Žije s jiným ale žárlí.

8
6.2.25 04:24

Žije s jiným ale žárlí...

Ahoj, už jsem tady jednou psal o rozchodu s partnerkou, odešla k jinému ale o to nic.. rád bych se zase podělil o nové poznatky a jak reagovat dál… Odešla někdy v polovině října cca ale už v lednu když teda jsem ještě doufal že se vrátí ale stále nic, tak najednou když jsem se začal s někým vídat jako kamarád a ona to zjistila tak najednou mi brečela jak mě miluje že to bylo unáhlené že odešla ze se mnou chce být. Rozhodl jsem se že kvůli synovi ji ještě dám šanci nicméně zase nic, řekla mi že od něho nedokážeš odejít ale stále se chtěla stýkat aspoň že chce čas… Najednou že to k ničemu nevede ale že o mě nechce přijít ale že mi nebude v ničem bránit… V sobotu jsem měl syna na víkend psala mi jak ji hrozně chybím v pondělí odpoledne mi napsala že vztah se mnou jen nechce ale že chce jen sex… V úterý mi napsala že by se se mnou chtěla sejít, večer to zase zrušila a dnes mi napsala že ho asi miluje že ho nechce podvádět že ani mě nechce ubližovat ale že ví že ji furt asi miluju a proto váhala a že si neuvědomuje co mi způsobuje že on je strašně hodný ATP.. že já taky ale ať si jdou za tou svojí a prostě udělala hroznou scénu.. tak jsem jí řekl že proč žárlí když tedy miluje jiného a nechce se mnou už nic ale zase bez odpovědi… Nevím tedy jestli si se mnou jen hraje nebo co vlastně chce.. opravdu nevím jak reagovat a když už je nejhůř tak mi vyhrožuje synem… A tak je to vlastně zhruba od Vánoc furt dokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4164
6.2.25 06:28

Jojo, to bude hra nevyrovnané hysterky, které sebrali hračku.
Vůbec na to nenaskakuj, téma neřeš a s ní nijak nerozebírej, nebo se z toho zblázníš a i ta nová známost se na to vykašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.2.25 06:41

@Karamba2020 preeesne, nemam co dodat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.2.25 06:49

Labilní sobecká slípka, co na to říct. Nechce tě, jenom nechce, abys byl spokojenej s jinou. Utni tu konverzaci, zůstaň u komunikace ohledně společného dítěte a nenech si ničit život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
6.2.25 06:59

Duševně vyrovnané vyspělé a inteligentní ženy považují muži za nudné.
S touhle určitě nuda není. A jistě je i krásná. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4953
6.2.25 07:04
@jasperka2 píše: Více

Chápu sdělení a souhlas! Hlavně s tou krásou protože normální ženskou by chlap už poslal někam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
6.2.25 07:08

Presne tak, vadi ji, ze by jsi mohl mit nekoho jineho a timto se chtela jen ujisit, ze te ma porad v hrsti. Rekni ji, ze ty uz s ni nic nechces mit, ze jsi se posunul uz dal. Komunikuj jen na zaklade synka. Vic ona vedet nepotrebuje… zkousi s tebou jen manipulovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
6.2.25 07:17
@Prazan píše: Více

Nechce, abys byl štatstný ty. Chce, abys furt chtěl jí. Dá ti pokoj, až uvidí, že jseš sám, to si na tebe ani nevzpomene, ale počkej až si zas někoho najdeš.
Zažila jsem v pozici nové partnerky. Bývalá manželka dělala přesně tohle. Až jsem práskla do stolu a důrazně tehdejšímu partnerovi řekla, že takhle teda ne, ať zakročí. Zakročil, ale pomohlo to jen na chvíli. My spolu nakonec byli cca 6 let, ale ona pokoj nedala celou dobu. A to se stihla znovu vdát, porodit, rozvést a začít další nový vztah. Spokojená nebyla ona, ale protože odešla ona od něj, chtěla stále jeho pozornost a kazit mu jeho nový vztah.
Musíš jí začít totálně ignorovat a řešit jen syna, pokud chceš navázat nový vztah. Tohle se nedá dlouhodobě ustát ani z pozice nové partnerky. My se kvůli ní dost hádali a zcela určitě byla jedním z kousků mozaiky, která vedla k rozchodu z mé strany.

Příspěvek upraven 06.02.25 v 09:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
6.2.25 08:08

Ty jo, hrozna nana 8o
tak snad aspon tohle jeji hysterceni vedlo k tomu, ze se ti o to rychleji zhnusila a tvoje city ci potreby smerem k ni o to rychleji vysumi…
poprej ji hodne stesti s novym partnerem (uz jen pro dobro vaseho ditete, at mu netaha co pul roku novyho strejcka), o sobe pomlc a res s ni pouze zalezitosti ohledne vaseho ditka…
pevne nervy preji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
6.2.25 09:07

@Prazan

Do značné míry je to běžná reakce.
Zavírají se zadní vrátka, přichází opožděná žárlivost…

Dělají to muži i ženy a nejsi první ani poslední koho něco podobného potkalo.

A vypořádat se s tím nebude jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
6.2.25 09:24
@Prazan píše: Více

Neblázni. Ignoruj, posílej do háje apod. ale hlavně se k ní nevracej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
6.2.25 09:30

Klasická labilka. S takovou jsem se taky chvíli zahazoval. Ruce pryč od takové nebo ti udělá ze života peklo. Po prvním sexu by ji houklo a začala by ti dělat i té kámošce dusno. Kydat špínu za zády, omlouvat a jestli je fanatická tak to klidně skončí vymyšleným udáním na policajtech ze zneužívání. S tím vším jsem se setkal (v mém případě to tedy šířila jenom mezi známé ale u kámoše to skončilo až na policajtech). Od těhlech nevyrovnaných kravek ruce pryč, dokud je čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
6.2.25 09:32
@jasperka2 píše: Více

O nudu ani tak nejde ale labilky zpravidla dobře souloží. Ale to je asi tak vše, co se s nima dá provozovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
6.2.25 09:52

Tak za prvé, pokud není emocionálně úplně retardovaná, tak moc dobře ví, co ti tím chováním způsobuje. Kašli na ní. Tohle je taková klasika. Já si půjdu klidně jinam a ty tady na to budeš smutně koukat, jak vrkám s jiným, ale vůbec nepřemýšlej o tom, že bys zkusil být taky spokojený někde jinde. Protože já si zvyšuju ego tím, že vím, že jsi kvůli mně nešťastný. A taky tě potřebuju mít v záloze. Jeden můj ex se už 14 dní po rozchodu veřejně tahal s jinou, ale když já si měsíc po rozchodu vyšla s chlapem na víno, tak byl oheň na střeše. Prostě sebestřední, bezohlední sobci. Kašli na ní. Ona si sama vybrala. Řešila bych s ní jen syna, nic jiného s ní nediskutuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
6.2.25 10:01

@Prazan
Dala bych si pozor na to, co bejvalce o svém životě prozrazuješ (ideálně nic), co jí o tobě říká tvůj syn, a vůbec se k ní chovala jak k nebezpečnému radioaktivnímu odpadu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí