Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jasný, v podstatě ti to napsali ostatní v různých obměnách, ale jsi jenom pouhá „pojistka“, co kdyby něco a co kdyby jí to se současným borcem nevyšlo, tak aby se měla ke komu vrátit - nechává si otevřená zadní vrátka. Hodně otevřená, hlídá si je… Nejraději by tě odsoudila k tomu, abys byl sám a poslušně čekal na její zavolání, co si zas umínila… Takového sebestředného a parazitického člověka si už znovu k tělu nepouštěj a nastav si jasné mantinely, nereaguj na scény ani jiné divadlo a nazdar, ať si trhne nohou ![]()
@Mandarinka104 píše: Více
Nebyl bych asi tak přísný.
Ta reakce je do značné míry přirozená a ani si ji nemusí uvědomovat.
Až když se objeví někdo nový, tak jim dochází, že je skutečně konec. ![]()
@Josef_t píše: Více
No jo, ale tak nejde obrazně řečeno sedět jedním zadkem na dvou židlích ![]()
Když má holka nového partnera, tak si nemůže ještě držet toho bývalého… Musí chápat, že když ona má někoho, tak bývalý partner má taky právo si najít někoho nového…
Podle mě je zakladatel ještě velmi velmi mírný a právě by měl být přísný. Nechává ze sebe dělat otloukánka. Takový dobrák od kosti, který nedělá problémy a tak je s ním zacházeno…holka si to moc dobře uvědomuje, jde poznat, že si to hlídá a dle toho jedná, jasná manipulace, vyhrožování skrz dítě dost smutné a podlé ![]()
@Prazan bych ukázala nejspíš ty zprávy jejímu novému nabíječi, když se to furt opakuje dokolečka dokola. Nebo prostě nereagovat a ignorovat její jakékoli zprávy mimo a řešit jen péči o dítě a hotovo, nic víc, nic míň.
@Josef_t píše: Více
Ta reakce/ žárlivost na nového partnera ex je jistě v určitých situacích přirozená, ale tohle by si měl umět dospělý člověk zpracovat v sobě a nehysterčit veřejně..je to znak psych. labilních nevyzrálých a různě mentálně narušených jedinců a upřímně řečeno…rychle od nich zdrhat a neohlížet se!
@Mandarinka104 píše: Více
Já s tebou souhlasím, že to zkouší…
Jen myslím, že podobnou „opožděnou žárlivostí“ si prochází každý druhý, kdo odchází z jednoho vztahu do druhého. I když logicky pro takové pocity nemá důvod.
@jasperka2 píše: Více
Myslím, že nejhorší projev této „vlastnosti“, když se to začne vracet přes děti.
Někteří pánové by mohli vyprávět.
Ona odchází za novým partnerem, vše je „v pořádku“, ale jen do okamžiku než si bývalý někoho najde. Od té chvíle je všechno špatně.
@Prazan píše: Více
Jak rádi všichni. Komunikace jen ohledně dítěte. Ten za nic nemůže.
A navíc odešla ona.
Jen s tebou manipuluje.
Hlavně ta nová žena, to bude důvod co ti vyvádí. Taky v novém vztahu není spokojená a náhradní řešení musí být.
Zadní vrátka.
Takže kominíček jen ohledně synka a starost o něho a Tod vše.
@Prazan píše: Více
hysterie a její ego. lásku k zobecnění v tom nehledej a bud rad, ze je pryč
Naprostá klasika ona prostě nechce aby jsi byl šťastný. Nechtěj vědět co začne dělat když si najdeš jinou a ještě k tomu mladší. Mě ex podváděla a odešla za milencem a po rozvodu jsem jí byl celý rok volný ale když jsem si našel o 10 let mladší partnerku a mnohonásobně krásnější tak začal kolotoč protože i když měla 22 vypadala sotva na 18 let. Ex kudy chodila tak jenom lži, pomluvy za ní zůstávali.
@syslomil píše: Více
Jsme spolu skoro 7 let a máme roční holčičku. Mojí ex její milenec odkopnul v momentě kdy s ním otěhotněla a odmítla jít na potrat. Dneska žije u rodičů a stará se 9 měsíčního syna a její ex milenec ho ani neviděl a dělá že neexistuje.
@Petrrrr píše: VíceÚplně klasický scénář. A to si určitě myslela, jak narazila na životní lásku. Ještě pořád pomlouvá? Musí být pořádně naštvaná, že vám se na rozdíl od ní daří.
@Petrrrr píše: Více
Jo četl jsem tvůj příběh, hlavně ten výraz u rozvodového soudu jak jsi psal.
Jen se myslel že tvá dcerka je starší.
Jinak ať se daří