jinak řečeno, na ní jste se po čase vy. prdli, akce plánujete bez ní, s ní nepočítáte, až se cítí jako páté kolo na voze. A když jste přece jen spolu všichni tři, vy dva si ji téměř nevšímáte. Jasně, ty a on to vidíte jinak, ona možná takhle.

:nevim:jestli je na mojí úvaze něco pravdy, zvaž sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
6.2.25 11:56

Jak puberťačky. Prostě ho chce pro sebe a ty jí lezeš do zelí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
6.2.25 12:05

Souhlasím s názorem, že ho měla jako zadní vrátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35974
6.2.25 12:53

Tak jasně, že ho chce pro sebe. A ty ji říkáš o každým prdu kdy se s ním vidíš? Normálně bych se s ním vídala jestli je to oboustranné a nic ji neříkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí