Nechápu, proč se mi ozval?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.12.18 14:05
@Klopotkova píše:
To je jasné!
Zjistil, ŽE JSI BYLA NEJVĚTŠÍ LÁSKA JEHO ŽIVOTA, udělal chybu a chce s Tebou být. On Tě miluje. :mrgreen: :mavam:

No jiste,ze :mrgreen: lol. Fakt bych chtela byt na jeden den chlapem, abych poznala to jejich mysleni.Jelikoz oni jsou fakt asi z jine planety.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.18 14:07

Také se mi takhle ozval bývalý. Snad po roce a se stejnou otázkou :lol: A protože jsem se kvůli němu dlouho trápila, i přes to, že si to vůbec nezasloužil, jednoduše jsem ho zablokovala a na zprávu nijak nereagovala. :palec: Mezi námi je jen rozdíl, že mám s ním dítě. Ikdyž není v rl a nikdy ho neviděl. Takže se mi zase na čas vrátily černé myšlenky. (Opustila jsem ho já, ale šíleně se mnou manipuloval a dlouho jsem se od něj nemohla odpoutat, ikdyž to byl psychopat :lol:) A je mi úplně jasné, co chtěl. Přesně to, co píší holky nademnou ;) Pak se ozval ještě jednou, tentokrát na WhatsAppu, což byla poslední možnost, protože všude jinde byl zablokovaný. Tak jsem ho odtřihla i tam a konečně mám několik let klid. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1351
19.12.18 14:15

Ty chlapi jsou fakt některý všichni stejný :lol: naposledy, když se mi ozval ex, měl depku, zase ho nějaká slečna kopla do zadku a on si myslel, že se mi vypláče na rameno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
19.12.18 14:27
@Anonymní píše:
No jiste,ze :mrgreen: lol. Fakt bych chtela byt na jeden den chlapem, abych poznala to jejich mysleni.Jelikoz oni jsou fakt asi z jine planety.

… lhostejný Ti ale nejspíš není, že? Jinak by Ti jeho myšlenkové pohnutky, proč se Ti ozval, co se mu honí asi hlavou byly někde.

• Citovat
  • Upravit
218
19.12.18 14:33

Chlap se nudí, žádná kamarádka s výhodami není zrovna po ruce, tak zkouší proklepávat kontakty, která se chytne. Nic víc bych v tom neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
19.12.18 14:37

potřebuje si zašustit, tak zkouší, která se chytne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
19.12.18 17:43
@Anonymní píše:
Prave ze neodkopla, jeste mi psal ze mi moc gratuluje a ze s tou svoji chteji taky zalozit rodinu, ale ona pry ma malou sanci na otehotneni. Co jsem koukala na jeho profil na Fb , tak ona bude tek o 15 let starsi nez on, vypada spis jak jeho mama. :roll:

Tak ho neodklopla, ale možná jim to až tak neklape. Tak by rád „zavzpomínal na staré časy.“ Chlapi jsou takový. Vlastně i ženy. Když jsem byla smutná, také jsem volala svým „jistotám“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.19 20:26

Proč mi píše ex když nejsme vůbec v kontaktu?

Rozchod byl před víc jak 15lety, kopačky byli pro mě ne ode mě… Pak na mě ignorance a pak bez kontaktu řadu let. A teď se zase po 2 letech od ex objevila sms, že jestli teda někam zajdem a jak se daří?

Setkali jsme se nečekaně v centru města před asi 5 lety, prohodilo se pár vět, jinak krom pár sporadických sms kdy se odpovídalo na položené otázky a opakovaně po dobu x let taktně nepotvrzené setkání s tím, že jo až se to bude jednou někdy hodit a nikam se nešlo, že nemám čas.

Proč má potřebu se chtít scházet když nikdy ze své vůle nekontaktuji jen jednou popřání ke svátku a jen odpovim na zprávy a slušně zeptam jak se daří nebo pochválim třeba a na návrh setkání píšu teď se to nehodí?

Proč se po letech ozývá? Nechci nikomu ublížit ani zranit, ale o setkání nestojím. Mám svou rodinu a děti. No a setkavat se a odpovídat o svém životě někomu koho už přes 15 let neznám nepotřebuju, jen ze slušnosti na sms odpovím. Proč se ozývají po takové době ex a chtějí se setkat?

Je to pro to, že lituje rozchodu a zkouší jak se mam? Opakovaně se ptá jestli jsem stále ve vztahu a když napíší ano tak taky píše že někoho má. Má i dítě. Asi se nedaří a je smutno?

Psali jste někdo ex po letech bez kontaktu jednou za čas ať se sejde i když vám x krát píše, že až někdy, že nemá teď čas? Proč?

Nejsem z Česka, ale bydlím tu už dlouho.

Anonym prosim

• Citovat
  • Upravit
3224
5.8.19 20:32
@Anonymní píše:
Rozchod byl před víc jak 15lety, kopačky byli pro mě ne ode mě… Pak na mě ignorance a pak bez kontaktu řadu let. A teď se zase po 2 letech od ex objevila sms, že jestli teda někam zajdem a jak se daří?

Setkali jsme se nečekaně v centru města před asi 5 lety, prohodilo se pár vět, jinak krom pár sporadických sms kdy se odpovídalo na položené otázky a opakovaně po dobu x let taktně nepotvrzené setkání s tím, že jo až se to bude jednou někdy hodit a nikam se nešlo, že nemám čas.

Proč má potřebu se chtít scházet když nikdy ze své vůle nekontaktuji jen jednou popřání ke svátku a jen odpovim na zprávy a slušně zeptam jak se daří nebo pochválim třeba a na návrh setkání píšu teď se to nehodí?

Proč se po letech ozývá? Nechci nikomu ublížit ani zranit, ale o setkání nestojím. Mám svou rodinu a děti. No a setkavat se a odpovídat o svém životě někomu koho už přes 15 let neznám nepotřebuju, jen ze slušnosti na sms odpovím. Proč se ozývají po takové době ex a chtějí se setkat?

Je to pro to, že lituje rozchodu a zkouší jak se mam? Opakovaně se ptá jestli jsem stále ve vztahu a když napíší ano tak taky píše že někoho má. Má i dítě. Asi se nedaří a je smutno?

Psali jste někdo ex po letech bez kontaktu jednou za čas ať se sejde i když vám x krát píše, že až někdy, že nemá teď čas? Proč?

Nejsem z Česka, ale bydlím tu už dlouho.

Anonym prosim

Ahoj já se stýkám se sváma ex až na vyjimky občas…proč ne…nic jsme si neudělali, ta zhrzenost z kopaček po letech vyšumí a človek vzpomíná jen na to pěkne… :D každopadne ze strany tech EX je vetsinou cítit že by si chtěli vrznout asi..pokud to iniciují oni. z me strany je to pase..ale i tak s nima jednou za rok na kafe rada zajdu, zavzpomínáme, zasmějeme se, reknem si co noveho, co deti…je to fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
5.8.19 20:36

Neodpovídat ani ze slušnosti, pokud ti to vadí nebo napsat jednou narovinu, že nemáš o žádný kontakt zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.19 20:39
@evulinda79 píše:
Neodpovídat ani ze slušnosti, pokud ti to vadí nebo napsat jednou narovinu, že nemáš o žádný kontakt zájem

Chci se chovat slušně nechci působit zle a odmítat tak nikdy nemít čas. Odpovědeť myslím slušnost. Jen nevím proč se po letech ptá na setkání když nechodím na setkání. Co tím sleduje.

• Citovat
  • Upravit
53518
5.8.19 20:52
@Anonymní píše:
Chci se chovat slušně nechci působit zle a odmítat tak nikdy nemít čas. Odpovědeť myslím slušnost. Jen nevím proč se po letech ptá na setkání když nechodím na setkání. Co tím sleduje.

Jasně mu říct, že nevidíš důvod se scházet a když bude dál vypisovat, neodpovídat. Není to slušnost. Tím mu možná dáváš naději…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.19 20:54
@Anonymní píše:

Uplne na rovinu. Slusne mu rekni, ze nemas zajem a ani duvod se s nim schazet. Jasne, strucne.

Mam /mela/ jsem neco podobneho. „Bavi“ ho to uz pres 20 let :roll: Davno jsem mu vysvetlila, ze opravdu nemam potrebu, abych se s nim schazela. Ja mam svuj zivot, on svoji rodinu a presto si nedal pokoj :nevim: Tak kde to slo, tak jsem si ho blokla. Sice mi sem tam vypisuje pres internet, ale ja mu neodpovidam. Posledni dobou sve aktivity omezil, tak snad uz pochopil.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.19 20:55
@Russet píše:
Jasně mu říct, že nevidíš důvod se scházet a když bude dál vypisovat, neodpovídat. Není to slušnost. Tím mu možná dáváš naději…

Myslíš naději když jednou za dva roky napíšu na návrh nemám čas tak jindy? Taky mě to napadlo, ale naději po 15 letech bez setkání a skoro bez kontaktu. Je mi nepříjemné odmítnout přímo.

• Citovat
  • Upravit
53518
5.8.19 21:06
@Anonymní píše:
Myslíš naději když jednou za dva roky napíšu na návrh nemám čas tak jindy? Taky mě to napadlo, ale naději po 15 letech bez setkání a skoro bez kontaktu. Je mi nepříjemné odmítnout přímo.

Já jalové „kamarádství“ nepěstuju. S tím, s kým se sejít chci, s tím aktivně pracuju na tom, aby schůzka vyšla. S dítětem a nepravidelnou prací se to dává dohromady těžko. Ale jde to. Pokud vaše setkání roky nefunguje, asi se moc vidět nechcete a mlátíte prázdnou slámu. Ukončit a nedělat z toho vědu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová