Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky -neříkej,že nebyl už takový před svatbou?…že se nechoval jako teď…
![]()
Přesně tak. Rychle od něj pryč! Nemátě děti tak rozvod nebude problém.Jen najít tu sílu a tu ti přeju
A co ti brání najít si práci a tajně se odstěhovat? K tomu nepotřebuješ souhlas k rozvodu…Máš kam jít? Zpátky k rodičům?
Nemám kam jít, kdybych mohla už jsem tam ![]()
On nechce abych chodila do práce ale už začínám zvažovat že vážně půjdu, aspon abych měla vlastní peníze.
Před svatbou takový vůbec nebyl, byl pozorný, hodný…každý říkal že si ho ani nezasloužím jak je hodnej, kdyby tak věděli jakej je teď.
Do práce bych prostě šla, nečekala bych na jeho milostivý souhlas…
Anonymní píše:
Nemám kam jít, kdybych mohla už jsem tam
On nechce abych chodila do práce ale už začínám zvažovat že vážně půjdu, aspon abych měla vlastní peníze.
Před svatbou takový vůbec nebyl, byl pozorný, hodný…každý říkal že si ho ani nezasloužím jak je hodnej, kdyby tak věděli jakej je teď.
jak jako nechce ? Bych šla a neptala se ![]()
Jsi dospělá svéprávná, proč bys měla čekat na souhlas někoho jiného, že se můžeš nechat dát zaměstnat??
Jestliže má ten druhý tendence ti zakazovat nebo neumožňovat věci, které nutně potřebuješ ke svému životu (zákaz práce, nedávání peněz na jídlo), tak to má podle mně nakročeno k domácímu násilí (psychickému).
Zavolej do DONA linky a poptej se, jak se máš zachovat a zda je to od tvého partnera správné (podle mně není).
Přesně tak, jak píšou holky, najdi si práci a upaluj od něj, ještě dokuď to jde a nemáte děti!!!
začni myslet na sebe…nejsi jeho majetek,o který se mimochodem špatně stará ![]()
Poslední dobou si tuto otázku pořád kladu, proč sem si ho sakra vzala?

ještě že žádne děti nemáme 
To že den před svatbou pořád okukoval mojí kamarádku i předemnou, to už sem nějak zkousla. Že si mě v den svatby všímal málo…no, to sem taky přežila. Ale jak se ke mě chová teď? Nenechá mi ani korunu, v práci se pěkně napapinká, doma nic není protože nemám peníze. Přijde domu vykoupe se koukne na televizi a jde spát. A to že já nemám co jíst ho vůbec nezajímá, a že jsem za 5 dnů zhubla 4kg to už vůbec ne, jsem přeci dost tlustá tak mi těch pár kg neuškodí
To je jen málo z toho jak mě deptá
Nejrači bych se rozvedla a konečně si našla práci a začala od začátku. Jenže on mě nepustí, on by se nerozvedl.
Jsem přeci ještě dost mladá na to abych byla jen zavřená doma, nic nemohla.
Támdle se chvástá jak se dokáže postarat o rodinu