Co mám dělat když přítel pořád kouří a je na mobilu?

aquapark36
5.2.25 23:00

Co mám dělat když přítel pořád kouří a je na mobilu?

Ahoj holky píšu už sem chtěla bych vědět nějaké názory co jsi vy o tom myslíte s přítelem jsme spolu 4 roky mame spolu dvě děti jeden ma 2 roky druhé ma pul roku než sme se poznali byl to fetak a bitkař kouři do teď ale to co dělal už nedělá vubec změnila sem ho ale teď casem mi přijde přijde z práce na mne je všechno uklízím vařím o děti se starám hrají si snímá vše co každý den mam snimi rutiny mají svůj režim ale přítel jenom telefon balkon cigarety a kávička děti někdy hlídá hraje si ale málo kdy jde sám od sebe věcně mu musím říkat všechno dej mu papat nebo přebal ho neboď venuj se jim přijde mi to jak kdyby to nebyl partner vubec nejsme sehrana dvojka už nevím co mam dělat a dlouho to je ve mne když se snažím mu říct ze mne to sním přestává bavit ze to nemá žádnou budoucnost tak začne po mne řvát i když jsou tam děti tak prý mne zabije holky už nevím co dal … :(

Anketa

Hlasovalo:
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16489
5.2.25 23:04
@aquapark36 píše: Více

Nějak jsem to teda přečetla, tu jednu strašně dlouhou větu. A co dělat? Evidentně to s ním nemá smysl :think: Máš dvě děti s někým, kdo má jiné zájmy, než rodinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16384
5.2.25 23:28

No, teda krom toho, že neznáš interpunkční znaménka v psaném textu i mj. nedostatků… jsem z tvého úvodního příspěvku pochopila, že máš doma chlapa, co stojí úplně za houby. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquapark36
5.2.25 23:34
@Černá Madonna píše: Více

Omlouvám se za psaní jsem tu poprvé takže sem to nějak napsala vážně se všem omlouvám kdo to četl.

• Citovat
  • Upravit
16384
5.2.25 23:46

Dobře, ale co bys chtěla od nás za radu? Však už moc dobře víš, jak se chová, co dělá a co nedělá…
Buď mu to budeš tolerovat a nebo ho kopneš do řiti. :nevim:

PS: Podotýkám, že jsem normálně slušná, ale v tomto případě, to bohužel, jinak říct ani nejde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquapark36
5.2.25 23:51

Mate pravdu dekuji moc ale je to těžké.. ikdyz bude spatná situace nemam nikoho..byt je napsaný na nej, ale šlo to z mých peněz. takze proto takhle cituji az na internet už nevím co nemam skym o tom mluvit…

• Citovat
  • Upravit
7673
6.2.25 05:10

Ty jsi platila byt a napsaný je na něj? To snad není možný.
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101960
6.2.25 05:58

No, jakeho si nasla, takoveho ma doma :think: ale asi na nem musi byt neco impozantniho, když si ho vybrala jako otce deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101960
6.2.25 06:00
@AjaF píše: Více

Pochybuju, ze vlastni byt, spis se bude jednat o nájem. A tam bude jednodušší prestat platit s zmizet, nez jeho vyhazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101960
6.2.25 06:02

Ne, tys ho nezmenila, on je stale stejny, akorát tys to nechtěla videt, když si hledala nekoho, kdo ti obratem udělá dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2835
6.2.25 06:04

No co. Seber se a mazej s detmi k rodičům. A už NIKDY v životě nespi s NIKÝM bez kondomu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
6.2.25 06:23

No a jaký máš teď reálný možnosti?

Mně přijde, že máš tendenci dělat špatná rozhodnutí - najít si a připustit člověka, jako je tvůj partner, udělat si s ním nakvap 2 děti, financovat cizí bydlení (to se stalo jak přesně?)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36213
6.2.25 06:28

Prej změnila jsem ho. Dobrý vtip. Doufám, že si troll tak hloupý snad nikdo nemůže být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
6.2.25 06:52
@j.a.n.i1 píše: Více

Asi máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13267
6.2.25 06:55

Tak rozhodla ses předělat feťáka a bitkaře… Nejspíš jsi přecenila svoje síly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí